Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi powiedzieli ze trzeba poczekac kilka dni na wynik Pappa. Póki co czekam na telefon mojego gina ; który jak do niego dzwoniłam powiedział "najpierw wez gleboki oddech i sie uspokój" ale jak tu k..a sie uspokoic?? Ja jestem taką osobą że zdecyduje sie na kazde badanie byle bym wiedziała co i jak. Wiem ze badania inwazujne sa ryzykiem, ale ja musze wiedziec, musze miec pewnosc, chce miec prawo wyboru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 13:33
-
Mila nietety pozostaje nam tylko czekac wiem ze i tak bedziesz sie denerwowala tak jak i ja i gadanie ze nie ma na razie podstaw i ze maluszek to czuje latwo sie mowi ale ktotego nie przezywal nie zrozumie bo cena jest ogromna chodzi o zdrowie nazzych dziusiow takze trzymaj sie i moze zrob tak ak ja zajmij czyms mysli ja sprzatalam i gotowalam
-
Mila jeszcze amniopunkcja pozostała jak coś na którymś z forum chyba na listopadzie dziewczyna miała amniopunkcje robiona o wszystko z jej synem ok... Al nie pamiętam czy miała za wysoką przyziernosc czy kości nosowej brak
Wiem że się stresujesz to normalne PRZYTULAMY...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny