Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja bralam chela mag b6 ale przypomnialo mi sie ze cytrynian lepszy i kupilam citrimag forte 60 tabl za 9,50
Ja w koncu tez nie dotarlam do lidla- najwyzej rermometr kupie pod koniec maja w gemni tak jak zamierzam- zbiorowo wszystko na raz przynajmniej kurier za free przywlecze mi to do domuDomi793 lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
monika454 wrote:a kiedy w Biedzie mają być?
jak się dowiem to dam znać
Na smyk.com są fajne wyprzedażeJRY1984 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
A i co mi sie przytrafilo na miescie: ide sobie spokojnie do lidla a tu mija mnie jakis dziadek rowerem i pyta czy podwiesc ?
nikt mi jeszcze tego nie proponowal
kaarolaa, Kokosanka, paola89, Betty Boop lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Na rame czy na bagaznik? He he dobre
tzn ja mam nadzieje ze on pytal:
Podwiesc cie?
A nie:
Po dwiescie?kaarolaa, Ninka0111, Friend lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Kokosanka wrote:Dziewczyny, czy Wasze dzieciaki to złośliwce jak mój, umości się pod żebrami i za cholerę nie można przybrać wygodnej pozycji?Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
nick nieaktualny
-
Kokosanka wrote:A może Wy wiecie, na ile geny mogą mieć wpływ na termin porodu? Moja mama ma 3 dzieci z czego tylko mnie jako 3 dziecko urodziła w terminie. Starci bracia to wcześniaki z końca 7 miesiąca.. Trochę mnie to przeraża... ;p
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnyWczesniactwo nie jest zalezne od genow. Najczęściej to zakażenia, niewydolnosc szyjki albo macicy, skurcze, papierosy, alkohol czy choroby w ciazy.
ja urodzilam wczesniaka najpewniej przez niwydolnosc szyjki przez co doszlo do pekniecia pecherza i zakażenia bakteryjnego. -
Ja mysle ze pewne podobienstwa zaleza od genow ale raczej nie sam porod badz tez jego termin. U mnie np. Zarowno ja, jak i moja mama przechodzimy bole miesiaczkowe identycznie, nigdy nas nie boli brzuch tylko kregoslup. Zawsze pierwszego dnia obie zdychamy, ja to nawet nie moge za dlugo ustac w jednym miejscu bo zgina mnie w pol. Mama mowila ze podczas porodu skurcze tez miala wlasnie od kregoslupa. A ja w zeszlym roku jaK poronilam tez mialam niestety skurcze i niestety wlasnie od kregoslupa wiec raczej w sierpniu nie bedzie niespodzianek. Mama urodzila mnie po terminie ale czy ja urodze w terminie, przed czy po to chyba juz nie bedzie mialo zwiazku z genami.Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
_cherryLady wrote:Ja bralam chela mag b6 ale przypomnialo mi sie ze cytrynian lepszy i kupilam citrimag forte 60 tabl za 9,50
Dzieki za info:) kupie w takim razie ten Citri Mag forte:)_cherryLady lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm