Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kochane mnie boli jelito moco!!!!!! przez moje auto dostane na glowe!! ;( ;( pojechalam do cioci i kuzynki zobaczyc ten wozek i szlak trafil woda z chlodnicy wystrzelila gdzies i niewiadomo skad moj tata po mnie musial przyjechac normalnie placze te auto mnie wykonczy
-
Hej kochane
My wlasnie wrocilismy do domu od teściów, jeszcze nie wszystko nadrobilam
Miluś kochana trzymaj się ja wierze ze wszystko będzie dobrze!! Musimy myśleć pozytywnie. Jestem z Toba kochana musi być dobrze !
Madzikovy jesteśmy z Toba
Ja dziś i wczoraj wieczorem znowu czułam takie pukanie, jestem ciekawa czy to dzidzia
Camilla niedlugo wizyta!!ale Ci zazdroszcze zobaczysz dzidzie
Milego wieczoru dziewczynkiCamille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
We wtorek jade do kliniki endokrynologicznej i mam nadzieje ze w koncu wprowadza to leczenie myslalam ze moze to juz wyniki przyszly ale jednak tylko to z endokrynologii...
czekam na mojego meza bo konczy prace o 16 ale ma zachaczyc o sklep wiec dluzej mu to zejdzie pewnie za jakas godzinke zladuje do domku...
no nic zycze wam milego wieczorku ja pewnie zajrze w nocy hehe
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za wsparcie. Jestem juz w szpitalu podłączona do kroplówki.
Mila może to pomyłka. Tak sie czasem a dzieci rodzą sie zdrowe. Nie denerwuj sie. Idź do innego lekarza. A jak miałaś robione usg? Przez brzuch? Badanie przez brzuch jest gorszej jakości, obraz jest mniej dokładny. Ja dzis miałam robione pierwszy raz przez brzuch i zdecydowanie gorsza jakoś niż dowcipnie.kada24, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Madzikowy współczuje jestem z Toba.
Jak wróciłam z zakupów, zjadłam ciepły obiad i spałam aż do terazśniło mi się że byłam w kinie i niestety M obudził mnie telefonem i już się nie dowiem jak się film skończy
A chciał żebym z nim do kolegi jechałajakby nic się nie stało dzwoni po 5 dniach
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy miałam przez brzuch. Ehhhhhhhhhh no cóż mam powiedziec. Czekam czy ten mój gin mi coś załatwi, bede tez czekac na wyniki krwi i niestety teraz ten czas bedzie dla mnie bezlitosny. Z jednej strony wkurzam sie bo przez to ze jest weekend trudniej chyba bedzie znalezc kogoś kto mnie jeszcze raz zbada, a z drugiej strony jak bym miała jutro iśc do pracy do nie wiem jak by to wylądało.
-
Mila a może Kada ma rację kochana jedz na to USG do Gliwic za darmo będzie!!!
Po drugie teraz miałaś w 3 D robione czy normalne bo ja np normalne a tam jak Kada pisała jest w 3 i 4 D wiec może lepszy widok będzie!!!
Ja bym spróbowała!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 18:45
Jus1985 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja tez bym spróbowała, może nie 3/4d ale normalne usg za to dowcipnie... Ale Kochana to Twoja decyzja... Ja i tak wierze ze to pomyłka, ale nerwy i obawy Cie zjedzą....
Mi wlasnie mój W zerwał sie na chwile i przyniósł truskawki i czekoladki....i poleciał fruu do roboty... Ahh...Lanusia93 lubi tę wiadomość