Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia gratuluje 40 tygodnia! Zycze Ci aby faktycznie byl ostatni!
Dodi Tobie 37
Co do oleju to polecam mi lekko bylo po nim chociaz
Dodi to ze na koncu jestes o niczym nie swiadczy zobacz ja niby pierwsza bylam na liscie i co? Zaraz 42 tydzien zaczne
Wstalam juz bo i tak nie zasnelam, umylam wlosy i pije zimne kakao. Parze sobie tez herbatke z lisci malin
Zaczynam powoli odczuwac frustracje i desperacje i zlosc..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 08:18
Moni&, Dodi, MILA, celia, amela lubią tę wiadomość
-
Dodi gratuluje kolejnego tygodnia! i nie mów "hop" bo na sierpniówkach na razie rodza wszystkie te z odległym terminem i te które maja zaplanowane cesarki wiec wszystko moze sie zdarzyc:P
Camille87, Dodi, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila tez żałuje ze nie mogłam napisać o wodach czy skurczsch hehe
Spalam dzięki sluchawkom i muzyce na full.. Od ok 6-8.. Porażka jakaś.. Oj muszę dzisiaj rodzic bo jak mamie ciagle niewysysypiac to padne
Dodi to trzymam kciuki tez za poniedziałkowa wizytę
Miłego dnia!Moni&, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny:*
Kamilka nie dziwie Ci sie, ale pociesz sie faktem ze we wtorek do szpitala i wywoluja Ci poród jakby co:) ja sie wczoraj dowiedzialam ze siostrzeniec mojego M zostal ojcem a jego zona miala termin pózniejszy niz ja:P
ta końcówka ciazy jest dla mnie dramatem, dzisiaj humor mam lepszy mam nadzieje ze tak zostanie i nie zaczne znowu beczec z bylw powodu...
i chyba spróbuje z tym olejem rycynowym bo juz wyprobowalam tyle sposobow na zaparcia i nic, juz slodyczy nie jem i nic nie pomaga:(
ide pod pryszni:)Dodi, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDaria wiem jak to jest spac z chrapiaca osoba, jak ja lezalam w szpitalu po lyzeczkowaniu to bylo nas 8 na sali! I dwie chrapaly - jedna w zaawansowanej ciazy a druga stara palaczka
Moze chrapanie wykurzy Nataniela z brzucha
Moni to czy we wtorek wywolaja to ja musze jeszcze obgadac bo ja nie jestem pewna czy ra polozna faktycznie tak mowila
A moze cos ruszy w poniedzialek po tej probie oksytocynowej.. ?
Nadzieja matka glupich heheDodi, Moni&, celia, Lanusia93, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
dzieki dziewczyny :*
W sumie racja... Nie wszystko tu mozna przewidziec czekam grzecznie...
Kamila napewno na dniach ujrzysz juz swojego babelka, wiec juz niewiele dzieli Was od rodzinki wkomplecie co nie zmienia faktu, ze to jedna z sytuacji, ktorych chcialabym uniknac - przenoszenia
Moni& luuzzzik juz jestes na finiszu, wiec lada dzien moze cos ruszyc
Daria wspolczuje wspollokatorki he heMoni&, Camille87, celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Kamilka napewno cos ruszy po tej próbie oxy;-) trzymam kciuki:*
Dodi staram sie byc spokojna ale mimo picia melisy mi to nie wychodzi:P wczoraj to mialam tak cholerna ochote na papierosa oczywiscie niw zapalilabym bo zdrowie synka najwazniejsze i mam nadzieje ze po porodzie nie wroce do tego szituDodi, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej
Positive gtatuluję jeszcze raz coreczki
Co do chrapania to ja wam powiem że mi się ostatnio też zdarza . Przez sen słyszę jak pochrapuję masakra jakaś ale to dlatego że dziecko uciska jeszcze przeponę - tak iedyś czytalam. A do tego cały czas mam delikatny katar bo siedze przy tym wentylatorze cały czas .
Dziewczyny gratuluję kolejnych tygodni
Camille87, Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Quendi mnie moja raz wystraszyla i od razu pijechalam, wiec uwazam, ze tez powinnas sie wybrac do szpitala. Nic Cie to nie kosztuje a bedziesz spokojniejsza
Moni& dasz rade kochana :*
Ja poki co nie slysze czy cgrapie, ale sen mam mega twardy, wiec kto mnie tam wiecelia lubi tę wiadomość
-
Wpadam z dobrymi wiadomościami
Godzinę temu poszłam do toalety i poczułam coś dziwnego, na papierze toaletowym zobaczyłam OGROMNEGO brązowo-krwawego gluta i potem chwilę plamiłam. Odszedł mi czop!!! Ale on był ogromny, nie taki jak na zdjęciach w internecie, ale kilkucentymetrowy. To znaczy, że odkorkowałam się całkowicie i zwiększyło się rozwarcie?
Czy teraz coś czuję..? Hmmm... Tylko tyle, że nie mogę chodzić, bo POTWORNIE drętwieje mi wewnętrzna część ud, bardzo mnie tam boli. Brzuch twardnieje bezboleśnie, tak jak wczoraj.celia, Camille87, Dodi, Ruda27, Aggie, Sylka, mala_mi, Magda2013, Macca, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
Aggie, o mało się nie przewróciłam Ale dowaliłaś
Positive, GRATULACJE!!!! :*
kada24, to dobrze, że nic nie boli Niech się zacznie raz a porządnie, a nie straszy i daje nadzieję.
Kamilka, powodzenia, wiesz jak mocno trzymam kciuki Ja Ci wróżę ze 3 cm dzisiaj
Moni&, cieszę się, że dzisiaj lepiej się miewasz
Quendi, może się przejedź jak już spróbowałaś wszystkich sposobów. Ja to panikara jestem, więc wiadomo, że bym pojechała. Ale Twój maluszek to leniuszek, oby po porodzie też taki grzeczniutki był
Kurdeee no, mam skurcze, ale bezbolesne. A może ja tak rodzę? Hahahhahahhaa Zaraz zacznę je zapisywać i jak to będzie długo trwało to zadzwonię do mojego gina, może odbierze. Chociaż wczoraj powiedział, żeby przyjeżdżać nawet z bezbolesnymi, jeśli tylko będą regularne i jeśli to na pewno skurcze. No skurcze, skurcze bo mała śpi, jakoś się uspokoiła...Camille87, celia, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm