Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wróciłam i znam płeć!!!
Jednak sny ponad przeczuciami bo śniło mi się dwa razy, że będzie chłopak i jest CHŁOPCZYK na 100%. Od razu na początku badania się tak ustawił e nie było wątpliwości. Także Karol Rudi będzie kolejny Kornel
Serduszko i wszystkie pomiary ok. Waga 540g.
Martynka30, malika89, paola89, sabanek, kaarolaa, Friend, Zafasolkowana557, Dagmara, Ibi, pigułka, makota, JRY1984, Nelk, Rudi88, Ania bebe 88, Ania_1986, oLena31, Viola27, SyHa85, Domi793, blondyna5555, Truskaweczka83, Rybaaaa, Lulu83, Betty Boop, Aśka_gdańsk, Ninka0111, alicjaaaa, Kw14tuszek, hella lubią tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Dziewczyny wróciłam i znam płeć!!!
Jednak sny ponad przeczuciami bo śniło mi się dwa razy, że będzie chłopak i jest CHŁOPCZYK na 100%. Od razu na początku badania się tak ustawił e nie było wątpliwości. Także Karol Rudi będzie kolejny Kornel
Serduszko i wszystkie pomiary ok. Waga 540g.Penelope30 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Dziewczyny wróciłam i znam płeć!!!
Serduszko i wszystkie pomiary ok. Waga 540g.gratki kochans. Teraz mozesz zaczac szaleństwo zakupowe...
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Pigułka, fajnie, że pamiętałaś
dzięki. Czy mogłabyś jeszcze raz link wkleić,albo samą nazwę,bo na komórce nie mogę otworzyć,a na internet stacjonarny wciąż czekam. Już chyba wiem na jaką opcję wielorazowych się zdecyduję
Penelope, moje gratulacje!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 13:30
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
makota wrote:Pigułka, fajnie, że pamiętałaś
dzięki. Czy mogłabyś jeszcze raz link wkleić,albo samą nazwę,bo na komórce nie mogę otworzyć,a na internet stacjonarny wciąż czekam. Już chyba wiem na jaką opcję wielorazowych się zdecyduję
Penelope, moje gratulacje!!!!
Pewnie, pieluchy nazywają się Bambo Nature. Oni ich używali, bo dzieci miały alergię na zwykłe pampersy.makota lubi tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Dziewczyny wróciłam i znam płeć!!!
Serduszko i wszystkie pomiary ok. Waga 540g.
Gratulacje! Bedziemy mieć na forum gang Kornelówkaarolaa, Penelope30 lubią tę wiadomość
-
Penelope super, bardzo się cieszę
U mnie z karmieniem było różnie najkrócej karmilam pierwsze dziecko bo cztery miesiące, drugie półtora roku ale synuś sam się odstawil a trzecie ponad dwa lata i powiem Wam że nigdy się nie spinalam były momenty załamania i kryzysów ale wygoda była dla mnie na tyle przekonująca że wygrywala z moimi słabościami.
Łączę się w bólu bo u mnie też pachwiny i krocze siadają a gdzie jeszcze do końcaPenelope30 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Martynka30 wrote:Ja też się cieszę, że wszystko dobrze u Ciebie
też mam wizytę 17 maja
U mnie Tymuś ułożony był poprzecznie buźką zwrócony do nas, lekarz się śmiał, że patrzy na naspotem zmienił pozycję i była siedząca
mnie też młody kopie po spojeniu, jelitach i ostatnio siedzi wysoko bo czuję jak się pod żebrami rozpycha.
My od początku jakoś podobnie wizytyjemyNasi lekarze widać mają podobne taktyki
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Jako że jestem niecierpliwa poszłam sobie na prywatne USG, Maja nie okazała się Guciem i wszystko z nią w porządku
waży 474 gramy i z USG wychodzi starsza
Także Malika możesz wpisać dziewczynkę w wolnej chwili_cherryLady, kaarolaa, Rudi88, malika89, Nelk, pigułka, oLena31, paola89, Domi793, Penelope30, Truskaweczka83, Betty Boop, makota, Aśka_gdańsk, SyHa85, alicjaaaa, hella lubią tę wiadomość
[/url]
-
penelope gratuluję
na 12.05 zapisałam się (to było do przewidzenia, że nie wytrzymamy) na III USG 3Djuż nie mogę się doczekać, by zobaczyć jej buziuchnę
stópusie i całą ją- cały nasz świat
kaarolaa, Penelope30 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
malika89 wrote:Ehhh brawo ja!
Byłam wczoraj w rossmanie i zobaczyłam na półce oliwkę w żelu j&j.
Myślę - wynalazek w sam raz dla mnie, bo niecierpię płynnych oliwek blehhhh
Kupiłam za niecałe 10 zł z kartą rossne.
Wróciłam no i musiałam przetestować konsystencję. Rozsmarowałam sobie po ramieniu, a to co mi zostało na dłoni na brzuszek.
Zapach boski, konsystencja boska...
Ramię ok. Brzuch - swędzi!
Zrobiły mi się 4 malusie krostki i swędzą jak szalone...
Pierwszy raz, żeby mnie coś uczuliło, i to kosmetyk, który też mogą używać dzieci....
Edit:
Właśnie udało mi się upolować ręczny laktator Avent w zamian za 4 paczki chusteczek Pampers (czyli okolo 25 zł)
Malika te oliwki w żelu to rzadna nowość juz od wielu lat są na rynku. A co do firmy j&j to nie polecam dla dzidzi. Byla jakas afera z ich kosmetykami._cherryLady lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Aniab ja tez nogdy nie mialam aspiratora do odkurzacza. Dla mnie najlepsza jest gruszka. Jesli chodzi o czyszczenie noska ogolnie to podpatrzylam troche w szpitalu jak to robili bo tez zielona w tym bylam. Duzo czlowiek uczy sie sam juz w domu. Tak samo z ubieraniem, w szpitalu mowili ze wczesniaki marzna i trzeba je cieplej ubierac a my go przegrzalismy. Kazde dziecko jest inne a rodzice ucza sie najlepiej na bledach. Do tej pory Marcel nie lubi ciepla i cala noc potrafi spac bez okrycia bo sie rozkopuje.
Ja od początku używam aspiratora do noska, ale odciągam siłą swych płuc a nie odkurzaczem.
Ostatnio znajoma mówiła, co na oddziale dziecięcym pracuje, że wieczorem, już cisza i nagle taki szum słyszy. Szukając źródła trafiła do sali, gdzie matka "odkurzała" dziecku nosek. Wyobrażacie sobie!? Dziadek malucha przywiózł odkurzacz do szpitala, bo mały miał katar... Swoją drogą nie wyobrażam sobie nawet w domu w nocy włączać odkurzacza, bo dziecku trzeba nosek oczyścić, są przecież inne rozwiązania na takie sytuacje... -
nick nieaktualny