Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Betty Boop wrote:Mnie od jakiegos miesiąca łapia w nocy kurcze łydek. Zawsze tak koło 3 nad ranem. Wczesniej nie mialam z tym problemu a teraz co noc. kawy nie pije, tylko Ricore/Inke a magnezu zazywam tyle ile jest wit prenatalnych. Jak mnie złapie to zadzieram palce na siebie i od razu przechodzi.
Mimo wszystko zwieksz dawke bo skurcze lydek moga sie skonczyc skurczami macicy i nie wolnontego lekcewazycBetty Boop lubi tę wiadomość
-
Ninka0111 wrote:Mimo wszystko zwieksz dawke bo skurcze lydek moga sie skonczyc skurczami macicy i nie wolnontego lekcewazyc
serio?? O kurcze, nie wiedzialam. Dzieki, mam dodatkowy magnez bo maz bierze to i ja połkne.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
A to już kojarzę faktycznie widziałam te termometry w gazetce, w sklepie jakoś nie zauważyłam ale i nie szukałam. A te leginsy jak? Nie odstają jakoś dziwnie na pupie lub z przodu? Bo zdawały mi się dość dziwnie uszyte?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 13:19
-
nick nieaktualny
-
Karola, ja też byłam trochę po 10.00 w Lidlu w Ostródzie
Może się minęłyśmy
Ale ja nabrałam tego wszystkiego jak głupia. Sobie spodnie dresowe (jak dla mnie super, myślałam, że będą do spania, ale chyba jednak po domu ponoszę), leginsy (jeszcze nie mierzyłam, ale generalnie mam jakiś dystans do leginów, a wzięłam tylko dlatego, że do kiecy muszę coś zakładać, a nogi mam zawsze blade- nie opalają się cholery - jak u córki młynarza) i podkoszulek, ale chyba go oddam, bo w cyckach jednak sporo za duży. Natomiast dla dzieciaków wzięłam po 2 komplety bodziaków, a małemu jeszcze spodenki. No i kasa poszła w pizdu
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż na początku ciąży siadł mój termometr i stwierdzilam że już kupię taki, aby dla dziecka był od razu. Jak dalyscie cynk jakiś czas temu o lidlu, to ogarnelam gazetke i przykul moją uwagę. Wybiorę się chyba, tylko ciężko mi będzie przejść obok tych slicznosci dla Małej, a już mam cały komplet ciuszkow na kilka miesięcy
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:A to już kojarzę faktycznie widziałam te termometry w gazetce, w sklepie jakoś nie zauważyłam ale i nie szukałam. A te leginsy jak? Nie odstają jakoś dziwnie na pupie lub z przodu? Bo zdawały mi się dość dziwnie uszyte?
takze tylko do tuniki beda ok. Ale jesli chodzi o kroj to ok. Mi nie odstają nigdzie. Wzielam M, balam sie ze moga byc za male ale sa ok.
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoLena31 wrote:Karola, ja też byłam trochę po 10.00 w Lidlu w Ostródzie
Może się minęłyśmy
Ale ja nabrałam tego wszystkiego jak głupia. Sobie spodnie dresowe (jak dla mnie super, myślałam, że będą do spania, ale chyba jednak po domu ponoszę), leginsy (jeszcze nie mierzyłam, ale generalnie mam jakiś dystans do leginów, a wzięłam tylko dlatego, że do kiecy muszę coś zakładać, a nogi mam zawsze blade- nie opalają się cholery - jak u córki młynarza) i podkoszulek, ale chyba go oddam, bo w cyckach jednak sporo za duży. Natomiast dla dzieciaków wzięłam po 2 komplety bodziaków, a małemu jeszcze spodenki. No i kasa poszła w pizdu
-
kaarolaa wrote:No to moze gdzieś sie minelysmy. No ja tak tylko wpadlam wzielam ten termometr, troche w leginsach pogrzebalam, obejrzalam rzeczy dla dzieciakow i poszlam do kasy...
Ja to chwilę tam spędziłam i jeszcze z córką sobie po sklepie pospacerowałyśmy, bo już w wózku sklepowym nie chciała siedzieć. Ale i tak w szoku byłam, że przyszłam po 10.00 a jeszcze tyle towaru było. U mnie w najbliższym sklepie w Wołominie to rzucają się na wszystko jak leci już o 8.00 rano i nic prawie nie zostajekaarolaa lubi tę wiadomość
-
Normalnie dziewczyny to powinnyscie dostawac jakies bonusy za ta reklame lidla. Wcale nie mialam zamiaru jechac specjalnie po kilka ciuszkow ale dla tego termometra pojade pociagiem do miasta i chocbym miala zjechac miasto wzdluz i wszerz to go kupie
kaarolaa, oLena31 lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualnyoLena31 wrote:Ja to chwilę tam spędziłam i jeszcze z córką sobie po sklepie pospacerowałyśmy, bo już w wózku sklepowym nie chciała siedzieć. Ale i tak w szoku byłam, że przyszłam po 10.00 a jeszcze tyle towaru było. U mnie w najbliższym sklepie w Wołominie to rzucają się na wszystko jak leci już o 8.00 rano i nic prawie nie zostaje
oLena31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domi793 wrote:No chyba malo magnezu mi sie wchlania, preparat nazywa sie Magnez plus wit.b6. Musze kupic cos mocniejszego, macie jakies sprawdzone preparaty?
Pije tylko jedna kawke dziennie i nigdy nie w porze kiedy lykam witaminyDomi793 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021