Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysabanek wrote:O matko! Dopiero zauważyłam. Oczywiście mialo byc 58,5.
Przy wzroście 168cm.
Przepraszam za nieporozumienie i chaos.
Aż się sama przeraziłam, nie znam nikogo poniżaj 45kg nawet,To dobrze, bo już chciałam Ci kotleta wysłać
aniab91, Paulka123, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny nie ważne jakie jesteśmy- wizualnie - najważniejsze, że fajne z nas babki, że jesteśmy na tym forum aby się wspierać, pomagać sobie
ja mam wagę niby w "normie" ale mam tak wiele innych kompleksów, że głowa małą, nie podobam się sobie itd, ale jak popatrzę na ludzi z problemami lub chorobami, to stwierdzam, że wygląd się nie liczy, niektórzy nie widzą, nie słyszą, nie chodzą i co z tego, że np są piekni, na pewno zamienili by się na wszystko aby móc być zdrowi.
jeszcze teraz same teledyski z pieknymi i zgrabnymi dziewczynami, opalonymi, długie gęste włosy, mąż ogląda jak zahipnotyzowanypigułka, s1985, Domi793, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
ninciaa172 wrote:SyHa, ale dwa razy tyle doslownie ?
Szukam wsparcia w postaci nadziei, ze nie tylko ja zaczynam ciąze z tak duza nadwagą.
Kochana, nie tylko Ty zaczynasz... :-*
Przy chorobach ciezko z inna. Ale fakt, zastanawiam sie co bedzie po ciazy. Az sie boje..czy jak u normalnych osob nam zleci czy jak typowo z nasza choroba - co przybedziesz to zostanie. No ale teraz i tak dzidzia jest dla mnie najwazniejsza.SyHa85 lubi tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
sylwiaśta159 wrote:No i sprawa się wyjaśniła
To dobrze, bo już chciałam Ci kotleta wysłać
hahaha kotleta wysłąć - to dobre!!
sylwiaśta159 - jesteś supers1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Truskaweczka83 wrote:hej dziewczyny nie ważne jakie jesteśmy- wizualnie - najważniejsze, że fajne z nas babki, że jesteśmy na tym forum aby się wspierać, pomagać sobie
ja mam wagę niby w "normie" ale mam tak wiele innych kompleksów, że głowa małą, nie podobam się sobie itd, ale jak popatrzę na ludzi z problemami lub chorobami, to stwierdzam, że wygląd się nie liczy, niektórzy nie widzą, nie słyszą, nie chodzą i co z tego, że np są piekni, na pewno zamienili by się na wszystko aby móc być zdrowi.
jeszcze teraz same teledyski z pieknymi i zgrabnymi dziewczynami, opalonymi, długie gęste włosy, mąż ogląda jak zahipnotyzowanyTruskaweczko ja myślę dokładnie tak samo. Tyle nieszczęść na świecie, więc trzeba się cieszyć z tego co mamy, bo jutro możemy mieć jakiś wypadek i może nas już nie być. Dlatego warto cieszyć się każdym dniem i każdą małą rzeczą.
sylwiaśta159, s1985, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki, widzę że humory dopisują
U mnie 169cm wzrostu a waga przed ciążą 57, teraz próbuje odrobić to co ostatnio zrzuciłam przez mdlości i wymioty
prenatalne mam 27 stycznia.
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Widziałam swoje małe serduszko
to było coś cudownego. W samochodzie tak się splakalam ze szczęścia
mezulek się że mnie śmiał.
Według USG to jest 6 tydz.+ 3 dni maluszek ma 0.59cm.
Jestem taka szczęśliwaNinka0111, Paulka123, pigułka, malika89, s1985, Domi793, SyHa85, Angela89, Coconue, alicjaaaa, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Witajcie. My już po wizycie. Maluszek ma 25 mm i 178 uderzeń serca na minutę. Leżał sobie do mnie pleckami, a jak pani doktor poprosiła Tatusia od razu się odwrócił. Widzieliśmy nawet małe paluszki u rączek
W poniedziałek na badania krwi i moczu, oraz zapis na usg genetyczne.
Jesteśmy szczęśliwiPaulka123, monika454, pigułka, kaarolaa, malika89, s1985, Domi793, SyHa85, ninciaa172, alicjaaaa, Betty Boop lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Witajcie. My już po wizycie. Maluszek ma 25 mm i 178 uderzeń serca na minutę. Leżał sobie do mnie pleckami, a jak pani doktor poprosiła Tatusia od razu się odwrócił. Widzieliśmy nawet małe paluszki u rączek
W poniedziałek na badania krwi i moczu, oraz zapis na usg genetyczne.
Jesteśmy szczęśliwisuper
opóźniona lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Skręt w ciąży?
chodzi mi o emotiokonke:-)
gratulacje dla kolejnych zadowolonych mamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 15:42
opóźniona, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
melduję się po wizycie u nowej gin
Jak usłyszała gdzie pracuję to od razu zapytała czy chcę pracować czy iść na L4. Tym bardziej, że choruję na SM - powiedziała że powinnam się oszczędzać (do poprzedniego lekarza to nie przemawiało...)
A więc oficjalnie jestem na L4
No i dzidzia ma 16,3mm czyli 8t0d ( wg belly 8t5d ale owu później i wszystko się zgadza)
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
blondyna5555 wrote:Opóźniona nie chce martwić ale może źle napisałaś, że maluszek ma 25 mm trochę mało, ja dwa dni temu jak byłam to bobo ma 3,2 cm. Niewiem może ja się nie znam, ale może chciałaś napisać 2,5 cm?
25mm to to samo co 2,5 cmblondyna5555, malika89, opóźniona, Dominique88, Est lubią tę wiadomość
-
blondyna5555 wrote:Opóźniona nie chce martwić ale może źle napisałaś, że maluszek ma 25 mm trochę mało, ja dwa dni temu jak byłam to bobo ma 3,2 cm. Niewiem może ja się nie znam, ale może chciałaś napisać 2,5 cm?
sylwiaśta159, opóźniona lubią tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
to to samo
opóźniona lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz