Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny, chciałam do was dołączyć.
Specjalnie czekałam na wczorajsze usg i dobre wieści więc też zaliczam się do sierpniowych mamuś. Według usg mam ciążę młodszą o 2 tygodnie, wczoraj był to 6t1d i już było widać serduszko a zarodek miał 0,51cm. Tak więc chyba będę musiała uaktualnić suwaczek bo teraz pokazuje wiek ciąży wg om.
Termin z usg mam na 22 sierpnia.Domi793, bobo_frut, Betty Boop, Dominique88, MiMK, malika89 lubią tę wiadomość
-
niki640 wrote:Witam dziewczyny, chciałam do was dołączyć.
Specjalnie czekałam na wczorajsze usg i dobre wieści więc też zaliczam się do sierpniowych mamuś. Według usg mam ciążę młodszą o 2 tygodnie, wczoraj był to 6t1d i już było widać serduszko a zarodek miał 0,51cm. Tak więc chyba będę musiała uaktualnić suwaczek bo teraz pokazuje wiek ciąży wg om.
Termin z usg mam na 22 sierpnia.
Gratuluje:)))) cudownie czytac takie wiadomosci:))Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, Podczytuje was i naprawdę nie macie się co nakręcać. Ja w 5+6 tyg miałam tylko pęcherzyk z całkiem żółtym. Lekarz kazał mi się nie denerwować i przyjść za dwa tygodnie bo nie ma sensu chodzić co tydzień .Spokojnych ciąż życzę
Agsha lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Witajcie :)Na początek gratuluje mamusiom, ktore wczoraj usłyszały serduszka, wspaniale-ja tez na pewno sie porycze jak mi bedzie dane usłyszec własne maleństwo Juz wczoraj po swoim usg sie poryczalam-ale dopiero jak wsiadlam do auta ;)Potem napisalam do tesciowej(ona w USA) i ta tez ryczała haha Takie z nas beksy
Mnie sie tez cały czas sni duzo znów ale zwykłych Ledwo zasne i juz śnie. Zawsze sporo sniłam ale teraz to mega historie. Ja lubie sny wiec ok.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
bobo_frut wrote:cześć dziewczyny! no nic trzeba powoli wstawać i szykować się na dzisiejszą wizytę... poproszę o kciuki )) jesteśmy w kontakcie i odezwę się jak dotrę do domku
miłego dnia Wam i sobie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witajcie Dziewczynki, na wstępie chciałam napisać, że bardzo mi przykro z powodu straty Aniołków (*).
Dziewczyny z udanych wizyt gratuluje
Za wizytujące trzymam kciuki.
U mnie ostatnio nie najlepiej, ale nie będę nudzić.bobo_frut lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Monique rzadko się rodzi w wyznaczonym terminie :)dzieci się rodzą, kiedy są na to gotowe przed terminem, po terminie najdokładniejsze są te z usg, ale to też różnie z tym bywaMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
s1985 wrote:Kochana jestem przerażona co to za lekarz, z jakiego miasta jesteś? Ten lekarz chyba pomylił zawody ja bym na niego skargę napisała że przyjmował łapówki
jestem z wolbromia to 40 km od krakowa na północ polski, faktycznie z każdą wizytą złoszczę się coraz bardziej...
ostatnio nie zrobiłą bo za wcześnie a teraz nie bo nie ma potrzeby...
szkoda słów, bede prywatnie na usg chodzić gdzieś a do niej po skierowania na wyniki, to w miesiącu wyjdzie chociaż o około 100zł mniej, zwłąszcza, że pracodawca nakazał mi iść na L4, ponieważ po poronieniu byłąm w styczniu i przeszłąm na zus, a oni nie mają na pensję dla nas (żle obliczyli wydatki) i jedyny ratunek dla mnie, żebym poszłą na zus (to szkołą społęczna) tam dostane 1282zł netto ( pracując zarabiałąm o 370zł wiecej) pracodawca zaoszczędzi na mnie 2300zł z opłatami(skłądkami) i dzieki temu inni dostaną pensję...
wszyscy źli, bo odemnie zależy ich pensja - to chore!!
a jak mi lekarka nie da wiecej l4?
to mnie z pracy wywalą za to??
nikt się nie bedzie odzywał tam do mnie bo przez mój powrót dostaną obniżki pensji - szkoda gadać!!
złą jestem, że hej! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Witajcie Dziewczynki, na wstępie chciałam napisać, że bardzo mi przykro z powodu straty Aniołków (*).
Dziewczyny z udanych wizyt gratuluje
Za wizytujące trzymam kciuki.
U mnie ostatnio nie najlepiej, ale nie będę nudzić.Martynka30, s1985 lubią tę wiadomość
-
bobo_frut wrote:nie nudzisz! jeśli się lepiej z tym poczujesz to pisz co się dzieję, po to tutaj wszystkie jesteśmy żeby sobie razem radzić
Bobo dziękuję...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz