Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila, trzymam kciuki, żeby było dobrze!
Ja robiłam PAPPA przed USG prenatalnym i pobierałam do testu krew we wtorek, a tydzień później w piatek lekarz miał mój wynik podczas badania USG (czyli 9 dni roboczych)
Z tym, że ja sama go nie odbierałam, tylko został wysłany bezpośrednio do lekarza, więc de facto nie wiem po jakim czasie lekarz już go miał. -
Moni& wrote:kiedys kobiety nie robily zadnych badan prenatalnych itp i rodzily zdroee dzieci a im wiecej mozliwosci tym wiecej stresu moze faktycznie wina sprzetu
Dlatego ja też nie zrobiłam, bo później okazuje się, że wszystko jest w najlepszym porządku i rodzą się zdrowe dzieci -
Hej
Dzisiaj poszłam na zakupy eh męczarnia nic nie kupiłam dla siebie. Chciałam bielizne ale rozmiar 75E był za mały a większy to już takie spadochrony że wstyd na balkonie by było suszyć
Miluś będzie dobrze jak byłam na pierwszym usg chyba 29.01 i kości nosowej nie było a teraz 11.02 i nochal jest wielki jak u mamusiCamille87 lubi tę wiadomość
-
Mi lekarz powiedział że niestety ale 30% dzieci rodzacych się z Zespołem Downa ma prawidłowy obraz USG, a do testu Pappa potrzebne są zdjęcia z USG i w ciągu 2-3 dni od badania trzeba wykonać test Pappa. Ja się zastanawiam czy zrobić. Mam czas do poniedziałku wiec później poczytam o tym.
Mila i ninkapa trzymam kciukibędzie dobrze
-
dziewczyny tak naprawde to jakie by nie wyszly badania to i tak bedziemy sie martwic o zdrowie naszych maluszkow. uspokoimy sie gdy przy porodzie uslyszymy pierwszy placz malenstwa:) dziewczyny bedzie dobrze sierpniowe dzieciaczki beda zdrowe jak rybcie:D :*Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja tez codziennie owoce pomarancze, mandarynki, jabłka szczególnie (odzwycziłam sie od jedzenia kolacji i umiem zjesc wieczorem tylko jabłko:P), czasem banany, kiwi, grejfrut mm:) no i sałatki owocowe z jogurtem naturalnym czesto:)
a mnie wzieło na budyn i własnie jem, od lat nie jadłam budyniu:PMonis
[/link]
-
Dziewczyny idę do szpitala. Rano dotrwał mnie potworny ból, okazało sie ze to od nerek i podejrzewają kolkę nerwowa. Dzidzia ma sie dobrze waży już 116g. Jak będę mogła to będę sie odzywać.
pekinka82, Camille87, Paulia87, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny