Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
http://zapytaj-farmaceute.blogspot.com/2012/03/magnez.html
Dziewczyny nie wiem czy trafiłyscie kiedyś na tego bloga. Lubię go bo nie wciska konkretnego preparatu, ma sporą wiedzę i odpowiada na komentarze podpierając się dobrymi argumentami. Warto poczytać. Tu akurat magnez podrzucam ale ciekawie pisze o żelazie czy Gripex.Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
Hej u mnie też nic nie pomaga - jedzenie, słodycze, nic, ale jak położe się na prawym z przechyleniem bardziej na brzuchola to dostaje nerwa - "lubie to"
Lubie leżeć na prawym w ogóle to w tedy raczej zawsze coś mi tam drga
Bardzo często w pachwinie prawej - nie wiem jak i co robi ale fajnie
I w sumie po prawej czuje 100x częściej niż po lewej stronie brzucha.
Wiem tylko, że głowa na dole
A na zaczepki nie odpowiada bo podejrzewam, że łożysko z przodu te moje zaczepki zagłusza.
Ważne, że czuje bo ja najpóźniej praktycznie czułam - od 25 tc dopiero raczej regularne.
Myśle czy ma czkawkę, bo nie za bardzo czuje, a ze starszą córką to cały brzuch skakał jak miała
Ja nic na ruchy nie narzekam i cieszę się bardzo jak poczuje
Rudi współczuje, zaraz bym wariowała, nawet sobie nie wyobrażam...
Penelope - wszystkiego najlepszego
Malika śliczny wózek - marzę o takim
Fotelik i pościel też - cudne!!
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Mimo stawian macicy szyjka taka jaka byla dluga zamknieta i twarda
) mala tak harcuje ze znowu obrocila sie glowa w dol- to dlatego czulam ja wczoraj pod zebrami jak mnie kluje
i 5 dni przybrala troche ponad 100 g ( dr mowi moze ciut wiecej bo wiadomo zalezy od sprzetu) i na prenatalnych brane byly pod uwage 4 wymiary a dr dzis 3 brala. Tak czy inaczej jest OK
)
sabanek, Rudi88, Domi793, SyHa85, Friend, amanina, Ninka0111, paola89, Dominique88, hella, JRY1984, kaarolaa, malika89, Kw14tuszek, oLena31 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Rudi88 wrote:SyHa te oddechy wcale nie takie łatwe. Mi bardzo pomaga jak mi Ł liczy i jak żebreka ściska ( przy boczno-żebrowych oddechach ) a instruktorka też sprawdza. Może warto żebyś z raz poszła i żeby Ci dokładnie pokazali a potem będziesz ćwiczyć w domu, bo złym oddychaniem można i sobie i smrodkowi zaszkodzić.
Kurczę no właśnie się nie mogę dodzwonić dowiedzieć czy jeszcze gdzieś mnie wcisną, bo ciągle się waham. A muszę dziś siedzieć w domu i czekam na montaż okna i drzwi (w końcu!!!!) Jutro pojadę po wypis to zrobię rozpoznanie.
[/url]
-
Rudi kurczę ale noc
Nie zazdroszczę... Mój to w ogóle mało ruchliwy i ja to na pewno nigdy nie powiem nic złego na jego kopy
Upajam się nimi jak najdroższym szampanem świata
Nawet jak mi uciska wszystkie możliwe nerwy przy okazji to jest i tak najcudowniejszy
Swoją drogą to niezłe rozbójniki mamy w tym naszym gangu
Peneleope- dołączamy się z Kajtem do życzeń!!! Wspaniałości życzymy!!! :*
A ktoś pytał o ruchy dziecka przy 2jce. U mnie zawsze po jest aktywny_cherryLady, Penelope30 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Penelope wszystkiego najlepszego
Ja tez dzisiaj kiepsko spalam, dlugo nie.moglam zasnac a jak juz prawie usypialam to mi sie ciagle.przypominalo co mam dzisiaj kupic. A poniewaz mam skleroze to natychmiast zapisywalam i zamiast spac to sie krecilam. Ale i tak cale szczescie ze mialam tylko taki problem, wspolczuje RudiPenelope30 lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Penelope wszystkiego co najlepsze.
Moja córka dzisiaj kończy 19 lat Boże kiedy to zleciało !
Mój jest aktywny i to bardzo podczas sexu i jak kotlety tłukę , przy 2 śpi ale na słodkie i colę reaguje i wogole mi sie wydaje ze jest aż za bardzo aktywny ale cieszę sie i to bardzo.
Dzisiaj na obiad pulpeciki, buraczki i młode ziemniaczki i zsiadłe mleko .
Wczoraj trochę popracowałam młodego rzeczy i zamówiłam sobie pościel do kołyski w niebieskie sowyPenelope30, Ninka0111, amanina, paola89, Truskaweczka83, hella, Ania_1986 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Bardzo dziękuję kochane za życzenia
U mnie Kornel zawsze kopie jak piję kakao, nie wiem dla czego, czy lubi, czy nie. Jak mąż do niego mówi to też często się aktywuje choć nie zawsze. Rudi współczuję takich przeżyć, ja już też obiecałam nie narzekać no kopy.
Wczoraj do późna czytałam o porodach i mi się przyśniło poród a potem karmienie piersią. Chyba za dużo o tym myślę ale zostało 91 dni i to się już wydaję tak blisko. A co dopiero 75. -
Dzień dobry:) czy można się przyłączyć?
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że toczy się dyskusja o ruchach
Często wciągu dnia czujecie jak Wasze maleństwa dokazują?
-
Hej kochane
Penelope wszystkiego najlepszego zdrowka dla ciebie i dzidzi☺
Ja mam dzis dzien narzekania bo moje lydki sa na wykonczeniu tak samo plecy i do tego prawy jajnik pachwina czuje sie masakrycznie
W pierwszej ciazy uwielbialam w tej nie lubie spac na lewym boku i sie mecze i ja i marysienkaPenelope30 lubi tę wiadomość
-
Hej Laski,
Rudi - współczuje nocy. Tak jak pisały dziewczyny - życzeniem Kluska było żebyś się obróciła, i gdy spełniłaś prośbę nie miał już nic do gadania
Penelope - wszystkiego najlepszego
Ja czuję niemoc od wczoraj. Wstałam rano po nawet nieźle przespanej nocy, zjadłam śniadanie przygotowane przez Męża (), i znowu się położyłam. Do tego mam mega pragnienie. Nie ważne ile wody wypije - suszy mnie w gardle.
Moja Niunia jest aktywna od wieczora przez całą noc. W ogóle nie przeszkadza mi to w dobrym śnie. Tylko jak mnie coś innego przbudzi to czuję, że jest makarena w brzuchu.
Cherry gratuluję udanej wizytyTo tak jest, że jak dzidzia jest w pozycji główkowej to czuć przy żebrach ruchy? Bo ja od jakiegoś czasu mam smyranie przy żebrach. Nie narzekam, ale przyjemne to nie jest tak jak inne zabawy w wyginanie brzucha
Ostatnio chciałam pyknąć brzuch palcem, żeby zaczepić dzieciaka, a Ninka w tym samym momencie chyba chciała mnie kopnąć i spotkałyśmy się po dwóch stronach skóry. Mega dziwne uczucie! Jakbym serio dotknęła nienarodzonego jeszcze dziecka (mam nadzieję, że nie trafiłam jej tym paluchem w oko czy coś).
Miłego dnia brzuchatkiPenelope30, sabanek, _cherryLady, Gilis lubią tę wiadomość