Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStokrotka_92 wrote:Cześć z rana
dzisiaj ważny dzień ^^ o 15:20 mam połówkowe ;]] zajęcia będą mi się dzisiaj ciągnąć...
U mnie dzisiaj 21+0 kolejny tydzien do przodu...Penelope30, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
U mnie było w jednym miejscu na samym dole, a zazwyczaj mnie boli po bokach
Karola u mnie próba odstawienia nospy właśnie tak wygląda, że chwile jest dobrze a potem...
Eh mam dziś jakiegoś pier... doła ! Myślałam, że choć tą ciążę będę miała spokojniejszą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 08:24
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Tobie Karola szczególnie by się przydał taki wypoczynek z wyżywieniem; jak założą ten szew i wszystko będzie ok to będziesz chyba mogła jechać w czerwcu na parę dni.
-
kaarolaa wrote:Ale bede miala zakaz podróżowania, na majowke mielismy do ciotki do Niemiec jechac i dupa blada. Maz sie smieje ze wezmie malego i sam pojedzie a ja zostane w domu. Juz niedoczekanie jego, hak ja nie moge to on tez nie moze...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:I słusznie nie puszczaj go samego, ja w Sylwestra pozwoliłam mężowi jechać na wyjazd z imprezą a sama siedziałam w domu i było mi potem smutno więc to naprawdę słaba opcja, drugi raz już bym nie puściła.
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Martynka jak ból jak na @ to chyba te przepowiadające skurcze masz.
Ja najpierw czuję na górze a chwilę później już na dole właściwie to bardziej w ykhm.. w tyłku. Ale to nie jest jak na @ wiec to chyba jeszcze nie to sama niewiem.
No wlasnie tak opisuja te przepowiadajace jak Ty mowisz.
Jakie mu juz zaawansowane jestesmy ze mamy bole przepowiadajace[/url]
-
Penelope30 wrote:I zwykle jak miałam później do pracy to spałam sobie do 10 a teraz w ciąży już się budzę przed 7 bo muszę do łazienki, a potem zaraz do lodówki.
A tak z innej beczki dziewczyny planujecie jeszcze jakieś wyjazdy rekreacyjne przed rozwiązaniem? Jakieś morze, góry, puszcze? Ja się zastanawiam gdzie pojechać i kiedy, bo w Lipcu to już pewnie ciężko będzie.
Ja chcialam jechac w gory, mam voucher za 500zl do zrealizowania, no ale i tak by trzeba bylo doplacic. A auto sie sypnelo:-/ na nowe nie ma kasy wiec naprawa- juz poszlo 1500 a gdzie tu dalej... Mamy odlozone pieniadze ale na dziecko. Wstepne wyliczenia, z remontem, mebelkami, wozkiem itp to 10 000. A ja z tych antykredytowych i zapobiegawczych, wiec nie wycackam oszczednosci do zera bo jakby co to kasa musi byc w pogotowiu...
W czerwcu mamy zaproszenie na Slask na slub, i do tego chrzesniak ma urodzinki a mieszka prawie nad morzem. Wiec pewnie to. Blisko mamy nad morze (1-1,5h drogi) eiec na pewno wypady dzienne beda. Blisko bory tucholskie wiec jakies dniowki. No i dzialeczka rodzicow za miastem blisko lasumusi starczyc az Mlody skonczy 3 lata hehe
kaarolaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
Penelope30 wrote:I słusznie nie puszczaj go samego, ja w Sylwestra pozwoliłam mężowi jechać na wyjazd z imprezą a sama siedziałam w domu i było mi potem smutno więc to naprawdę słaba opcja, drugi raz już bym nie puściła.
Moj z pracy mial na Teneryfe leciec. Ale ładnie odmowil, mimo ze nigdy na takiej wycieczce nie byl i wiem ze by chcialwe wrzesniy zawsze maja drugie rozdanie, jak go wybiora to mam nadzieje ze mi takiego numeru nie wywinie! Bo za rok to juz bede pewnie bez szans ehh
[/url]
-
Ja od wczoraj mam doła bo młodej nie czułam od soboty, dzisiaj coś tam pokopała , jutro na 8.20 prenatalne + echo i siedzę już jak na szpilkach
.
Co do odpoczynku to chyba w przyszłym roku pojedziemy na mazury, może panikuje ale wolę być u siebie jakby coś jednak się działo, zresztą teściowa tam jedzie i wraca dopiero na poród młodej więc niech sobie jedzie ...
Co do skurczy to mam podobnie jak Malika, wydaje mi się że macica juz sobie ćwiczy i chyba nie mamy się czym martwić. Podobno skurcze są od samego poczęcia z tym że są na tyle delikatne że ich nie możemy wyczuć.
Powodzenia dzisiejszym wizytującym.
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Witajcie
U nas dzis pogoda zapowiada sie równie pieknie jak wczoraj. udało mi sie wczoraj umyc balkon i okno balkonowe i juz mi lepiejdzis czeka mnnie opróżnianie sypialni i jutro przychodzi malarz, Bedzie odswiezone i zerwana tapeta na łózkiem ktorej nie lubie. Na tym miejscu za zagłówkiem zawiscie galeria zdjęć
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i sama odliczam dni do piątku-niestety dopiero na 18.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Ja mam o tyle dobrze ze mój beze mnie i tak nigdzie nie chce jeździć. Teraz troche mi odpuścił od kiedy jestem w ciąży bo tak to bym musiała z nim jeździć po całym kraju za ciężarówkami.
W ogóle to muszę go pochwalić bo zaczyna się chłopak starać. Wczoraj wieczorem nawet kąpiel mi naszykował.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Witam z rana
Mnie dziś o 6.30 obudził Klusek pewnie chciał się przywitać z tatą, który był na nocke, a tu psikus tatą wrócił dopiero po 7. Na szczęście udało mi się pospać do 8.30jesteśmy po śniadaniu. Potem trzeba siebie i mieszkanie ogarnąć, bo na 12 przychodzą fachowcy od okna. My na ten czas wybywamy do Galerii poszukać prezentu dla mojej sis na urodziny
-
SyHa85 wrote:No wlasnie tak opisuja te przepowiadajace jak Ty mowisz.
Jakie mu juz zaawansowane jestesmy ze mamy bole przepowiadajace
Czyli mówisz ze moje tez się kwalifikują na przepowiadające? Jaaaa! Faktycznie zaawansowane jesteśmySyHa85 lubi tę wiadomość