Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi793 wrote:Tak to przykre.. normalnie bym udusila.. a co brat na to? Widzi to?
Najchetniej bym sie wymiksowala z takiej znajomosci..chociaz on jest w porzadku..np.kiedys gadalysmy o ciazy i ona mowila ze chcialaby jeszcze jedno dziecko, dziewczynke, kiedy ja zaszlam w ciaze i bylismy z tego powodu uradowano, to ona stwierdzila ze ona jednak kocha swoje zycie, male dziecko by jej wszystko pozmienialo i wogole i wogole..a i o pracy..od 1,5 roku mieszkamy w Niemczech, chodze codziennie do szkoly na kurs niemieckiego, nie jest mi latwo sie nauczyc tego jezyka, ale chodze, probuje bo kiedys chce miec tu dobra prace, mam wyksztalcenie prawnicze (prosze nie odebrac tego jako jakies chwalenie) i chcialabym kiedys pracowac tu w biurze..moze kiedys mi sie uda? Ona jest w Niemczech od 12 lat, dobrze umie gadac po niemiecku ale nie umie pisac (jak byla mala babcia z nia gadala po niemiecku i tak sie nauczyla ale bez pisowni). Tu w de sprzata. Ok praca jak praca, nie mam nic do tego. Ale kiedy uslyszala ze ja chcialabym kiedys w biurze pracowac to stwierdzila ze nie mam szans, ze przeciez nie znam jezyka itp.i ze ona to by nie chciala w biurze pracowac, ona uwielbia swoja prace! Mam termin porodu na sierpien, wczoraj powiedziala ze ona juz tak sie nie umie doczekac sierpnia bo pojada na super wakacje do Chorwacji i bedzie tak cudnie..
Sorry ze tak sie rozpisalam ale mnie tak wnerwia, ze albo nastepnym razem nie wytrzymam i cos jej powiem dosadnie albo..udusze;)
Kochana mój brat jest tak zakochany, że nie można złego słowa na nią powiedzieć...rozumiem Cię całkowicie, nie lubię takich osób
Brak słów, współczuję Ci, że musisz tego słychaćco za baba...
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Witajcie w niedzielny poranek.
Palma bardzo współczuję,wiem przez co przechodzisz
Ja sie o zęby jakos nie niepokoje,bo nigdy nie mialam z nimi problemów. 8 mi w ogóle nie urosły i juz nie urosną. Połowa mojej rodziny i znajomych to lekarze stomatologii wiec mam opiekę jakby cos
Ja zaczynam troche sie niepokoic tym, ze w srode mam lot do UK. NIby wszystko w porzadku, lot krótki, tam mnie odbiera kuzynka,no nie przemecze sie ale pewnie po powrocie bede siedziec jak na szpilkach do nastepnego usg,ktore mam dopiero za 3 tyg. Musze myslec pozytywnie!
karolaa mnie wczoraj tez dopadła ochota na placki z jabłkami i tez zrobilam-a robie je chyba raz do roku, czesciej nalesniki smazeMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Martynka30 wrote:Kochana mój brat jest tak zakochany, że nie można złego słowa na nią powiedzieć...rozumiem Cię całkowicie, nie lubię takich osób
Brak słów, współczuję Ci, że musisz tego słychaćco za baba...
dzieki za cieple slowa. Oby ta zazdrosc je kiedys zjadla ! Ha;)
Martynka30 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Stokrotka_92 wrote:Rany ile wy dziewczyny macie lat, że już siwe włosy?
31 lat, niektórym dziewczynom pojawiają się siwe włosy wcześniej.s1985 lubi tę wiadomość
Domi793 wrote:dzieki za cieple slowa. Oby ta zazdrosc je kiedys zjadla ! Ha;)
Pięknie napisanekiedyś im się oberwie od życia...
Domi793 lubi tę wiadomość
Moja znajoma i jej siostra w wieku 23 lat zaczely siwiec, to genetyka. Ja mam juz prawie 34 i dopiero jakies pojedyncze siwe włosy mi sie pojawiaja ale póki co nie farbuje bo mam ładny naturalny kolor. Moi rodzice tez poźno siwieli.
Przynajmniej problem farbowania włsow w ciazy mnie nie dotyczyMartynka30 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:Moja znajoma i jej siostra w wieku 23 lat zaczely siwiec, to genetyka. Ja mam juz prawie 34 i dopiero jakies pojedyncze siwe włosy mi sie pojawiaja ale póki co nie farbuje bo mam ładny naturalny kolor. Moi rodzice tez poźno siwieli.
Przynajmniej problem farbowania włsow w ciazy mnie nie dotyczy
Masz rację genetyka, ja też mam raczej pojedyncze siwe włosy, ale zauważyłam, że coraz więcej mam srebrnych nitek.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Betty Boop wrote:Moja znajoma i jej siostra w wieku 23 lat zaczely siwiec, to genetyka. Ja mam juz prawie 34 i dopiero jakies pojedyncze siwe włosy mi sie pojawiaja ale póki co nie farbuje bo mam ładny naturalny kolor. Moi rodzice tez poźno siwieli.
Przynajmniej problem farbowania włsow w ciazy mnie nie dotyczy
Ja tez mam prawie 34 lata, ale mam juz pojedyncze siwe wloski, narazie tylko przy skroniach, kilka sztuk, wyrywam je zawsze penseta:) a wloski hennuje Khadi.Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
SyHa85 wrote:Z rana znowu smutne wieści
przykro mi.
Aj a miałam taki dobry humor...dziś z M na obiad na miasto i do kina a teraz mnie takismutek ogarnął...tak sie boję mojej wizyty w czwartek...nic sie nie dzieje ale choroba, antybiotyk
Kochana też się boję, czy moje przeziębienie nie wpłynie na maleństwo, a antybiotyk nie jest taki zły, lepiej jest go wziać niż choroba miałaby się rozwinąć.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Kochana też się boję, czy moje przeziębienie nie wpłynie na maleństwo, a antybiotyk nie jest taki zły, lepiej jest go wziać niż choroba miałaby się rozwinąć.
No wiem. Ledwo oddychałam przecież. Ale obawy są. Chyba do czwartku wyłącze Internet hehe[/url]
-
nick nieaktualnyA mozna brac znieczulenie w ciazy? Inaczej mnie nikt do dentysty nie zaciagnie
a przydaloby sie pojsc bo na pewno cos do zrobienia jest... i jak to jest, ok wizyta za darmo, ale juz te plomby uv sa platne?
Ja mialam pierwszego siwego wlosa w wieku 18 latpotem pojedyncze jeszcze sie pojawialy a narazie cisza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 09:30
-
sylwiaśta159 wrote:A mozna brac znieczulenie w ciazy? Inaczej mnie nikt do dentysty nie zaciagnie
a przydaloby sie pojsc bo na pewno cos do zrobienia jest... i jak to jest, ok wizyta za darmo, ale juz te plomby uv sa platne?
Ja mialam pierwszego siwego wlosa w wieku 18 latpotem pojedyncze jeszcze sie pojawialy a narazie cisza
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
sylwiaśta159 wrote:A mozna brac znieczulenie w ciazy? Inaczej mnie nikt do dentysty nie zaciagnie
tak możnasą specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży. Tak mówiła mi moja dentystka.
SyHa85 wrote:A ile Ci ta henna trzyma? Chyba szybko sie zmywa, nie?
Ja hennuje juz 3 lata, kolor ciemny braz i faktycznie taki wychodzi. Wloski sa mega odzywione i lsniace. Kolorek bardzo naturalny. Trzymam na glowie ok 2,5 - 3 godzin, zmywam i pozniej nie mozna myc wloskow przez dwa dni zeby kolor sie utrwalil. Mi kolorek trzyma ok. 1,5 miesiaca. Teraz nie hennowalam juz dwa miesiace i w sumie nie widac zadnych odrostow, bo kolor jest bardzo naturalny z polyskiem. Wloski przestaly mi wypadac od kiedy hennuje. PolecamSyHa85 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm