Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
MILA ale ja mieszkam w Szczecinie. Po drugie neopatologia jest ważna, bo nie daj Bóg z noworodkiem bedzie sie cos działo tfu, tfu, to zawsze taki oddział jest na miescu. Szybsza pomoc itd. Ja nie nastawiam sie ze bedzie cos złe, ale różnie bywa. A nie wyobrażam sobie porodu gdzie potem bedą mi dziecko zabierać do innego szpitala a ja będę leżeć gdzie indziej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 19:52
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:MILA ale ja mieszkam w Szczecinie. Po drugie neopatologia jest ważna, bo nie daj Bóg z noworotkiem bedzie sie cos działo tfu, tfu, to zawsze taki oddział jest na miescu. Szybsza pomoc itd. Ja nie nastawiam sie ze bedzie cos złe, ale różnie bywa. A nie wyobrażam sobie porodu gdzie potem bedą mi dziecko zabierać do innego szpitala a ja będę leżeć gdzie indziej.
SORY MYŚLAŁAM ZE JESTES Z MOICH OKOLIC :-pMadzikovy lubi tę wiadomość
-
MILA, współczuję Ci przeżyć. Domyślam się, że to musiał być ogromny wysiłek, bardzo długo się męczyłaś
Ja nie mam pojęcia jaki to może być ból, ile trwają skurcze, czy lepsze jest nacięcie krocza czy pękniecie, jak złagodzić ból, nie wiem nic. A Ty masz niemałą przewagę, bo wiesz czego się możesz spodziewać
Madzikovy, ja sobie nawet nie potrafię wyobrazić jak taki poród wygląda, więc niewiele wymyślę... Oglądałam dziś kilka filmików z porodu na youtube. Dziękuję serdecznie. Wolę żyć w niewiedzy, psychicznie nastawić się na najgorszy ból, bo podobno wtedy mniejszy ból nas pozytywnie zaskakujeMadzikovy lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia93 wrote:MILA, współczuję Ci przeżyć. Domyślam się, że to musiał być ogromny wysiłek, bardzo długo się męczyłaś
Ja nie mam pojęcia jaki to może być ból, ile trwają skurcze, czy lepsze jest nacięcie krocza czy pękniecie, jak złagodzić ból, nie wiem nic. A Ty masz niemałą przewagę, bo wiesz czego się możesz spodziewać
Madzikovy, ja sobie nawet nie potrafię wyobrazić jak taki poród wygląda, więc niewiele wymyślę... Oglądałam dziś kilka filmików z porodu na youtube. Dziękuję serdecznie. Wolę żyć w niewiedzy, psychicznie nastawić się na najgorszy ból, bo podobno wtedy mniejszy ból nas pozytywnie zaskakujeLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Madzikovy, ja chyba też na tych kilku obejrzanych poprzestanę. Niech się dzieje co ma się dziać, tyle kobiet zniosło poród, my też damy radę
Wbiję sobie do głowy, że dziecko zaraz będzie przy mnie i jest warte tego wysiłku. Podobno o tym bólu się zapomina jak dostanie się dziecko na ręce... Oby te wszystkie kobiety nie kłamały
Dziś cały dzień spędzam w pozycji siedzącej i trochę pobolewa mnie brzuch i plecy. Wrzucam pizzę Cztery Sery do piekarnika (jednak się zdecydowałam), włączam telewizję i odpoczywam, bo dziś spędzam wieczór w samotności.
Dobrej nocyMadzikovy, MILA lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
To ja znow nie moglam odmowic sobie ziemniakow w mundurkach, niestety zapomnialam kupic sobie szczypiorka, pieprz styknie
I kupilam sobie farbe do wlosow bo juz dola lapie od tych widocznych siwkow
za mlooooda na to jestem! Mialam dzis sobie pofarbowac kudly, ale moj mowi ze moze lepiej bym jeszcze przeczekala, i tu cytuje "a co jak w polowie farbowania zrobi ci sie niedobrze od tego smrodu i bedziesz wymiotowac i zapomnisz o reszcie i bedziesz wtedy dopiero zle wygladala" chlop ma chyba racje
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Nie bedzie mnie tu pare dni, nie wiem 2-3..nie wiem. Życie mi sie pier....doli i muszę to posprzątać. Trzymajcie sie w zdrowiu, wy i wasze dzieciaczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 08:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie wrote:To ja znow nie moglam odmowic sobie ziemniakow w mundurkach, niestety zapomnialam kupic sobie szczypiorka, pieprz styknie
I kupilam sobie farbe do wlosow bo juz dola lapie od tych widocznych siwkow
za mlooooda na to jestem! Mialam dzis sobie pofarbowac kudly, ale moj mowi ze moze lepiej bym jeszcze przeczekala, i tu cytuje "a co jak w polowie farbowania zrobi ci sie niedobrze od tego smrodu i bedziesz wymiotowac i zapomnisz o reszcie i bedziesz wtedy dopiero zle wygladala" chlop ma chyba racje
u mnie to samoale juz jestem umowiona do fryzjera na wtorek
Aggie lubi tę wiadomość
-
Ruda27, nie mam, niektóre kobiety dzień przed porodem nie mają, ale są też takie, u których pojawia się w 2 trymestrze i znika. Nie spieszy mi się do tegoAniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:cale 165 cm
no to jesteś w lepszej sytuacji bo ja jedyne 158 cm więc każdy kg widać
Dzień dobry kochane
MaDZIKOVY mam nadzieję że to nie znowu "ON"no nic czekamy na ciebie, oby się ułożyło
A mnie dzisiaj w nocy obudził dość silny ból w podbrzuszu, taki ból chyba jajników, jakby na okresale nie mam żadnych plamnień czy coś. Zresztą zaraz w nocy wstałam i poszłam zobaczyć do kibla czy coś sie nie dzieje ale nie, więc chyba nie ma sie czym martwić. Teraz się nic nie dzieje a cycki bolą więc chyba wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 11:47