X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Wczoraj na USG mały wygląda na 9 t i 5 d... A dziś ta ginka 8 tc a ja jaki 8 jutro będzie 10 tc a ona 8 czy 10 i tak wczesna ciąża wyłożyłam się bardzo!!!!! No różnica 2 tyg to dla mnie dużo!!

Paula zle liczysz - jestes w 8t5d wiec teoretycznie 9tc ale ginekolodzy nie licza tak. Ja tez jak bylam w 10t4d czyli 11tc a gin w ksiazeczce wpisal 10tc nie przejmuj sie :)
    Najwazniejsze ze dzidzia rosnie i ma sie dobrze !!

• MILA Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhh aggie ciężko powiedzieć olej ją, bo wiem że ci przykro. moja matka też nie jest święta i nieraz kłócimy się tylko z trochę innych powodów. Kiedy sobie mówię mam ją gdzieś i nie zadzwonię to nigdy długo nie wytrzymuje,bo mimo że jestem raczej twardą osobą to jest mi przykro że takie sytuacje mają miejsce :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 14:12

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesc chodzi o przytulanko to u mnie jest podobnie tylko na odwrot tzn ja mam problem z dojsciem nie wiem czemu :( chyba tez za duzo mysle o dzieciatku .. po prostu nie moge sie skupic.. jedynym rozwiazaniem dla mnie to seks oralny bo maz nie ma problemu ;)

MILA lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila, ja normalnie szybko wybaczam, i gdyby to byla kwestia samego rzucenia palenia, spoko, ma prawo sobie palic, nawet jesli ja rzucila, ale tu nie chodzi tylko o mniee ale i o moje dziecko a jej wnuka/wnuczke. Wiec sadze ze tu raczej bede twarda, a jesli dlugo nie bedzie dzwonic, trudno, pokaze to brak dojrzalosci z jej strony... kocham moja mame, ale bardziej zaczynam kochac moje malenstwo (czy to w ogole mozliwe na takim etapie?).

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille ja mialam taki problem, ale jak sie staralismy, odkad zaszlam, o kurcze, masakra jest, ale nie zawsze mam ochote niestety, i na to moj narzeka.

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę że twoje podejście jest całkiem normalne i nie masz o co siebie obwiniać

Aggie lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Aggie, powinna Cie zrozumieć bo tez jest matka. I tak jak dziewczyny wiem, ze to nie jest komfortowa sytuacja i żadna z nas nie lubi sie ze swoją mama kłócić, ale tu powinnaś postawić na swoim, bo nie prosisz o wiele. I nie rozumiem czemu powiedziała o skakaniu nad Tobą. Nie kumam... Przecież Twoje zachowanie jest najnormalniej w świecie NORMALNE

Aggie lubi tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Camille ja mialam taki problem, ale jak sie staralismy, odkad zaszlam, o kurcze, masakra jest, ale nie zawsze mam ochote niestety, i na to moj narzeka.

Czekam na to zwiekszone libido o ktorym sie mowi ;)
    Nie chce "zaniedbywac" mojego mezczyzny ale mi sie tez zwyczajnie nie chce :/

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia moze faktycznie to @,powiem Ci ze moja kolezanka miala @ az do 5 miesiaca ciazy. Z tym ze oczywiscie wiedziala ze w niej jest :) Oby wszystko sie szczesliwie zakonczylo u Ciebie,buziaki:)
    Cesska witam :)
    Madzikovy wspolczuje Ci bardzo,moj maz tez byl srednio zachwycony tym ze zaszlam w ciaze,tym bardziej ze przeciez oboje tego chcielismy,chodzilam na monitoring,bralam clo i byl z tym wszystkim na bierzaco. Ale mysle ze jemu bardziej chodzilo o te ze nie mialam pracy,tez sie czesto przez to klocilismy,bo on sam pracuje a niestety caly dom na naszym utrzymaniu,nikt nam nie pomaga. Ale teraz sie juz oswoil z ta sytuacja. A ja znalazlam prace.Faceci sie wstydza uczuc. Moze i nawet z poczatku moj tez sie cieszyl ale jego trudno wyczuc. Slabo okazuje uczucia i emocje.
    Daj mu czas moze z czasem zmieni swoje postepowanie. Pozdrawiam :)

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem Cesska!

