Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj, widzę, że różne nie do końca przyjemne przygody co poniektóre z Was miały w weekend.
MILA, najważniejsze, że sytuacja opanowana
Też czekam na wiadomości od Lenusi. Długie milczenie powoduje niepokój:/
CELIA, taaaak.. pogoda dziś piękna. Ja jednak niecierpliwie czekam na koniec dnia, bo wieczorem idę na prenatalne... Stres niemały, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Jutro trzymamy kciuki za Ciebie
kada24, MILA, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:camilko ja bym się w życiu nie spodziewała że to nasze baraszkowanie tak się skończy. wiem że każda ciąża jest inna, ale w poprzedniej ciąży w sumie to nie pamiętam od kiedy się kochalismy, ale pamiętam ze pod koniec to sex był bardzo często z uwagi na to, że przyspiesza poród :- P
i tak właśnie przekonana że nic mi się nie dzieje, nawet drobnych plamien nie miałam, gin nie zabronił to można, no i tak się skończyło że teraz będziemy się bali
Domyslam sie ze teraz to juz obydwoje bedziecie siw bac i nawet gdyhyscie sie juz kochali to przyjemnosci pewnie braknajwazniejsze zeby doszli skad to krwawienie... tule mocno
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala mi powodzenia na badankach i bedziemy czekac na wiesci
Ja mam nadzieje, ze dzisiaj Lanusia napisze do nas, ze wyszla ze szpitala i wszystko jest dobrze!
Mila, ja tez mysle ze to jakies naczynko czy zylka pekla, ja ostatmio przy badaniu u lekarza tak mialam. Tak musial uszkodzic tym patyczkiem do wymazu ze krwawilam.. Pozniej juz brudna krew plamienia i jest ok, takze u Ciebie tez napewno jest wszystko dobrze... Mysle, ze i tak bedziesz musiala chociaz tydzien czy 2 lezec, zeby tam wszystko doszlo do siebie, lepiej uwazac..
Ja sobie zrobilam troche przyjemnosci, malowanie paznokci, maseczki na wlosy i twarzteraz czas na 2 sniadanko :p
celia, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Mi sie kojarzy ze Lanusia udostepniala swoj kalendarz przynajmniej na poczatku jak ta opcja zaczela byc aktywna.... ???
No właśnie mi też się kołacze, że widziałam jej kalendarzNie ma co się nakręcać, na pewno wszystko jest w porządku tylko nie ma dostępu do neta. Oby jak najszybciej się odezwała.
Mała Mi no trzymam kciuki za CiebieMiłego seansu
mala_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was... Napiszę Wam zaraz mały esej, tylko się porządnie rozsiądę, bo mam zakaz chodzenia
Wszystko u Nas w porządku, dopiero dziś wyszłam ze szpitala, nie miałam dostępu do internetu. Tylko Was uspokoję, że dzidziuś żyje, pięknie się rozwija, a ja niedołężna
Dziękuję za wszystkie kciuki, za wsparcie, za każdą myśl...
TęskniłamMILA, pekinka82, Ruda27, Magda2013, mala_mi, amela, Kasieńka:), positive, Madzikovy, celia, Camille87, Kajoni, Aggie lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Witam
Mila wspolczuje,zawsze istnieje jakies ryzyko krwawien podczas seksu. Dlatego mi gin tez zakazalaz do 13 tyg.bo ja mam miesniaki. Lepiej nie ryzykowac. U mnie juz minal 13 tydzien,2 trymestr sie zaczal wiec chyba mozemy zaczac
Lanusia super ze juz jestes, wszyscy sie martwilismy co u Ciebie kochana. Ciesze sie ze wszystko okiPozdrawiam :*
A ja sie szykuje do roboty,dzis chyba ide ost.dzien a jutro juz ide do lekarza po l4. Mam nadzieje ze dostane....
Milego dniaMILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość