Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasika nie denerwuj się!! Skoro szyjka jest zamknięta to krwawienie z macicy jest raczej nie możliwe, nie denerwuj się na zapas, dużo wypoczywaj a wszystko na pewno się unormuje!
Mnie dziś od rana pobolewa podbrzusze, jest dość twarde, ale wydaje mi się że to wzdęcia
A tak w ogóle to witam Was w 10 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 08:39
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki chciałabym podziękować Wam za ten czas spędzony razem, jednak muszę się z Wami pożegnać gdyż nad ranem miałam zabieg i naszej fasolki już nie ma mam nadzieje że dotrwacie do sierpnia w nie zmienionym składzie - czego wam serdecznie życze
-
Faktycznie, 2013 strasznie pechowy
nadulek, bardzo mi przykro, trzymaj się, kochana
Życzę Ci, żeby Twoje maleństwo jak najszybciej do Ciebie powróciło... W szczęśliwszym 2014 roku.
kasika8303, dużo zdrówka, niech te plamienia ustaną... Najważniejsze, że jest zarodek. Więc jednak owulkę miałaś później i wszystko jest w najlpeszym porządku, po świętach serduszko będzie stukać. Spokojnych świąt dla Ciebie i fasoleczki
Madzikovy spokojnie, wszystko będzie dobrze. Przecież nic złego się nie dzieje Ciesz się świętami, odpoczywaj. Nie każda pierwsza ciąża kończy się tak pechowo jak było u większości z Nas
MMA, celia, gratulacje
Ale mi się przykro robi jak pomyślę jak wiele kobietek już od Nas odeszło
Ja właśnie piję kawkę i przeglądam szafę, nie wiem co na siebie włożyć na Wigilię Chciałam śliczną sukienkę, ale jest za ciasna Nie będzie mnie pewnie przez kilka dni, po powrocie ma nie być tu żadnych dramatów.
Zdrówka, wesołych!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 10:30
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Nadulek Wspieramy Cię tu wszystkie...
To moje pierwsze dzieciątko, nigdy nie poroniłam. Nie jestem w stanie ocenić, jak się czujesz. Ale jakbym moje straciła...
Żadne słowa nie ukoją pewnie Twojego bólu ale wiedz, że jesteśmy z Tobą i liczymy na to, że jeszcze do nas wrócisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 10:42
Macca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje ściskam Was mocno :*
Życzę spokojnych świąt.
Bardzo mi przykro że tak się dzieje. Oby szybko wasze dzieciaczki wróciły. :* -
nick nieaktualnyNadulek strasznie mi przykro wiem co czujesz i jake to ciężkie.. Trzymaj sie słońce i wierz w to ze będzie lepiej! W końcu sie uda..
Ja byłam w sb u lekarza małżeństwo ma 1,5 cm wszystko jest dobrze
Wszystkim wam kocham życzę zdrowych i radosnych Świat !!Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj mam dola obudzilam sie ok 5 nad ranem i nie moglam zasnac, do glowy przychodzily mi najgorsze scenariusze bo bol piersi sie zmniejszyl.. staralam siw odrzucac te mysli i modlilam sie do Boga zeby dal zdrowie mojej Fasolince.. Chyba pomoglo bo jak udalo mi sie w koncu zasnac to snila mi sie wizyta u gina podczas ktorej na usg widac bylo plec- chlopca ciekawe czy sie sprawdzi?
celia lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Nadulek, ja niestety wiem co czujesz i strasznie mi przykro
Tule Cie mocno pamietaj ze to nie koniec, ja zabieg mialam 5 sierpnia a 21 listopada pozytywny test. Zycze Ci aby ten czas szybko zlecial i abys szybko do nas wrocila -
Dziewczyny dostałam na te plamienia luteinę ( 2x 2 tabletki na dobę) i się czuję po nich bardzo bardzo senna i mam lekkie mdłości . Powiedźcie mi też tak po niej macie? Dostałam ją pod język. Lekarka spytała mnie co wolę, powiedziałam, że pod język bo czytałam tu, że Madzikovy dostała grzybicy ( może od niej) a ja łapię infekcję bardzo bardzo szybko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 16:51
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny dostałam na te plamienia luteinę ( 2x 2 tabletki na dobę) i się czuję po nich bardzo bardzo senna i mam lekkie mdłości . Powiedźcie mi też tak po niej macie? Dostałam ją pod język. Lekarka spytała mnie co wolę, powiedziałam, że pod język bo czytałam tu, że Madzikovy dostała grzybicy ( może od niej) a ja łapię infekcję bardzo bardzo szybko.