Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się z rana. Ze spania już chyba nici, mecze się od 4.
W lidlu nie byłam, ale K wracając z pracy wstąpił i też już mam termometr
Dziewczyny Was też tak swedzi skóra głowy? Ja już szału dostaje, lupiezu nie mam na bank... Brzuch to rozumiem, sama czasami się podrapie...
Miłego dnia. Udanych wizyt -
Czesc dziewczyny
Ja juz po sniadanku. We wtorek ide na glukoze i wiecie co mnie martwi? jak ja bez jedzenia tyle wytrzymam. Otwarte od 8 a o tej godzinie ja juz dawno po sniadaniuNo ale jakos bede musiala dac rade.
Ja od 2 dni znowu analizuje wózki hehe Niby mialam wybrany od początku ale stwierdzilam,ze nie chce na wózek wydac 4500 i chyba zdecydowalismy sie na Baby Jogger City Mini GT. W weekend zamierzam obczaic go na żywo w sklepie. Amanina Ty kupilas baby joggera no nie? tylko nie wiem czy tego mini czy elite?_cherryLady lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
_cherryLady wrote:Wlasnie swedzi mnie czasem skora na nogach ale. Ide i sie drapie jak brudas jakis
za to zauwazylam ze mam strasznie tlusta skore na nosie!! Wszedzie normalna a nos tlusty. Bez ciazy byl normalny. Ah te hormony
Ja jestem cała tłustaPowiem Wam, że dzisiaj u rodziców przyjrzałam sie sobie nago przy innym świetle w innym lustrze. Mój Panie cellulit masakra
Chyba papierem ściernym zacznę go traktować bo już to co mam nie pomaga
I rozstępy od bioder po łydki prawie. To tam te cholerne kg ida grrrr
A tak w ogóle wstawiłam gulasz, sprawdzę kilka prac i też zamierzać iśc na spacer bo pogoda piękna. No na ile mi rwa pozwoliI muszę się wybrać po basenówki i czepek na wtorkowy aqaaerobik
Miłego dnia!!!!![/url]
-
Ninka0111 wrote:A ja dzisiaj dentyste mam jak mi sie nie chce isc spac bym poszla
Wlasnie mam do was pytanie bo dentystka na nastepnej wizycie chce mi sciagac kamien a wyczytalam ze ciaza jest przeciwwskazaniem i co teraz?
Jooooo? Mi usuwała kamień na wizycie...A wiedziała, że jestem w ciązy. A czmeu nie wolno?[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry!!!
Aaaaa!! Dzis jest wielki dzien! Gruby dojechal do (statystycznej) granicy przezywalnosci poza moim brzuchem!!!
Czyli teraz z dnia na dzien mamy coraz wieksze szanse!!
Betty: ja kupilam Elite, jest masywniejszy niz Citi Mini GT i ma wieksze kola ale znowu chyba w GT nie rozklada sie przod (podnozek)nie pamietam dokladnie bo nie porownywalam ich, po prostu sie uparlam na tego Elite
Ale! Citi mini gt jezdzi tez bardzo fajnie i czuc ze jest lzejszy. Natomiast najgorzej dla mnie jezdzily te citi mini (nie GT) co maja 2 kola z przodu bardzo blisko siebie (jakby podwojne)._cherryLady, kaarolaa, SyHa85, paola89, Friend, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam suchą skóre cały czas. I na ciele i na twarzy. Czoło to juz masakra taka susza. Nic nie pomaga, chyba takie uroki ciazy.
Kurcze ja od rana mam jakies zawroty głowy i jakby brak sił a za godzine musze do pracy isc. mam nadzieje, ze mi przejdzie.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Ninka0111 wrote:A ja dzisiaj dentyste mam jak mi sie nie chce isc spac bym poszla
Wlasnie mam do was pytanie bo dentystka na nastepnej wizycie chce mi sciagac kamien a wyczytalam ze ciaza jest przeciwwskazaniem i co teraz?SyHa85 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Witam się w piękny dzień
Ninka pytaj czyja umowę z NFZ bo w ciąży przysługuje usuwanie kamienia dwa razy za darmochę.
Czy wy też macie takie ciężkie nogi? Normalnie od kilku dni czuję jakby mi ktoś obręcze ciasne na łydki założył. Na oko wszystko z nimi ok, ale waga poszła 2 kg w2 tyg do góry, może puchnę?