Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem z siebie dumna
Ogarnęłam całą torbę Tymusia do szpitala
Mam takie pytanie ile bierzecie pampersów- ja mam małą paczkę 22 szt i nie wiem czy nie będzie mało ?kaarolaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam paczkę 28sztuk, powinno wystarcyć, jak co to K dowiezie. Martynko jak będziesz mieć cc, to chyba dłużej się jest w szpitalu niż po sn? Ja bym na Twoim miejscu wzięła więcej, chyba że mąż będzie jeździł do Was to w razie co by dokupił
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
sabanek wrote:Ja mam paczkę 28sztuk, powinno wystarcyć, jak co to K dowiezie. Martynko jak będziesz mieć cc, to chyba dłużej się jest w szpitalu niż po sn? Ja bym na Twoim miejscu wzięła więcej, chyba że mąż będzie jeździł do Was to w razie co by dokupił
Mi położna mówiła, że jak się nie będzie nic działo z Tymkiem to 3-4 dni, ale macie racje, wezmę jeszcze 1 paczkę, spakuje do siebie do walizkiMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Jujka wrote:Domi mi puchnie tylko lewa kostka od jakichś 2 tygodni i zaczela mnie nolec lewa noga pod kolanem i gin kazał mi brac cyclo3fort 2x dziennie. Juz nie boli,a puchnie tylko jak malo odpoczywam -duzo chodze i stoję, ale po nocnym odpoczynku przechodzi. Podobno mala się tak ulozyla,ze doplyw krwi do tej jednej nogi jest gorszy.
Dobrze wiedziec ze Tobie pomagaja te leki. To jest na recepte? Kurde martwie sie ta noga, bo jest coraz gorzej:( jesli ginekolog nic nie zaradzi to do jakiego lekarza specjalisty trzeba sie z tym udac? Do ortopedy, chirurga?Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Ja też biorę jedną paczkę - 30sztuk jest, więc powinno starczyć, w razie czego mąż dowiezie
A jakie macie pampersy? Ja mam w domu 1 i 2. Po paczce i zamierzam w tym tygodniu kupić trochę do domu pampersów, ale chyba już dwójki tylko będę kupować, bo jedynki bez sensu, jak zaraz będą za małe. -
nick nieaktualny
-
Ja mam dwójki w domu od 3-6 kg ale w razie czego po powrocie lub mąż może kupić jedynki, póki co malutka szybko przybiera na wadze i nie chcę kupować a potem będzie leżeć. Zresztą jutro mam wizytę u ginekologa i zobaczymy ile malutka już waży
-
Hej dziewczyny.
Ja juz po wizycie. Maly wazy 2880 i lekarz powiedzial ze zapowiada sie szybki i lekki porod. Nie wiem czy chcial mnie pocieszyc i podbudowac czy prawde mowil. Trzymam sie 2 opcji. Mam pozwolenie wyjazdu do meza na tydzień i bardzo sie z tego powodu ciesze. Polecił jeden szpital w Poznaniu w razie W. Rozwarcie mam na 2 cm, ale z takim chodzilam ponad miesiac w poprzedniej ciąży.
Co do nocy to tez wstawanie i przekrecanie z boku na bok jest bardzo problematyczne.Martynka30, sabanek, pigułka, Agusienka1985, kaarolaa, Domi793, JRY1984, Gilis, Penelope30, paola89 lubią tę wiadomość
-
kata89 wrote:Hej dziewczyny.
Ja juz po wizycie. Maly wazy 2880 i lekarz powiedzial ze zapowiada sie szybki i lekki porod. Nie wiem czy chcial mnie pocieszyc i podbudowac czy prawde mowil. Trzymam sie 2 opcji. Mam pozwolenie wyjazdu do meza na tydzień i bardzo sie z tego powodu ciesze. Polecił jeden szpital w Poznaniu w razie W. Rozwarcie mam na 2 cm, ale z takim chodzilam ponad miesiac w poprzedniej ciąży.
Co do nocy to tez wstawanie i przekrecanie z boku na bok jest bardzo problematyczne. -
Nie mogłam się oprzeć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2167ca745b69.jpgsabanek, JRY1984, kaarolaa, Agusienka1985, Truskaweczka83, Gilis, Penelope30 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualny