Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAggie kurde nieciekawie
Ale tez musisz powiedziec NIE, bo sie siostra przyzwyczai i nie bedzie na was patrzyla tylko na siebie..
Nie dajcie sie, zaraz bedziecie pelna rodzina i musiscie na was tez patrzec.. A ona boerze was na litosc..
Trzymaj sie myszko :*Aggie, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Dzieki Daria
ona sie probuje wszystkimi wyslugiwac, swoja droga jedna i druga, byle by latwiej w zyciu bylo
byla pare miesiecy temu w podobnej sytuacji, nie pozyczylam od nikogo pieniedzy, bo bylo mi wstyd brac od mamy albo od siostry z dzieckiem gdzie rozowo nie mieli... ehh musi sie nauczyc odpowiedzialnosci troche. Oby nie kosztem mojego cukiereczka, tylko dlatego pozyczam, ze wzgledu na siostrzenice.
teraz juz lece spac bo mnie moj ubijetrzymajcie sie wszystkie
:*
-
nick nieaktualny
-
Aggie sory ale musisz byc twarda w takich tematach i tyle. Nawet jak siostra sie obrazi trudno. Takie moj zdanie. Odmówisz raz drugi trzeci to juz nie przyjdzie. A ona faceta nie ma>?
kurde znowu wzielam nospe. Cos mnie od wczoraj ten brzuchol boli, to tu to tam, napina sie i boli. Juz sama nie wiem co to ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 23:05
-
Niestety wszystko się kręci wokół pieniędzy....
Teraz kiedy potrzebuję zainwestować w bobasa, muszę około 1000zł wywalić w autko.....
Zawsze jest tak...że gdy chce się odłożyć...to jest najwięcej innych wydatków
MILA, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, my bylismy u znajomych na meczu i dopiero wrocilismy
Maz wiaze haczyki jutro rusza na ryby ale najwazniejsze: szafa stoi w pokoiku
Jutro poprzenosze ubranka
Daria jednak lekarz hitlerowiec, ss-mann jeden
Ale wierze ze dasz rade
Ubranka cudne, faktycznie modnis bedzie
Aggie jak to pieknie mowia: kto ma miekkie serce musi miec twarda dupe.. i to prawda - pomagasz siostrze ale swoim kosztem ... ja bym wprost powiedziala ze nie mam (wydalam na rzeczy dla dziecka) i tyle chocby to prawda nie bylo.. ale wychodzi na to ze nie dosc ze pomagasz to jeszcse sie denerwujesznie rob nic wbrew sobie!
Pekinka a to norma - my ostatnio tez mielismy awarie auta Monia tez pisala ze kupe kasy wydala - zawsze cos sie musi zesrac (za przeproszeniem)..
A mi ta "opalenizna" tak wylazla i pieczenienmam nic po opalaniu, kolezanka dala mi jakis specyfik z egiptu ale w internecie nic o nim nie moge znalezc wiec nie ryzykuje
ehh
Dobra.to ja lece sie myc i lulu :*Aggie, pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
A ja wolne, to spac nie moge
Mila, ona ma faceta, i mi go nawet szkoda jest, dobrze ze moj przy nim mi wczoraj nie powiedzial o tej przesylce i co na to powiedziala... To dobry chlopak, stara sie jak moze, to ona podejmuje glupie decyzje itd.
Kamila, masz racje, kurcze tylko tak nie potrafie, mama zawsze nas uczyla ze nikogo wiecej nie mamy procz siebie. No i jeszcze jest moja slodka siostrzenica, ona moze ucierpiec na tym. Powiedziala, ze odda wszystko w przeciagu dwoch tygodni, zobaczymy co bedzie. Ja powiedzialam jej ze do konca miesiaca chce kupic wszystko dla malej. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Martwie sie bo teraz rano obudzil mnie dosc mocny bol podbrzusza podobny do miesiaczkowego..
Chcialam isc po nospe, ale lezalam jeszcze chwile i przeszlo po jakims czasie.. Kurde bol byl dosc mocny, teraz sie boje co to ;( czytam ze jak takie bole sa to moze byc odklejanie lozyska.. Lekarz mnie wczoraj tylko szybko zbadal, nawet nie wiem ile ma moja szyjka ani nic..
Teraz leze i sie zamartwiam. Nie wiem czy jechac na ta majowke..moze wczesniej wstapimy do szpitala i zrobia usg.. Musze z nim pogadac jak wstanie..
Kamila fajnie ze tak sobie ze znajomymi wypadacieciesze sie ze szafa juz stoi, czekamy na zdjecia
Aggie trzymaj sie!Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
Ruda....Podejrzewam, że masz te skurcze Braxtona, bo one też bywają bolesne i jak gdzieś czytałam, ból jest podobny do miesiączkowego....Ale jak czujesz się niepewnie...jedź do szpitala i porozmawiaj z lekarzem.
Skurcze Braxtona-Hicksa - jak odczuwają je kobiety?
