Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadulek tulę Masakra.Takich lekarzy powinni od razu wywalać na bezrobocie!!!!Będzie dobrze, zobaczysz. Wiem, że łatwo pisać ale się nie denerwuj bo kropek też się denerwuje Zostaniesz z nami tutaj do sierpnia!!!!!
Camille dzięki, dam znać wieczorkiem co i jak. Ciekawe o której mnie przyjmie, bo jestem " dopisana" na marginesie! Ahhhh ten NFZ.....
nadulek lubi tę wiadomość
-
Nadulek, strasznie mi przykro z powodu tego, co przechodzisz. Mysl pozytywnie kochana, sila umyslu jest ogromna, i jest udowodnione, ze jesli myslisz pozytywnie to bedzie wszystko ok. Wypoczywaj, nie stresuj sie i mysl o malej fasolce, ktora w Tobie rosnie:-)bedzie dobrze, a jak zapomnisz o pozytywnosci, albo sie zdolujesz, my na pewno przeslemy z powrotem pelno dobrych mysli:-*
nadulek lubi tę wiadomość
-
Mila po prostu obecny wynik mnożysz razy 1.66 i wychodzi Ci wynik powiększony o 66% mam nadzieję że pomogłamkwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
nick nieaktualny
-
Kasika to bardzo bardzo wcześnie za wcześnie, za parę dni zrób jeszcze raz usg, ją nie jestem lekarzem ale wystarczy ze Ci sie owu przesunęła o tydzień, albo zarodek długo sie zagniezdzal. Trzeba mieć nadzieję do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 15:56
kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
kasika8303, radziłabym Ci zaczekać. "Pojawić się" to się nie pojawi, ale może się gdzieś schował, jest słabo widoczny na szpitalnym aparacie (bo domyślam się, że skoro na NFZ to szpital albo taka publiczna przychodnia). U mnie na ostatnim USG tak było, był na samym dnie macicy, na zdjęciu sama go ledwie widzę. Spokojnie, pójdź na USG w przyszłym tygodniu, może w poniedziałek, prywatnie. Upewnij się kochana
Wszystkiego dobrego :*Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyBoze kochany co za dzien dzis ?!
Kasika zgadzam sie z dziewczynami jest zdecydowanie sa wczesnie na takie wyroki!! Zapisz sie do gina prywatnie bo lekarze z NFZ maja takie podejscie ze pozal sie Boze nie rezygnuj zobaczysz ze gin prywatnie bedzie kazal czekac jesli diagnoza sie powtorzy.. kochana tule mocno i miej duzo sily nie poddawaj sie!!
Nadulek, Tobie rowniez wspolczuje przezyc, ja lekarza "dzieki" ktoremu srracilam ciaze unikam jak ognia i kysle sobie ze nawet w szpitalu gdzie pracuje bede starac sie go unikac..
Najwazniejsze ze gin w szpitalu znalazl zarys plodu wiec dzidzia jest a luteina pomoze ku urosnac
Mila przyrost bety jest ok, jej poziom podwaja sie co 48h wiec u Ciebie jest w porzadku nie martw sie
-
Kasika strasznie mi przykro ale faktycznie pójdź do gina jeszcze raz, może faktycznie to za wcześnie !! a powtarzałaś betę ?jakie miałaś wyniki?? przytulam kochana
Lanusia to super !! podaję
pierwsza beta 12 dpo 50,6 (poniedzaiałek)
druga beta 15 dpo 218 (czwartek)
Dzieki -
MILA, masz przyrost ponad normę, więc świetnie
Współczynnik powinien przyrosnąć o 114% w ciągu 72 godzin, u Ciebie jest przyrost 166% Według średniej powinnaś mieć teraz betę 132, a według minimalnych obliczeń 60. A U ciebie to aż 218!
Myślę, że już nie ma sensu, żebyś powtarzała betę, kiedy masz USG?MILA lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm