Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. U mnie dzis piękny dzien wiec musze troche pospacerowac
CO do wydatkow to nam tez samochod nawalil i naprawa uwaga: 4200... masakra i zakup wozka sie odciagnie
Ruda śliczne ubranka
Miłego dnia mamuśkipekinka82, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no niestety ale czyms jezdzic trzeba. jakbym miala sie na autobus przerzucic to dziekuje.. czasem jezdze i teraz jest to uciazliwe, duszno, smierdzi i zatloczone ale wszyscy slepi ze kobieta w ciazy obok i sie pchaja, ost zrypalam faceta nawet.
a znajac mnie to wozek i tak kupimu na ostatni moment:P zreszta w mojej rodzinie panuje jakies ogolne przekonanie ze przed urodzeniem nie kupuje sie wozka moim zdaniem bez sensu:/ tak samo lozeczko przeciez musi juz stac jak wroce ze szpitala
Kamilka sliczna szafa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 10:07
pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKasieńka:) wrote:Hej dziewczyny. U mnie dzis piękny dzien wiec musze troche pospacerowac
CO do wydatkow to nam tez samochod nawalil i naprawa uwaga: 4200... masakra i zakup wozka sie odciagnie
Ruda śliczne ubranka
Miłego dnia mamuśki
O matko!! To polowa wartosci mojego auta -
dziewczyny zmieniajac temat, czy mozemy stosowac rozne preparaty, spraye przeciw kleszczom? tak sobie o tym pomyslalam, bo zimy praktycznie nie bylo wiec tego cholerstwa bedzie mnostwo w tym roku, a nie chxe rezygnowac ze spacerow po polach, lesie z obawy przed tym swinstwem. nie mowiac uz o tym jak kleszcz mnie ugryzie, to leciec od razu na IP albo do lekarza? co roku mialam kilka kleszczy ale nigdy nie szlam do lekarza po antybiotyk itp no ale teraz to juz nie tyle co o mniw chodzi a o maluszka.Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Ja wróciłam ze spaceru córkę u bratanicy zostawiłam he bo ma swojego kolegi i się bawi he normalnie zadyszki dostałam mokra wróciłam no masakra źle ze mną juz
a na obiad robie kalafior mizerie ziemniaki z szczypiorkiem i jajko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 11:21
MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki jest wszystko dobrze!
Lezalam chyba pol h pod ktg i sprawdzali serduszkomaluszek kopal chyba mu przeszkadzalo
Pozniej mialam usg prze brzuch i na dole, sprawdzil lozysko, szyjke itd.. Wszystko jest dobrze. Szyjka 3,4 cm zamknietamaluszek wazy ok 1200 g
ale sie cieszymy
Jedziemy ju.. Mam nadzieje ze tam bedzie net to bede z wami w kontakcie
Jak nie to udanej majowki kochane moje! Dziekuje za wsparcie :*Lanusia93, Camille87, mika1987, MILA, Aggie, pekinka82, Dodi, positive, celia lubią tę wiadomość
-
Daria to super, najważniejsze, że jesteś spokojna:) To i majóweczka bedzie udana:) Udanego wypoczynku w trójeczke
:*
KArola, a co dopiero bedzie 2 czerwcu, lipcu ojj to bedzie dla nas ciężkie latoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 12:30
Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dzień dobry
Znowu dopadła mnie opryszczka. Czy jeśli pojadę do szpitala wypiszą mi tak od ręki receptę po zbadaniu i obejrzeniu mojej karty wypisowej ze szpitala?
Dodam, że to inny szpital niż ten w którym zawsze byłam, nie znają mnie, dlatego mam wątpliwości...Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie kobitki:)ja niestety mam zle informacje:( wczoraj mialam krzywa cukrowa na 50g i wynik 174(norma do 140)
nie wskazuje to niby jeszcze na cukrzyce ale jest to stan alarmowy..co prawda slodkiego sobie nie zalowalam..ale teraz musze ograniczyc do minium wszystko co slodkie:(za tydz mam ponowne badanie z 75g glukozy i zobaczymy co to bedzie..
Milej majowki Kochane:* -
kada24 wrote:Ja wróciłam ze spaceru córkę u bratanicy zostawiłam he bo ma swojego kolegi i się bawi he normalnie zadyszki dostałam mokra wróciłam no masakra źle ze mną juz
a na obiad robie kalafior mizerie ziemniaki z szczypiorkiem i jajko
kuźwa Kada ja też mam dzisiaj zimniaczki ze smażoną cebulką i jajko i kefir
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 14:54
Dodi lubi tę wiadomość