Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana
Ja dziś wyspana, zasnełam około 24, mała pobudka o 6 na wc i piciu, i dalej do 8.20 spanie
Przełożyli mi wizytę do alergologa z 13 na 10.50, także jak wrócę to wam zaraz napiszę co i jak.
Mnie czasami nogi swędzą, ale to najczęściej po depilacji ( bardzo wrażliwa mi się skóra zrobiła ). Makota idź do lekarza, bo to może byc cholestaza. -
Ninka0111 wrote:Odpoczywaj duzo i idz do swojego lekarza wiecie co dziewczyny ja nie rozumiem u nas jak kobieta w ciazy idzie na ip a juz z krwawieniem to napewno noe wypuszczaja do domu ja poszlam z nadcisnieniem w czasie przyjecia ok ale 2 doby poobserwowali masa badan przepraszam ale nie rozumiem takiego podejscia a jak czytam ze z krwawieniem idziecie na ip a oni was wypuszczaja to jestem przerazona...
Mi się też wydaje że powinni zostawić na obserwacji. -
nick nieaktualny
-
U nas w labku jest informacja ze kobiety w ciazy maja pierwszenstwo☺
Ja co prawda z tego nie korzystam ale fajne cos takiego uwazam ze wiecej przywilejow powinni zrobic do 500+ chca zebysmy chcialy rodzic to niech to bedzie dla nas piekny okres co z tego ze dostaniemy albo i nie jakies pieniazki jak zadnych innych przywilejow nie mamy...
-
Tam gdzie ja robię wyniki, to wywołują do krzywej po nazwisku i wtedy nie ma żadnych problemów
Ja chyba pójdę przed majówką zrobić, może nie będzie wtedy dużo człowieków
Mój wierciuszek kocha kompot rabarbarowy, bo jak się go napiję to samba w brzuchu gwarantowanakaarolaa, Ninka0111 lubią tę wiadomość
-
Możliwe że to o cholestaze chodziło, czytałam jakąś książkę o ciąży ale wszystko o chorobach omijałam bo znając mnie to bym od razu miała objawy, tylko o tym swędzeniu właśnie coś zapamiętałam.
karkama83 to Ty brałaś prysznic, czy kąpiel w wannie? Bo w za ciepłej wodzie to nie wolno w ciąży siedzieć, a jeszcze jak tam zaczęłaś gmerać. Nie rób tego! Wszelkie irygacje też są przecież w ciąży zakazane. Pochwa to jest bardzo czyste miejsce nie trzeba tam ingerować.oLena31 lubi tę wiadomość
-
_cherryLady wrote:u mnie w lab jest karta ze pacjenci na krzywą mają pierwszeństwo
olena, nie umiem sobie od wczoraj poradzić z tym, co napisałaś...
No właśnie mi też tak ciężko, ale mały się wierci, córcia zdrowa, nie ma co. To tylko jakieś procentowe sprawy w ogóle wszystkich ciąż. Niepotrzebnie tylko stres dla nas, nie możemy o takich rzeczach myśleć dłużej.
-
Mnie ostatnio Pan w biedronce chciał przepuścić bo miał dużo zakupów, a u mnie już mocno widoczny brzuszek nawet pod kurtką. Miło mi się zrobiło.
Na glukoze idę dopiero po 8maja ale mam dylemat do którego laba. Pierwszy jest w szpitalu, badanie za darmo ale parking daleko więc trzeba by siedzieć w ciasnej kolejce na korytarzu z tłumem przez te 2godz , ale ciężarne mają swoją kolejkę. Drugi lab mam bliżej cena krzywej to 18zł, nie przepuszczają kobiet w ciąż, ale parking pod samymi drzwiami, obok mała restauracja więc mogłabym w swoim autku z książką posiedzieć, a potem od razu na obiad. Acha i w tej pierwszej opcji można w ndz więc bym mogła z mężem, a drugi lab tylko w tyg jak K. pracuje. -
Penelope30 wrote:Możliwe że to o cholestaze chodziło, czytałam jakąś książkę o ciąży ale wszystko o chorobach omijałam bo znając mnie to bym od razu miała objawy, tylko o tym swędzeniu właśnie coś zapamiętałam.
karkama83 to Ty brałaś prysznic, czy kąpiel w wannie? Bo w za ciepłej wodzie to nie wolno w ciąży siedzieć, a jeszcze jak tam zaczęłaś gmerać. Nie rób tego! Wszelkie irygacje też są przecież w ciąży zakazane. Pochwa to jest bardzo czyste miejsce nie trzeba tam ingerować.
Irygacje nie sa chyba zabronione ja robie dwa razy w tyg z polecenia lekarza i nie mam problemow z grzybkami -
Witajcie dziewczyny, u nas pobudka o 5 rano na siusiu, teraz sobie leżę ale pewnie niedługo będę musiała wstać, bo mała pomału dopomina się jedzenia
Co do naszych przywilejów to wszędzie powinni być takie tabliczki, że kobieta ma pierwszeństwo, bo co z tego ze my o tym wiemy jak inni ludzie mogą o tym nie wiedzieć bądź udawać ze nie wiedzą, a tak czarno na białym byłoby napisane i wtedy my bez tłumaczenia wskazujemy palcem na tabliczkę i idziemy jako pierwsze. Tak jest w Rossmanie, jest tabliczka z informacja przy kasie ze kobiety w ciąży mają pierwszeństwoi tak powinno być wszędzie
-
oLena31 wrote:No właśnie mi też tak ciężko, ale mały się wierci, córcia zdrowa, nie ma co. To tylko jakieś procentowe sprawy w ogóle wszystkich ciąż. Niepotrzebnie tylko stres dla nas, nie możemy o takich rzeczach myśleć dłużej.Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja wczoraj jechałam do przyjaciółki tramwajem, wsiadł pan w wieku 80+ chciał usiąść na takim opuszczanym krzesełku ( jak kiedyś były w pociągach ) nie zdąrzył przed ruszeniem tramwaju i upadł. I uwaga kto mu pomógł wstać?? JA!!! i kobitka w wieku 60+ bo inni łep w okno i ślepi. Wstyd mi,że Toruń ma takich beznadziejnych mieszkańców.
Jezzzzzzuuuuuu kopnijcie mnie w dupsko, bo sie spóźnie do tego lekarza -
kaarolaa wrote:Ja bylam wczoraj w roassmanie i tabliczka byla i co. Jedna kasa czynna i musialam czekac bo nikt nie przyszedl do drugiej kasy. Wiec i w tym rossmanie az tak kolorowo i super nie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 09:54