Aggie, jestem w ciąży i nie rozumiem czemu nie mogę być przez to oczkiem w głowie bliskich :P Ja mam mnóstwo wsparcia ze strony teściów, męża i mojej rodzinki. Prędzej inni się nade mną rozczulają niż ja nad sobą. I wykorzystuję ten piękny czas, że mi wszystko wolno :D :D

Ja mam od połowy drugiego miesiąca zwiększone libido i z mężusiem się nie hamujemy :) Na szczęście :)

Madzikovy, co ten Twój facet zrobił takiego, że musisz się wyprowadzać?
    Nie wiem, co musiałby zrobić mój mąż, żebym podjęła takie kroki ;/ On nie chce Waszego dziecka? Wyparł się go ? Nie rozumiem ;( Nie wiem czego od niego oczekujesz...

ckaiflw1up047qr9.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj dzień lenia :D
    Wczoraj przylecieli znajomi z Anglii (koleżanka w 6 m-cu ciąży) i spędziliśmy cały dzień na bilardzie :) Siedzieliśmy tam do 2 w nocy. Potem oni przyszli do nas i jeszcze oglądaliśmy po nocy film z naszego wesela :P Także poszłąm spać chyba o 4.30 na ranem ! Dlatego dziś zgon :D
    Moja znajoma ma taki śliczny brzuszek, taką piłeczkę maleńką, bez żadnych rozstępów, gładziutka skóra :) Też taki chcę. NO i czulismy jak mały kopie, NON STOP :D

MILA lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i odkryłam dzisiaj na brzuchu LINEA NIGRA :D Macie już ?

ckaiflw1up047qr9.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska, zazdroszcze Ci w takim razie, ja nie wymagam skakania nade mna, tylko moj to robi, bo chce, nad siostra wszyscy skakali, oczywiscie wczoraj sie dowiedzialam ze sobie to wymyslilam, mam to w nosie, sobie sami poradzimy.

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czego wymagam Niebieska? Szacunku. Nie jestem popychadłem, a nie będę cytować słów które wypowiedział bo łzy mi sie do oczu cisną. Raz kocha a raz traktuje jak gowno. Skoro wytrzymalabys to, to szacunek dla Ciebie. Ja znam swoją wartość. Nie mam ochoty na takie traktowanie i nie każ mi cytować wszystkiego bo spadniesz z krzesła. Sorry.
    Co do mam Aggie to moja sie wlasnie obraziła ze nie może ze mną wejść do gabinetu na badanie (ostatnio zaznaczam ze była). Sama sie stresuje tym co jutro wyjdzie. Szlag mnie trafia i juz mam wszystkiego dość.

MILA, Vixen lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska wrote:
    Aaa i odkryłam dzisiaj na brzuchu LINEA NIGRA :D Macie już ?

Ja nie mam :(

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Niebieska, zazdroszcze Ci w takim razie, ja nie wymagam skakania nade mna, tylko moj to robi, bo chce, nad siostra wszyscy skakali, oczywiscie wczoraj sie dowiedzialam ze sobie to wymyslilam, mam to w nosie, sobie sami poradzimy.

Przejdzie im, zobaczysz :) Jak tylko Ci brzuszek urośnie. Na razie ich olej, sami się odezwą, jak zatęsknią :)

Aggie lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy, w takim razie sie nie zastanawiaj nad wyprowadzka, nie zasluguje na Ciebie taki osobnik, ktory sprawia slowami bol...

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole co za rok mi się zaczął!!! Mąż wychodził ode mnie ze szpitala i co poslizgnol się kolno wykręcilo mu w drugą stronę umiera z bólu gips na bank!!!! Kurwa mac aż mnie brzuch rozbolał z tych nerw wiem że nie powinnam się denerwować!!!

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Czego wymagam Niebieska? Szacunku. Nie jestem popychadłem, a nie będę cytować słów które wypowiedział bo łzy mi sie do oczu cisną. Raz kocha a raz traktuje jak gowno. Skoro wytrzymalabys to, to szacunek dla Ciebie. Ja znam swoją wartość. Nie mam ochoty na takie traktowanie i nie każ mi cytować wszystkiego bo spadniesz z krzesła. Sorry.

Kurcze Madzikovy nie miałam pojęcia, że on też poniża! Co jak co ale obelgi to coś najgorszego. Na Twoim miejscu też bym się wyprowadziła. Ale zastanowiłabym się, czy też chcę być z takim facetem :( Ale przed ciążą też taki był? Nie zauważyłaś tego wcześniej? Tak się zmienił pod wpływem ciąży?

ckaiflw1up047qr9.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulia wspolczuje.. byle z dzidzia jest ok a mezem sie nie stresuj stary chop do se rady ;)

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