Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja też po badaniu...maluch ma 7,78 a serduszko bije mu 144 badanie było bardzo dokładne... lek robił mi usg z 25 min... maluch trochę się wiercił... ale dał obejrzeć swoje serduszko... sprawdzali mi już obie zastawki i przepływy... w szoku byłam... później wytłumaczył co i jak... dostałam dalej żelazo i witaminę D3.. ponoć teraz powinno się ją zażywać... czy któraś z was ją bierze??
maluch nie zdradził swojej płci... więc może za cztery tyg powie a raczej pokaże... zdjęcia też mam kiepskie
niebieska cieszę się że u ciebie ok...
jus mila a za was trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę...
od jutra wracam do pracy więc nie wiem kiedy do was uda mi się zajrzeć... ale postaram się was podczytywać...
dobrej nocy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 22:00
Niebieska, Jus1985, Camille87, MILA, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Positive, ja też dostałam receptę na dodatkowe żelazo. Bo lekarz i położna powiedzieli mi, że hemoglobina będzie teraz gwałtownie spadać. Póki co mam w normie ale za miesiąc wyniki będą całkiem inne
Także mam to samo.
Positive masz podobnie jak ja. Przez ruchliwe niefotogeniczne maluszki mamy kiepskie zdjęciaAle ważne, że się ruszały
-
Kajoni wrote:ja jestem po szkole opiekunek dziecięcych, więc za frekwencję czy inne takie dostałam 3 książki o dzieciach, póki co ma je moja koleżanka, ale odbiorę je niedługo i "zacznę czytać" heh... teraz mam w pracy kilka książek, np. żywieniu kobiet w ciąży, od poczęcia do 1-go roku dziecka. Takie tam. Jak moja mała śpi to podczytuję
Ja tak samo jestem po szkole opiekunek dziecięcych (Liceum Medycznym), później studia pedagogiczne, praca w żłobku...gazet i książek mam od groma. Wydaje mi się, że wiem wszystko co potrzeba ale zapewne przydałoby mi się odświeżyć wiedzę...gdyż najczęściej podobno szewc bez butów chodzi..MILA, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja tak sie rosolem napchalam ze oddychac nie moglam
a niby duzo nie zjadlam..
Czuje sie jakas pelna
Niebieska, Positive gratuluje udanych wizyt, super ze wszystko w porzadku oby tak dalej
Mila, Jus rowniez trzyman kciuki za wasze wizyty dajcie znac w miare szybko
Klade sie spac ! Dzis na rogalu hehe
Dobranoc!!pekinka82, MILA, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Gosiaczek wrote:Ja tak samo jestem po szkole opiekunek dziecięcych (Liceum Medycznym), później studia pedagogiczne, praca w żłobku...gazet i książek mam od groma. Wydaje mi się, że wiem wszystko co potrzeba ale zapewne przydałoby mi się odświeżyć wiedzę...gdyż najczęściej podobno szewc bez butów chodzi..
TO I JA WITAM W GRONIE WYKWALIFIKOWANYCH OPIEKUNEK DZIECIĘCYCH
RÓWNIEŻ JESTEM PO LICEUM MEDYCZNYM
MUSZE ODZYSKAĆ SWOJE SZKOLNE KSIĄŻKI, BO JE POŻYCZYŁAMA TAM BYŁO NAPRAWDĘ DUŻO FAJNYCH INFORMACJI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 23:08
Camille87, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Witam z rana!!
wstalam oczywiście do toalety... A i chyba sie poloze jeszcze na godzinę.
Positive gratulacjesame dobre nowiny
MILA, Jus powodzenia dziśczekamy na wiadomości
Ciekawe co z nasza Lanusia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 07:49
MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak się rozciągałam rano w łóżku na plecach to po lewej stronie ktoś mi pukał od środka takie małe kopniecię ale jak siedzie to nic nie czuje kurcze już tak szybko
Ruda27, MILA, Jus1985, Aggie, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive super wiadomosc
gratuluje
Mila, Jus powodzenia dzisiaj na badaniach i czekamy na wasze relacje
Ja juz oczywiscie wstalam przed 7.. Masakra.. Ale co sie dziwic jak przed 21 ide spac :p
Kada jesli to maluszek to swietnie! Ale Ci zazdroszczeMILA lubi tę wiadomość
-
jeju Kada to super! tez bym juz chciała cos poczuc:) a ja ide spac o 22 wiec jak wstaje o 7 bo mój M idzie do pracy na 8 to juz jestem wyspana. ide poczytac jakas ksiazke bo wczoraj pozyczyłam 4:P ale pogoda brzydka u mnie dzisiaj pada szaro i jakiegos doła złapałam:/Monis
[/link]
-
Cześć dziewczyny !
U nas też ohydna pogoda ! ;/
Ale przesyłam Wam zdjęcie dłoni mojego maluszkaMi od razu się humor poprawia, jak na nie spojrzę i przypomnę sobie badanie.
Wasze dzieciaczki też już mają dłonie z paluszkami
Jus1985, Ruda27, MILA, Aggie, Moni&, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebieska wrote:
Niebieska słodkie i wzruszająceNiebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny