Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cleo, najważniejsze ze dzidzia zdrowo sie rozwija:)
Mala_mi jestes juz w 13 tyg najwieksze zagrozenie mineło wiec spokojnie mozesz sie podzielic dobrą nowiną
Ostatnio spotkałam sie z koleżanką z pracy i stwierdziła że juz cos nie coś widac ale sie ucieszyłampekinka82, Jus1985 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Cleo piękna dzidzia i brzuszek taki duzy.
Dziewczyny dzięki za wsparcie ale mam tak jak Mała mi po stracie to już strach jest, tym bardziej że źle mi się kojarzą prenatalne eh ale wierze że musi być dobrze.
Idę się myć. Apropos mycia przed wizytą przypomniało mi się jak siedziałam przed gabinetem i słyszałam jak gin mówił do pacjentki że przed wizytą myje się nie tylko krocze :-Q fumala_mi, Camille87, Moni&, amela, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
wstalam o 11 ale musialam was nadrobic
Nibieska cuuuuudne zdjecieja juz taka raczke ta bym wycalowala
i im czesciej widze male bobaski tym bardziej nie moge doczekac sie porodu
Cleo super ze jestesfaktycznie duza ta dzidzia jak na 13tc a moze to wymiar z nozkami??
Super fotka buzka juz taka wyrazna
Co do nocy z rogalem to hmm.. jak przylozylam wczoraj glowe do niego to w ciagu 5 min zasnelam al jak sie w nocy na siku obudzilam to nie moglam sie wygramoloc z tego rogala potem zanim sie w niego znow zaplatalam to sie rozbudzilam i zasnac ze 3 godziny nie moglamdopiero jak maz wstal do pracy to sie rozlozylam na lozku i spalam az do 11
ogolnie mamy waskie lozko (120cm) mamy drugie 180 musimy kupic materac i wymienic to lozko bo w tak waskim lozku ciezko z tym rogalem spac.. Troche mnie kark teraz boli..
chyba ten rogal zostawie jak lozko zmienimy ...
Jus, mila powodzenia!! Ja zawsze przed wizyta biore kapiel zanim sie wyszykuje to akurat czas szybko leci i zaraz do wyjscia
Jus to czego ta pacjentka nie umyla ? Hahaha nie wiem czy chce wiedziec heheMILA, Moni&, Magda2013, amela, Jus1985, Niebieska, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Cleo piękna dzidzia i brzuszek taki duzy.
Dziewczyny dzięki za wsparcie ale mam tak jak Mała mi po stracie to już strach jest, tym bardziej że źle mi się kojarzą prenatalne eh ale wierze że musi być dobrze.
Idę się myć. Apropos mycia przed wizytą przypomniało mi się jak siedziałam przed gabinetem i słyszałam jak gin mówił do pacjentki że przed wizytą myje się nie tylko krocze :-Q fu
o fuuuuuuuuuuuuuuudurna baba
-
Camille haha zaplatalas sie w rogala ?
ale sie usmialam
a maz nie jest zazdrosny ze sie tulisz do rogala zamiast do niego ?
moze faktycznie troche malo miejsca macie dlatego tak niewygodnie Ci bylo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 11:59
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCleo wygladasz super
sliczny brzuszek i maluszek tez
Dziewczyny wlasnie jak to jest z kapiela? Ja odkad zrobilam test ani razu sie nie kapalm, jedynie prysznic.. Teskni mi sie za wanna, ale lekarz mowil zeby sie nie kapac.. Pewnie w nie za goracej wodzie mozna, ale ja i tak jakos sie boje..MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda my zazwyczaj spalismy "na lyzeczke" czyli on przytulony do moich plecow
w nocy jak sie do mnie przytulal to mowi "kurde troche daleko jestes ale i mi wygodnie" hahaha bo sie do rogala przytulil
.. ale mi sie tez wydaje ze to chodzi o waskie lozko bo nie moge sie rozlozyc tak jakbym chciala .. a gdzie tu jeszcze jak brzuszek dojdzie to juz w ogole... -
nick nieaktualnyCamille a Ty masz go takiego wywinietego twgo rogala? Ja mam wyprostowanego, jedynie miedzy nogi daje i pod glowe.. Obracam sie razem z nim :p czasami tez sie zaplacze, ale nie az tak bardzo zeby sie meczyc z wyjsciem heh :p
Z wiekszym lozkiem to napewno dobry pomysl, my tez mamy male i spimy teraz w drugim pokoju gdzie wieksza sofa jest, bo ja nie dosc ze sie non stop wierce to meza przy tym budze na waskim lozku :pCamille87, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda mozna sie kapac tylko w nie goracej wodzie. Jak nie bedziesz tego przestrzegac to i i gpracym prysznicem sobie zaszkodzisz.. ja czytalam ze czop sluzowy ktory zamyka szyjke nie pozwala na dostanie sie do srodka wody z plynem (bo o to tez sie niektore kobiety martwily) takze git
ja musze przynajmniej raz w tygodniu wziac kapiel zeby sie dobrze wypillingowac i inne zabiegi zrobic jesli wiesz co mam na mysli
i dlugo nie siedze max 30min.
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Camille a Ty masz go takiego wywinietego twgo rogala? Ja mam wyprostowanego, jedynie miedzy nogi daje i pod glowe.. Obracam sie razem z nim :p czasami tez sie zaplacze, ale nie az tak bardzo zeby sie meczyc z wyjsciem heh :p
Z wiekszym lozkiem to napewno dobry pomysl, my tez mamy male i spimy teraz w drugim pokoju gdzie wieksza sofa jest, bo ja nie dosc ze sie non stop wierce to meza przy tym budze na waskim lozku :p
Tak w litere C nie jest twardy w srodku jakby wata jestja tez sie rozpycham i maz czasem narzeka ze mu koldre zabieram albo wieksza czesc lozka zajmuje hehe
-
Część dziewczynki
Jus, Mila trzymam kciuki za wizytyna pewno wszystko będzie dobrze, czeka my na dobre wieści
Camilla zaplatalas się w rogala hahaa
Mnie bola strasznie boki jak spie
Wiecie co poczulam dziś cos dziwnego, na dole jakby takie pukniecia, poczulam to chyba z 10 razy to takie dziwne uczucie bylo, nie wiem czy to juz dzidzia ?? Dziś mi się snilo ze czulam ruchy dziecka. Sama nie wiem, może to dzidzia juz do mnie puka
Camille87, Ruda27, Jus1985, MILA, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Camille my tez tak czasami spimy na lyzeczke z tym ze mamy osobne koldry. A przewaznie jest tak ze jak ja sie klade do lozka to mi jest zimno a moj maz jest goracy wiec ja sie do niego przytulam a nad ranem z kolei jemu jest chlodno to sie do mnie gramoli pod koldre
A czasem i wieczorem on sie wtula we mnie i tak zasypiamy.
Tez jestem ciekawa jak to bedzie jak bede miala duzy brzuch.
Amela no moze byc ze to dzidziasuper
Ruda ja sie codziennie kapie,oczywiscie nie leje wanny pelnej wody tylko troche ze mi nawet brzucha nie zakrywa. Moja kapiel trwa ok 20 min.Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny