Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_1986 wrote:Emma gratulacje!
A mnie coraz mocniej piecze i to na siedząco nie wiem czy sie niepokoić. Zwykle pieklo na stojąco ku po wysiłku.
-
Hej My dziś też donoszone, właśnie jadę badania do laba. W nocy miałam 5 skurczy co 12 minut, bolało jak cholera a teraz cisza... ciekawe co to się dzieje. Miłego dnia
monika454, Penelope30, pigułka, Gilis, JRY1984, Ania_1986, malika89 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyDzien dobry. U mnie narazie cisza, tak ma zostac jeszcze przez dwa tygodnie
Myslalam, myslalam i jade do rodzicow jeszcze, co ma byc to bedzie. Nie czuje sie narazie na porod wiec moze sie uda a tam jeszcze troche odpoczne i psychicznie sie przygotuje do tego wszystkiego.SyHa85, JRY1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dawno nie było mnie na forum bo ostatnio często jestem na fb. Część z was wie że u mnie cc ustalone na 27 lipca w moje urodziny ☺ chyba nie że niunia szybciej wyjdzie. Od wczoraj ból jak na miesiączkę więc nie wiem czy powoli się coś nie zaczyna dziać. .. w środę jak się uda zaczynam 39 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 08:32
-
kaarolaa wrote:Tam za duzo szpitali jest. A gdzie TY chcesz rodzic?
-
Hej mamuski
Ja wczoraj cały dzień poza domem u przyjaciólki na działce Nie dość,że się nażarłam jak mops to jeszcze sobie warzywek działkowych do domu nazrywałam
Pogoda dopisała , nawet lekuchno sobie nogi opaliłam
Dzisiaj pogoda paskudna, a ja jadę na maniciure, może Ł się zlituje i mnie zawiezie
Potem mam w planie do łóżkiem w sypialni posprzątać tylko nie wiem jak tam się z brzuchem zmieszczę hehehe -
Ja właśnie przygotowałam łazienkę do remontu. Teraz dom wygląda jak pobojowisko. W salonie paczki z kafelkami a w sypialni graty z łazienki. No i jak się tylko wchodzi to gości wita mop. Trudno jakoś to będzie. Szwagier cos mówił ze postara się w tydzień uwinąć. Zobaczymy jak to będzie.
-
Hey dziewczyny
Gratulacje Emma
U mnie noc trochę cięzka ponieważ co mi było nie dobrze i myślałam,że zwymiotuje ale potem popusciło ;/ Wczoraj leżenie na kanapie prawie cały dzień chociaż krótki spacerek zrobiłam do garażu obejrzeć mój nowy nabytek potem były odwiedzinki rodzinki i tak dzień poleciał Rano mąż naszykował śniadanko i pojechał do pracy a ja z sypialni przeniosłam się do salonu i będę oglądać jakieś filmy bo co innego mogę robić ;/
Wczoraj też miałam dwie serie takich dłużysz bóli miesiączkowych i coś czuję, że ten nasz uparciuszek dalej chce wyjść szybciej ahhh w Srodę wizyta będziemy widzieć co tam sie dzieje..Asiasia lubi tę wiadomość