Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda snodzierciedlaja nasze mysli, zdarzenia, obawy, pragnienia dlatego mialas takie sny:) ja nauczylam sie juz snami nie przejmowac. kiedys jak snil mi soe np zab to od razu do neta sennik i co to znaczy a teraz to chrzanie i tak sie nic nie sprawdza,lepiej tak myslec:) ja czytam teraz fajna trylogie ja diablica, ja anielica, ja potepiona i w nocy snily mi sie wydarzenia z tej ksiazki, ze w piekle bylam itp:P
    Kada to ochrzan tego swojego nie dosc ze dopiero dzis sie z nim widzilas to jeszcze nakrzyczal no masakra:/
    ja jeszcze leze w lozku ale zaraz wstaje, a moj jeszcze spi:P

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane!

A ja witam dziś II trymestr okropną migreną :( od wczoraj już mnie męczy, wieczorem wzięłam apap bo myślałam, że wykituje... Takie oto miałam walentynki ;)

A na dziś mam plan - piżamowy plan :) nie wyłaże z łóżka do jutra :D

Moni&, amela, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Sylka :) oczywiscie drugiego trymestru a nie migreny ;)
    Ja juz coraz rzadziej miewam takie silne bole glowy :D czasem delikatnie cmi ale wypije kawe i przechodzi :)
    Mnie dzis maz wkurzyl tez ale szkoda slow nawet niw chce mi se pisacno co poszlo :/
    Milego dnia! <3

Sylka lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Sylka i ja tez miałam bóle głowy, ale szybko przeszly, także spokojnie niedlugo powinny Ci przejść !
    My dziś z mężem wieczorem mamy gosci:-)
    A teraz idziemy na spacer, taka piękna pogoda jest !!

Miłego dnia :-)

Moni&, Jus1985, Sylka lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz coraz rzadziej miewam bole glowy takze niedlugo powinno Ci ulzyc:) pogoda dzisiaj piekna trzeba to wykorzystac!:)

Sylka, amela lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszyłyście mnie kobietki :* Pozostało mi zacisnąć zęby i przeczekać..

amela lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest dziewczyny udało mi się dostać do usg 4D jest masakra dużo osób ale dzięki bogu 2 usg a zrobili tak że jeśli czasu braknie to do kliniki zapraszają za darmo i są osoby zapisane

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Moni& Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to super Kada napisz potem jak wrazenia:)

Monis
    8b9686f91d.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila przytulam cię mocno... musisz wierzyć że wszystko będzie dobrze... wiem że pomyślisz sobie łatwo komuś radzić... ale na prawdę życzę ci jak najlepiej ... myśl o dobrych rzeczach i trzymam kciuki za dobre wyniki badań.

Madzikowy współczuję ci kolki nerkowej... wiem co to bo pracuję na urologii... mam nadzieję że już ci pomogli i bóle nie wracają...

kada nie ma to jak przygoda z autem... szlag mnie trafia jak moje wysiada... a jest już pełnoletnie więc ma i prawo...
    pamiętaj że najlepszym sposobem na faceta jest ATAK... czasem nic innego do nich nie dociera...

Gosiaczek śliczne maleństwo...

ok idę ogarniać dom bo jutro znowu do pracy...

a o jakich darmowych badaniach w 4D piszecie?? macie gdzieś listę miast w których będą??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 12:29

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    positive wejdz na strone terazmamy.pl i w zakladkw harnonogram 2014 i tam mas wykaz. 1 marca w krakowie potem 22 marca w sosnowcu, a 12 kwietnia w tarn gorach w moim miescie moze skorzystam:)

positive, Jus1985 lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu.... szkoda że tylko w waszym okręgu jest ta akcja...

amela, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie :( powinni w calej polsce zrobic ;)
    Ale ja we wtorek bede miala usg tez 3/4d wiec nie placze :)

Dzis mialam mega przyplyw energii wysprzatalam na blysk cale mieszkanie, zrobilam pranie i odpoczywam bo troche mnie z nog zwalilo :(

Dziewczyny a jak wy sie czujecie?
    Bo ja w ogole nie czuje sie na ciaze :O nie wiem czy to dobrze czy zle..? Ehh

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja umieram... dopadło mnie jakieś przeziębienie... potworny ból gardła i taka jestem osłabiona, że na nogach nie mogę ustać :( Więc leżę i pije herbatke z miodem i cytryna...

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille ciesz się z braku objawów!
    Ja nie mam wogóle energii, mdłości minęły, ale wieczorami często mi cieżko na żołądku... Najchętniej całymi dniami siedziałabym pod kocykiem i nic nie robiła. Męczy mnie to już... Nie mogę zmobilizować się do niczego...

Przed chwilą wzięłam prysznic bo pomyślałam, ze może pomoże mi na ból głowy i tak mnie jakoś na przemyślenia wzięło... Chciałam zrobić sobie maseczkę i zaczęłam się zastanawiać czy nie zaszkodzi dzidziusiowi. W końcu jej nie zrobiłam. No i teraz siedzę i myślę, czy szampon, żel pod prysznic, krem do twarzy nie zaszkodzą mojej dzidzi?? Czy Wy zwracacie na to uwagę?? Czy ja już świruję?!

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie nie czuje jak na ciaze, ale z dzidzia jest wszystko ok wiec nie martwie sie tym:) czasem jeszcze glowa boli, wczesniej nadal chodze spac i to tyle. a co do kosmetykow to wydaje mi sie ze szampon i zele pod prysznic bie sa grozne, a o kremacj przeciwznarszczkowych czytalam ze moga powodowac przebarwienia ale dziecku nie szkodza, nie dajmy sie zwariowac:)

nick nieaktualny, amela, celia lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka ja czasem mysle, np wczoraj zastanawialam sie czy sol do kapieli nie zaszkodzi ;)
    Ale czytalam wypowiedz gina ktory mowil ze nawet jesli np w kremie sa substancje szkodliwe to przez skore nie zaszkodza ;) np retinol - trzebaby go bylo jesc w duzych ilosciach. Takze ogolnie nie zwracam uwagi..
    Co do samopoczucia to chyba u mnie hormony szaleja bo w zasadzie mam mdlosci i czasem z duzym wysilkiem powstrzymuje wymioty ale za trzy dni wizyta inzaczynam swirowac po prostu :|

• amela Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki myślę że ten drugi trymestr jest dlatego nazywany najprzyjemniejszym, ponieważ objawów już tak mocno nie odczuwamy, organizm już się przyzwyczaił do zmiany hormonów itd a my czujemy się dobrze :)
    Moni dokładnie takie kremy np. z kwasem hialuronowym mogą być szkodliwe ale takie normalne to myśle że nie ma co przesadzać, a na przykład makijaż, przecież podkład to też jakaś chemie na buzie nakładamy, ale tak ja piszesz Moni nie dajmy się zwariować :)

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na przykład mam teraz tak że wystarczy mi chwilka i już płacze, ja ogólnie szybko się wzruszam ale teraz coś mi się nie uda czy się zdenerwuje i od razu płacze ! no i jestem mega nerwowa, wszystko mnie drażni ! no ale cóż mąż jakoś musi wytrzymać :)

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie rację dziewczyny z tymi kosmetykami :) Ja po prostu wariuje od tego bólu głowy ;)

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziewczyny mam 100% syna he zdjęcie mam w 3d wrzuce później córka zachwycona

Kasieńka:), nick nieaktualny, Jus1985, Gosiaczek, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