Czasem ból przypomina wyjątkowo dokuczliwą miesiączkę, albo nagły ucisk uniemożliwiający wyprostowanie się. Są też i takie przyszłe mamy, które twierdzą, że skurcze łapią je po kilkanaście razy dziennie i właściwie nie mogą przez nie chodzić. Jednak dla większości ciężarnych są bezbolesne, chociaż odczuwane przy nich napięcie mięśnia macicy może być nieprzyjemne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 08:34
Moni&, Aggie lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny witam was slonecznie! ale jestem wyspana:)
mialam co praeda porabane snh w nocy, jakies cmentarze mi sie snily brr, nawet sniko mi sie ze rodze:P
Agus musisz byc stanowcza, mimo ze to Twoja siostra ale jak mozna przez cale zycie liczyc na kogos? wiem ze jest Ci zal siostrzenicy, ale wydaje mi sie ze siostra po prostu wie ze Ty jej zawsze pomozesz dlatego sie nie stara za bardzo, musisz myslec najeiecej o swojej rodzinie, swoim maluszku. a jak Ty mialabys nieciekawa sytuacje to zapewne nie poszlabys do nikogo z tym bo byloby Ci glupio, albo nikt by Ci nie pozyczyl bo ciezma sytuacja finansowa i zostalabys na lodzie. i Ty tez tak zrob. pogadaj z siostra. jak sie obrazi to trudno, nie mozna cale zycie komus ulegac, nawet rodzinie!
Daria sliczny komplecik, bedzie elegancik z Twojego Natanielka:) i dostajesz opiepsz bo czytasz bzdury w internecie znowu! wez nospe, polez a jak nie przejdzie to dla swietego spokoju jedz na IP, napewno to bic powaznwgo. moze to przez ten Taoj skurcz, brzuch sie napina i ma prawo cos bolec.
pekinka ja tez nie umiem ostatnio odlozyx co chwile jakies wydatki, auto tez mnie kosztowalo 800 zl w tym miesiacuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 08:38
pekinka82, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
No Moni...Mam to samo.....
Może uda mi się te wydatki jakoś rozłożyć na 2-3 miesiące ale i tak ....
Wymiana jednej rzeczy to koszt 500 zł .... A drugiej z 400-500zł.
Więc może to jakoś podzielę, bo wydać tak na raz tysiaka-oj boli po kieszeni,
oj boli..boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc ja dopiero sie obudzilam
Maz mial jechac na ryby ale patrze ze sobie smacznie spi hihi chyba mu sie wstac nie chcialo
Dobrze, poprzenosimy reszte mebelkoww koncu swieto pracy
Daria ale ten bol w podbrzuszu to byl razem.ze skurczem?
Warto suplementowac magnez w ciazy on uspokaja miesnie - ja pilam zdrovit skurcz na ktory pozwolil moj gin bo wzielam opakowanie i mu pokazalam k te skurcze znacznie sie zmniejszyly! Ale juz mi sie skonczyl a nowego opakowania nie kupowalam.. moze popros siostre niech zadzwoni do Twojego gina i podpyta co by radzil
Mnie kilka razy tez taki bol podbrzusza zlapal ze az mnie zatykalo wtedy kilka glebokich oddechow i przechodzilo...
A Kubus jak cudownie sie wiercimoje sloneczko tez juz nie spi :*
Moni&, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
Pekinka, nam sie zepsulo sprzeglo wiec jednorazowo trzeba bylo zrobic no ale mam nadzieje ze teraz bedzie troche spokoj, bo przez dwa lata nic nie musielismy robix przy samochodzie, dopiero po zimie wszystko zaczelo sie chrzanic. teraz chce troche kasy wydac na synka:D
Daria jak ma Cie to uspokoic to lepiej jedz:) i bierz magnez, ja biore codziennie i silnych skurczy nie mam, czasem jakis leciutki zlapie ale rzadko.
Kamilka, to masz dzisiaj co robic w swieto pracy. jeszcze taka przyjemna praca
a my dzis idzie,y na urodziny jejj jak mi sie nie chce:/pekinka82 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDziewczyny biore magne b6... Juz jakos 2 tygodnie..
To trwalo jakos minute albo dwie. Bol jak na okres..
Zbieramy sie i jedziemy do szpitala i zobaczymy co bedzie z majowka.. Mam nadzieje, ze jest wszystko ok..
Teraz tez czuje brzuch jakis, ale moze to nerwy albo nie wiem. Wezme nospe
Kamila to dobrze ze maz nie pojechal
Monia udanej zabawyCamille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda... jak trwało tak krótko minutkę lub ciut więcej...to ten skurcz BH.
Moniu..... Ja wczoraj jak jechałam oślepiałam kierowców, myśleli że jadę na długich...A mam po prostu urwane zaczepy żarówek w reflektorach.... A jedno oko do auta to 200zł ...więc dwa to 400zł...
No i pasek rozrządu to koszt bez groszy 500zł ............
....no muszę jakoś uzbierać kasiorę....