Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
_cherryLady wrote:ale zaraz zaraz- skoro u ciebie ciaza nie utrzyma się bez heparyny to musisz chorować na trombofilię. Nie lepiej zapłacić za badanie na mutacje trombofilii 300 zł i miec refundowaną heparynę?
Miałam i mi nie wyszło, jest niewielki procent ludzi co badania wychodzą dobre a problem jest na rzeczy, miałam robione badania na krzepliwość ostatnio i gin aż oczy otworzył, powiedział, że przy dawce clexane 0,6 i acardzie parametry krwi z krzepliwości powinny być inne niż są u mnie, a u mnie są bardzo dobre( co daje pewność, że to działa) i bez tego ciążę bym utrzymała do 10tyg tylko._cherryLady lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Betty Boop wrote:Ja tez od początku na Acardzie jestem i dzis pierwszy dzien bez duphastonu. mam za soba 2 poronienia wiec trzeba było sie wspomagac.
A dzis stanelam na wage i juz mam 4kg na plusie.Podobno teraz tak po 0,5 kg sie tyje-ciekawe czy tak bedzie. Wiecie, ja sie dziwnie czuje za kazdym razem ja staje na wage. Całe zycie staralam sie dbac o te właściwą, nigdy nie mialam nadwagi wiec teraz tak dziwnie jak patrze jak waga rosnie. Oczywiscie wiem ze ciąża i że to normalneAle wiecie, jakos mi i tak dziwnie.
Ja nabawilam sie nadwagi podczad staran, i juz mi wtedy bylo dziko, ale teraz tez dziwnie mi jak co chwile na wadze wiecej..[/url]
-
nick nieaktualny
-
SyHa85 wrote:Ja nabawilam sie nadwagi podczad staran, i juz mi wtedy bylo dziko, ale teraz tez dziwnie mi jak co chwile na wadze wiecej..
Ale grunt zeby dziecko bylo zdroweja Wam powiem, ze ja w ogole swiadomie zaszlam w ciaze a wiele rzeczy, moich zachowan, okolicznosci itd mnie zaskakuje...myslalam, ze ciąża jest łatwiejsza
i tez ciagle łapie sie na tym, ze za mało sie nia ciesze tylko martwie i skupiam na sobie ..ehhh
Zagmatwaneps- nie ma to jak siebie zacytowac hihi
Betty Boop, alicjaaaa lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
A ja już w pociągu w drodze powrotnej. Nogi mi w tyłek prawie wlazły. Ponad 3 godziny warsztatów i gotowania na stojąco... Ale jaka uczta później była - mniam! Fasolinda grzeczna, teraz dopiero daje o sobie znać
Dominique88 lubi tę wiadomość
-
mnie się wydaje, że po 24 tc tez dziala- bo niby czemu nie? Co się zmienia? Nic. Luteina działa rozkurczająco na macicę i szyjkę. Ale też trzeba uważać bo za dużo progesteronu odniesie odwrotny skutek.
Martyna- dziwne faktycznie... ale najwazniejsze, ze z Tymkiem wszystko OK:)Nasza Marcysia jest już z nami
-
Kw14tuszek wrote:Dziewczyny, część z was już ma te poduszki-rogale do spania, z jakim wypełnieniem polecacie? włókno silikonowe będzie ok?
ja taką mam i jest fajna, nie polecam z kulkami styropianu.
Moj "grudnik" zakwitł ponownie w kwietniu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/777c41171a2a.jpgkaarolaa, Kw14tuszek, SyHa85, malika89, Ninka0111, Dominique88, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uwaga, ja też moge poczęstować luteiną. Zostały mi dwa nieruszone opakowania
Zamówiłam dzisiaj w Empiku "Język niemowląt" - któraś z Was ostatnio ładnie zachwalała - poczułam dużą potrzebę przeczytania tej książki
Betty gratuluje córeczkiChyba znowu znacząca przewaga dziewczyn na głównej ?
malika89, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łooooo matko , jak wyszłam z domu o 13 to dopiero zlądowałam.
Byłam z mamą u siostry. Mój Ł pojechał ze szwagrem i ekipą na mecz w piłkę ręczną do Gdańska, to stwierdziłysmy,że nie bedziemy każda u siebie zamulac tylko razem spędzimy dzień. Wybawiłam się na placu zabaw i potem w domu. Plecy rwą i brzuszek ciągnie, ale najważniejsze,że siostrzenice zadowolone i nie chciały do domu wypuścić
Teraz tylko kąpanie i spać, bo Ł przed 1 to nie wróci... -
No przeczytałam wszystko. Kurczę nocujemy u moich rodziców a oni mieszkają w bloku i sąsiedzi z góry chyba spania nie mają. Nie wiem co oni robią meble przestawiają czy ćwiczą z Chodakowska ale strasznie tam walą i muzyka głośno gra. Odzwyczaiłam się od tych dźwięków i mnie to wkurza.