Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny pisze tutaj ale szczerze mam problem czy zapisac sie do watku sierpień czy wrzesień bo termin mam na koniec sierpnia. Widze ze większość z was juz po prenatalnych ja jestem przed i troche sie stresuje nie ukrywam. Mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko bedzie ok:-) pozdrawiam wszystkie i spokojnej ciąży życzę.
Niebieska, Ruda27, Camille87, celia, Gosiaczek, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Quendi wszystkiego najlepszego!
Aicha zawsze mozesz byc na dwoch watkach:) nie uciekaj od nas!
Mila dobrze dziewczyny radza, w pniedzialek wybierz sie do gina nawet prywatnie i powtorz dla wlasnego swietego spokoju.
A ja wlasnie wrocilam z kina z moim M bylismy na "Zimowej opowiesci" bardzo fajny film, taka bajeczka troszke:) najadlam sie popcornu i mnie suszy jak na kacu bym byla:PCamille87, Quendi, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyA ja mialam dupiate sny.. Ze poronilam, ze poklocilam sie z moim, poklocilam z kolezanka.. Skladanka snow bo oczywiscie co przewrot sie budzilam.. Wkurza mnie spanie na bokach ;/ nogi mnie bola jak spie dlugo tak a co bedzie jak przytyje jeszcze... Jus tez cos zboczonego mi sie snilo.. Lacznie z jakimis obawami krwawienia masakra..
Jus1985, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też już na nogach...
Też miałam sny "dla dorosłych" z moim mężem w roli głównej
A od dzisiaj chwilka wolnego. Odpoczniemy-oj jak nam się przyda!!
Miłego dziewczyny!!
Ach a ja odliczam dni, godziny, minuty, sekundy do poniedziałku. ..strach pomału mnie dopada...Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Eh dziewczyny mój mąż przyszedł z humorem takim że się wydarl na mnie po co jechałam do tej cioci ten wózek oglądać tak by się auto nie zepsuło teśćt mi chciał drugie wziąsc bo jedzie po tamte z moim tata ale tata pow że jada jego i od corse ma mi zostawić wogóle humor do dupy nawet calusa nie dał mi eh więc dzisiejsze walentynki są do dupy!!
-
Czesc dziewczyny oj kada przykro mi ze twoj taki nieczuly byl....moze przemysli i psrzeprosii ja juznie spie jed o dziecko juz z nami w lozku lezy adrugie jeszcze spi dziewczyny te ktore nie maja jeszcze dzieci odpoczywajcie leniuchujcie i robcie to na co tylk macie ochote bo jak dzidzia sie urodzi to juz nie bedzie tego luzu dziewczyny wszystko jest i bedzie dobrze dzidzie rosna rozwijaja sie prawidlowo wiecco ma byc zle najwieksze zagrozenie juz minelo