Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaweczka83 wrote:Martynka jak się dziś czujesz?
Mnie się ciężko wstaje jak np leżę/siedzę - jak mojej 77-letniej babci, muszę się czegoś przytrzymać
I pachwiny bolą, ale to ciążowy raczej objaw.
Waga od ostatniego czwartku nie poszła w górę to mnie cieszy bardzo
Dobre stwierdzenie jak babcia
Nic nie lepiej z tą pachwiną, podwoziem i krzyżem... i na dodatek mojemu dziecku się coś pomyliło, bo coś mi dziś niedobrze po wszystkimMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:Trzymam kciuki za wizytujące dziś
Bedzie wszystko dobrze!
Czy to możliwe że w takim dużym brzuchu - taka mała Nikola?
Truskaweczko, a nie wzięłaś może pod uwagę, że dwie Nikole tam mieszkają? Może dlatego przy dolnej granicy.
A jaaa się muszę pochwaić, bo mega się cieszę: Byłyśmy dziś z Małą na poczcie spacerkiem i ani razu mi brzuch nie stwardniał, ani nic mnie tam na dole nie zakuło! Mam nadzieję, że to dobre znaki
A i pogoda cudownaaaMartynka30, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
-
ja kupiłam rożek i już mi przyszedł, za niecałe 50zł bo uważam że taki powyżej 100zł mi nie jest potrzebny. Ma taki wkład kokosowy do usztywnienia pod plecki, a jak go się wyjmie to wymiarowo jest akurat kołderka do małego łóżeczka czy wózka.
Truskaweczka a Malika nie pisała coś że tej maści końskiej nie można na plecy stosować? Coś mi się tak kojarzy.Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Blondyneczko z Poznania jestem:)
jest nas aby dwie
Do szkoły rodzenia zapisałam się do Położnej z Sercem. Kierowałam się odległością od pracy - jakieś 50m bo myślałam, że dam radę do tego etapu pracować jeszcze. Ale opinii złych nie majązobacze po dzisiejszym
Co do rożków to ja już mam. Babcia wnuczkowi zakupiła w tweetego
Wczoraj moj zmontował szafkę dla malucha więc będzie można rzeczy układać, choć z praniem i prasowaniem wstrzymam sie do czerwcablondyna5555 lubi tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Martynka może to od niestrawności/zgagi - mi tak czasem niedobrze - muli lekko to napije się łyka na zgage specyfiku i przechodzi
Penelope teraz właśnie się zastanawiam, może końskiej nie wolno? Smarowałam z 5x nią w sumie chyba, to nic odstawie, może mnie uczula lekko.
Ja też mam tańszy rożek (tzn za 1zł) ale on w cenie ok 30zł nowy jest, wystarczy mi taki
Sabanek - ponoć tylko jedna, choć przez taśmy owodniowe lekarz pytał czy nie było w rodzinie bliźniakow bo na pierwszy rzut okiem wyglądało jak bliźniaki ale tylko z jednym dzieckiem-drugie puste jajo, a może drugie ukryte i się podmieniają co usg
Mąż by z 4 babami w domu nie wytrzymał
Ale bedziemy za miesiąc -dwa ociężałe, sapiące, zmęczone, grubiutkie
To bedzie fajne
-
Truskaweczka83 wrote:
Ale bedziemy za miesiąc -dwa ociężałe, sapiące, zmęczone, grubiutkie
To bedzie fajne
Jak nam nogi spuchną,że kostek nie będzie widac hihihiTruskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
Rety... nagotowałam dziś leczo... z tydzień za mną chodziło..
Tak się objadłam, że chyba nie wstane przez 2godziny
Jakby któraś byłam zainteresowana to zapraszamstarczy dla każdego
kaarolaa lubi tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
monika454 wrote:Rety... nagotowałam dziś leczo... z tydzień za mną chodziło..
Tak się objadłam, że chyba nie wstane przez 2godziny
Jakby któraś byłam zainteresowana to zapraszamstarczy dla każdego
Wiedziałam, że miałam coś ugotować, ale zapomniałam co a to LECZO