Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJRY1984 wrote:Karola jak po zdjęciu szwu? Jak mały?
A maly wyszedl bardzo maly. Chociaz lekarz od razu powiedzial ze ma problem ze zmierzeniem brzucha bo tak sie ulozyl i wazy niecale 2,9kg. Ale przeplywy ok i lozysko tez wiec albo zle zmierzony albo bedzie mniejszy. -
Jamajka to duży chłopiec już
I dobrze, że nie bedą Cie trzymać 10 dni po terminie, tylko zaraz bedą wywoływać, ja chyba też od poniedziałku się udam do szpitala i bede tam już czekać te 2 tyg -
Karola ale to nie aż taki mały. Mój 2600 miał 2tyg temu i też pewnie z 300 przybrał, zresztą teraz to +/- nawet do pół kg mogą mieć, a do porodu lepiej mniejsze dziecko. Mi gin przepowiadał 3200 w terminie porodu a to przecież jeszcze tylko 2tyg.
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Karola ale to nie aż taki mały. Mój 2600 miał 2tyg temu i też pewnie z 300 przybrał, zresztą teraz to +/- nawet do pół kg mogą mieć, a do porodu lepiej mniejsze dziecko. Mi gin przepowiadał 3200 w terminie porodu a to przecież jeszcze tylko 2tyg.
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
U nas powoli do przodu, uczymy się siebie nawzajem z Marcelkiem. Jesteśmy jeszcze w szpitalu bo musimy mieć 2 kg do szczepienia a mały spadł trochę ale powoli przybiera. Mamy cudowną opiekę i naprawdę cieszę się że trafiłam do tego szpitala. Trzymajcie się dziewczyny te rozpakowane i te jeszcze nie :-*
pigułka, Martynka30, kaarolaa, Betty Boop, Benus, makota, malika89 lubią tę wiadomość
-
Miałam skurcze od północy do 3:00, już się napaliłam na porodówkę jak Reksio na szynkę, a tu nagle budzę się, godzina 7, słoneczko świeci, ptaszki śpiewają a mi wszystko przeszło, nawet nie wiem kiedy zasnęłam
Asiasia lubi tę wiadomość
Podobno już urodziłam... Przynajmniej karta ciąży tak twierdzi -
Witam Was kochane w dniu naszego swieta - 37+0!!Nawet nie wiecie jak sie ciesze!Ide dzis z tej okazji do kosciola, w podziece Bozi zmowic zdrowaske
jamajka, Domi793, Betty Boop, Penelope30, Benus, Jujka, JRY1984, Kasiaaaaa88, makota lubią tę wiadomość
Asiasia
-
Witam dziewczyny
JRY1984 wrote:A mnie od 20 minut boli baaaardzo krzyż jest szansa że coś w końcu zaczyna się dziać?
Wydaję mi się że coś wtedy już zaczęło się dziać.
Mi przed chwilą chyba odszedł fragment tego czopa- taka galaretka ale jasna, nie podbarwiona krwią ani nic z tych rzeczy...zobaczymy
Czekamy na drugie szczęście ♥ ♥
-
No zobaczymy co tam się dzieje już jutro. 8:15 wizyta. Mój lekarz 6-8.08 ma dyżur w szpitalu gdzie rodzę i chcieliśmy tak utrafić ale niestety możemy nie mieć na to wielkiego wpływu. Przepisał nam nieco wiecej ruchu + wzmożoną aktywność seksualną od terazCzekamy na drugie szczęście ♥ ♥
-
nick nieaktualnyJry , mnie ostatnio pobolewa krzyż tak jak podczas miesiączki zawsze miałam więc może Mała wstawia Ci się w kanał, tego Ci życzę
U mnie znów wczoraj spacer, schody i ananas bez efektów. Bardzo bym chciała chociaż czopa zobaczyc na dniach, ale wątpię w to. Ogólnie staram się psychicznie dawać radę, nie wkrecac sobie nic, żeby dziecka tam nie blokować, no ale kurcze przydałoby się żeby wredotka zaczęła już wychodzić bo tatuś ma urlop akurat teraz, to by miał czas się nauczyć obsługi.
JRY1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimo tego ze szwu nie zdjeli zrobilismy wczoraj akcja seks zeby go powoli wygonic i z rana powtorka ale nic z tego. Nawet pol skurczu nie zaluczylam. To sie wybierzemy do lasu na grzyby. Moze dluzszy spacer cos zalatwi.
Betty Boop, Penelope30, JRY1984, Ania_1986 lubią tę wiadomość
-
Cześć
A mnie o 4 obudził brzuch jak na okres, poszłam do ubikacji i patrze mam całą koszulkę zalaną z jednego sutka, wzięłam no-spę brzuch dalej boli. Kurcze ale się człowiek nakręca jak nie wie co to może być. Mojego męża do jutra wieczora nie ma, i mam nadzieje że brzuch przejdzie. -
jamajka wrote:Miałam skurcze od północy do 3:00, już się napaliłam na porodówkę jak Reksio na szynkę, a tu nagle budzę się, godzina 7, słoneczko świeci, ptaszki śpiewają a mi wszystko przeszło, nawet nie wiem kiedy zasnęłam
Mam to samo, średnio co 2-3 dni się zbieram na porodówkę, a tu nagle przechodzi jak ręką odjął. Krzyże też bolą i to bardzo ale też nic szczególnego to nie oznacza tylko raczej denerwuje.[/url]