Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do zachcianek ciążowych to wczoraj naszło mnie na gofry i sobie zrobiłam. W końcu odkryłam idealny przepis na gofry że wyszły chrupiące. Dzisiaj naszła mnie ochota na krokiety z kapusta i grzybami i też musiałam zrobić, do tego barszczyk z paczki i odpływam;)
makota, paola89, SyHa85, kaarolaa, Penelope30, hella lubią tę wiadomość
[/url]
-
moje kiciusie ostatnio strasznie nakolankowe i kotka gadatliwa jak mało kto:-) słodziaki...Truskaweczka wspieram Cie w nieprzybieraniu bo ja tez powinnam nie przybierac:Pod jutra dieta miesno warzywna:-)
makota, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
marcianka86 -
Nelk wrote:A mój pikante słodkie kwaśne słone. A wogole to zachowuje się jak slodyczoholik. Chowam sobie batony w łazience w ręczniki i w nocy chodzę i jem żeby nikt nie widział i mi nie zjadł, a rano jak nikogo nie ma w domu to wrzucam papierki
haha -
Mikołajkowa,nie mów mi o gofrach,bo we wtorek mam test glukozy i mocne postanowienie poprawy
a krokieta z barszczykiem to bym chętnie wciągněła mniam
Co do kotów to moje właśnie nie wpychają się już łapami na brzuch żeby ugniatać,bo czują,że tam coš rośnie,ale bardzo lubią się do brzuszka przytulać;miziaki moje. Mam nadzieję,że w stosunku do Lwa będą opiekuńcze,a nie zazdrosne -
właśnie zjadłam magnum migdałowego... jestem szczęśliwa i zasłodzona..
tak ogólnie to w Żabce magnum są teraz w promocji za 3,49złpaola89, SyHa85, Penelope30, JRY1984 lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
A ja jutro na obiadek mam krokieciki z barszczem , mniam już mam smaka ...
Monika za mną magnumy już chodzą dłuższy czas tylko zawsze cena odstrasza.. Ale kupię bo zwariuje ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 20:43
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Kw14tuszek wrote:Hej mamusie. Jestem w trakcie nadrabiania dzisiejszych wpisów, jeszcze 3 strony mi zostały... Byłam dziś na glukozie - dla mnie to było naprawdę okropne, bardzo ciężko było to wypić a myślałam, że skoro lubię słodycze to będzie ok... Strasznie się powstrzymywałam żeby nie zwymiotować, w dodatku strasznie słabo mi było... ale jakoś wytrzymałam.
Dziewczyny czy mogłybyście napisać jakie są normy? u mnie wyszło tak:
na czczo - 85 mg/dl
po 1h - 101 mg/dl
po 2h - 79 mg/dl
I jeszcze leukocyty wyszły mi chyba za wysokie - 12,3 tys/ul, hematokryt za niski - 36% a w moczu dość liczne bakterie... pewnie to nie są jakieś porażające odstępstwa od normy...
a od 10 maja zaczynamy szkołę rodzeniazwolniły się miejsca na rozszerzony kurs, bardzo się cieszę
dobra, biorę się za nadrabianie dalej
Kochana ja mialam wyższe wyniki glukozy i dziewczyny pisały, że są spoko
Dziwne, że w labkach norm nie podają. -
Wróciłam ze szkoły rodzenia
Dziś mieliśmy też gimnastykę z super dziewczyną. Dowiedziałam się 2 interesujacych rzeczy: pięknie pracuję mięśniami dna miednicy ( kegla ) ale za to nie umiem oddychać brzuchem
Idę nakarmić głodomorrrrapaola89, Friend, JRY1984 lubią tę wiadomość
-
U mnie zaczyna sie szaleństwo, dzis w koncu przywieźliśmy regał z montowanym przewijakiem, jutro jedziemy kupic łóżeczko i komodę do pokoju Małej
po dzisiejszej wizycie wszystko jeszcze bardziej sie urealnia
Penelope30, paola89, pigułka, JRY1984 lubią tę wiadomość
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
aniab91 wrote:Rudi a jak ona sprawdzala czy dobrze pracujesz tymi miesniami?
Trzeba w odpowiednim miejscu przyłożyć rekę i wtedy czujesz takie "pyk" jak dobrze zaciśniesz. Ciężko to opisać
A lody magnum zajadam prawie codziennie na zmianę w białej czekoladzie i classic. Jutro polecę do żabki skoro taka promocja -
nick nieaktualny
-
Friend wrote:oooo...zrobiłam sobie kąpiel, umyłam włoski, nałożyłam kremy na brzuszek, twarz, ręcę i leżę sobie w łóżeczku z kotkiem
Jakoś miałam nastrój na taki relaksik
Gorzej, że zaczynam być głodna
Moja kicia ma "chcice" kolejny raz...
Tydzień ją trzymało, tydzień puściło i od nowa....Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Witajcie Dziewczyny, jeśli mogę chciałabym się do Was przyłączyć. Przyznaję, że czytam Was od początku, nieregularnie ale znam Wasze historie. Martynka i Karolcia od samego początku trzymam szczególnie za Was bardzo mocno kciuki i oczywiście za wszystkie inne dziewczyny też
-
Będę mamą po raz pierwszy, jestem w 23 tygodniu ciąży, udało nam się w 1 cyklu, spodziewamy się dziewuszki a termin jest na 24 sierpnia. Będzie mi bardzo miło jeśli przyjmiecie mnie do swojego grona chociaż widzę, że jesteście już zżyte
Friend, pigułka, makota, JRY1984 lubią tę wiadomość