Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda snodzierciedlaja nasze mysli, zdarzenia, obawy, pragnienia dlatego mialas takie sny:) ja nauczylam sie juz snami nie przejmowac. kiedys jak snil mi soe np zab to od razu do neta sennik i co to znaczy a teraz to chrzanie i tak sie nic nie sprawdza,lepiej tak myslec:) ja czytam teraz fajna trylogie ja diablica, ja anielica, ja potepiona i w nocy snily mi sie wydarzenia z tej ksiazki, ze w piekle bylam itp:P
Kada to ochrzan tego swojego nie dosc ze dopiero dzis sie z nim widzilas to jeszcze nakrzyczal no masakra:/
ja jeszcze leze w lozku ale zaraz wstaje, a moj jeszcze spi:PMonis
[/link]
-
Witajcie Kochane!
A ja witam dziś II trymestr okropną migrenąod wczoraj już mnie męczy, wieczorem wzięłam apap bo myślałam, że wykituje... Takie oto miałam walentynki
A na dziś mam plan - piżamowy plannie wyłaże z łóżka do jutra
Moni&, amela, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje Sylka
oczywiscie drugiego trymestru a nie migreny
Ja juz coraz rzadziej miewam takie silne bole glowyczasem delikatnie cmi ale wypije kawe i przechodzi
Mnie dzis maz wkurzyl tez ale szkoda slow nawet niw chce mi se pisacno co poszlo
Milego dnia!Sylka lubi tę wiadomość
-
Witam
Sylka i ja tez miałam bóle głowy, ale szybko przeszly, także spokojnie niedlugo powinny Ci przejść !
My dziś z mężem wieczorem mamy gosci:-)
A teraz idziemy na spacer, taka piękna pogoda jest !!
Miłego dniaMoni&, Jus1985, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Mila przytulam cię mocno... musisz wierzyć że wszystko będzie dobrze... wiem że pomyślisz sobie łatwo komuś radzić... ale na prawdę życzę ci jak najlepiej ... myśl o dobrych rzeczach i trzymam kciuki za dobre wyniki badań.
Madzikowy współczuję ci kolki nerkowej... wiem co to bo pracuję na urologii... mam nadzieję że już ci pomogli i bóle nie wracają...
kada nie ma to jak przygoda z autem... szlag mnie trafia jak moje wysiada... a jest już pełnoletnie więc ma i prawo...
pamiętaj że najlepszym sposobem na faceta jest ATAK... czasem nic innego do nich nie dociera...
Gosiaczek śliczne maleństwo...
ok idę ogarniać dom bo jutro znowu do pracy...
a o jakich darmowych badaniach w 4D piszecie?? macie gdzieś listę miast w których będą??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 12:29
-
nick nieaktualnyNo wlasnie
powinni w calej polsce zrobic
Ale ja we wtorek bede miala usg tez 3/4d wiec nie placze
Dzis mialam mega przyplyw energii wysprzatalam na blysk cale mieszkanie, zrobilam pranie i odpoczywam bo troche mnie z nog zwalilo
Dziewczyny a jak wy sie czujecie?
Bo ja w ogole nie czuje sie na ciazenie wiem czy to dobrze czy zle..? Ehh
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Camille ciesz się z braku objawów!
Ja nie mam wogóle energii, mdłości minęły, ale wieczorami często mi cieżko na żołądku... Najchętniej całymi dniami siedziałabym pod kocykiem i nic nie robiła. Męczy mnie to już... Nie mogę zmobilizować się do niczego...
Przed chwilą wzięłam prysznic bo pomyślałam, ze może pomoże mi na ból głowy i tak mnie jakoś na przemyślenia wzięło... Chciałam zrobić sobie maseczkę i zaczęłam się zastanawiać czy nie zaszkodzi dzidziusiowi. W końcu jej nie zrobiłam. No i teraz siedzę i myślę, czy szampon, żel pod prysznic, krem do twarzy nie zaszkodzą mojej dzidzi?? Czy Wy zwracacie na to uwagę?? Czy ja już świruję?! -
ja tez sie nie czuje jak na ciaze, ale z dzidzia jest wszystko ok wiec nie martwie sie tym:) czasem jeszcze glowa boli, wczesniej nadal chodze spac i to tyle. a co do kosmetykow to wydaje mi sie ze szampon i zele pod prysznic bie sa grozne, a o kremacj przeciwznarszczkowych czytalam ze moga powodowac przebarwienia ale dziecku nie szkodza, nie dajmy sie zwariowac:)
Camille87, amela, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnySylka ja czasem mysle, np wczoraj zastanawialam sie czy sol do kapieli nie zaszkodzi
Ale czytalam wypowiedz gina ktory mowil ze nawet jesli np w kremie sa substancje szkodliwe to przez skore nie zaszkodzanp retinol - trzebaby go bylo jesc w duzych ilosciach. Takze ogolnie nie zwracam uwagi..
Co do samopoczucia to chyba u mnie hormony szaleja bo w zasadzie mam mdlosci i czasem z duzym wysilkiem powstrzymuje wymioty ale za trzy dni wizyta inzaczynam swirowac po prostu -
Dziewczynki myślę że ten drugi trymestr jest dlatego nazywany najprzyjemniejszym, ponieważ objawów już tak mocno nie odczuwamy, organizm już się przyzwyczaił do zmiany hormonów itd a my czujemy się dobrze
Moni dokładnie takie kremy np. z kwasem hialuronowym mogą być szkodliwe ale takie normalne to myśle że nie ma co przesadzać, a na przykład makijaż, przecież podkład to też jakaś chemie na buzie nakładamy, ale tak ja piszesz Moni nie dajmy się zwariować
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja na przykład mam teraz tak że wystarczy mi chwilka i już płacze, ja ogólnie szybko się wzruszam ale teraz coś mi się nie uda czy się zdenerwuje i od razu płacze ! no i jestem mega nerwowa, wszystko mnie drażni ! no ale cóż mąż jakoś musi wytrzymać
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif