Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pigułka wrote:Nie przejmuj sie, my tez planujemy w 2 pokoju, bo u nas nie bardzo jest miejsce, a 2 jest caly dla dziecka przeznaczony. Kazda metoda ma swoje wady i zalety, w macierzynstwie nie ma rzeczy czarno-bialych. Znam wiele osob, ktore zachwalaly to, ze od malego dzieci spaly same. Ja sie tylko boje, ze nie bede miala serca wyniesc tego dziecka do drugiego pokoju, wiec okaze sie w praktyce.
No też mi przez myśl przeszło ze jak zobacze to plany sie zmienia co do miejsca spania...ale planuje taki czujnik kupic, nie wiem jak sie to nazywa. Postawie sobie przy glowie zeby na pewno slyszec jak sie obudzi w nocy.[/url]
-
malika89 wrote:Też muszę taki adapter zakupić,
Podzielisz się linkiem?
Ja odkupiłam od dziewczyny z forum https://bellybestfriend.pl/forum/po-narodzinach/sprzedam-kupie,2212,14.html#show-post-3206100#show-post-3206100
Polecam bo dziewczyny mają do sprzedanie nie tylko ciuszki po maleństwach, ale i ciuchy ciążowe i gadżety w atrakcyjnych cenach.
Ale jak byś chciała nowy to : http://www.smyk.com/besafe-adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy,p1045588623,swiat-niemowlaka-pmalika89 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Magdzia88 wrote:Nie ma juz serduszka...nie ma już cząstki mnie... czuje jak ulatuje...
(
trzymaj się!
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
dziewczyny przepraszam za wyrażenie, ale no ja pierdole!!!!!! myslałam,że na naszym wątku nie będzie już takich smutnych wiadomości!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amanina lubi tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Tez tak mam. Wczoraj czytałam wpisy o łóżeczku- ze w sypialnie niektore z Was planuja itd a ja w drugim pokoju osobno i mialam takiego doła. Ze chyba bede złą matka. W ogole czesto łapie doły. Czy sobie poradze właśnie. A co do płaczliwości to na reklamach nawet rycze.
Nie przejmuj sie tym ja mam juz pierwsze dziecko wiec wiem z wlasnego doswiadczenia a jak wyjdziesz z dzieciatkiem ze szpitala to sama na to wpadniesz my tez mamy 2 pokoje tylko dosyc duzy jest nasz pokoj bo ponad 30m i zeby zrobic 3pokoj nie ma problemu chcialabym biale lozeczko i taki kacik wspanialy zrobic☺ja tez w pierwszej ciazy bylam pelna obaw i wszystkiego musialam doswiadczyc na wlasnej skorze uwielbiam zakupy ale wiem juz czego nie warto kupowac itd... -
Rudi88 wrote:dziewczyny przepraszam za wyrażenie, ale no ja pierdole!!!!!! myslałam,że na naszym wątku nie będzie już takich smutnych wiadomości!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Za dużo już strat było wśród sierpniówek (
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
SyHa85 wrote:Tez tak mam. Wczoraj czytałam wpisy o łóżeczku- ze w sypialnie niektore z Was planuja itd a ja w drugim pokoju osobno i mialam takiego doła. Ze chyba bede złą matka. W ogole czesto łapie doły. Czy sobie poradze właśnie. A co do płaczliwości to na reklamach nawet rycze.
Nie przejmuj się u nas 3 dziecko będzie miało tak samo jak poprzednie czyli do 3-4 miesiąca u nas w sypialni w kołysce w dzień w łóżeczku u siebie a potem już w nocy też w popkoiku.
Tak jak tu piszą dziewczyny nie ma wyjść tylko dobrych lub złych. Ja myślę, że jak jest możliwość to dziecko powinno spać samo.
mam sporo koleżanek które miały problem z przeniesieniem dziecka do jego pokoju. Niektóre nadal śpią z 3latkami.
rozpisałam się jak nigdy,ale najważniejsze jest to, że decyzję podejmują rodzice...i oni ponoszą konsekwencje.Ninka0111, SyHa85 lubią tę wiadomość
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
nick nieaktualnyRudi88 wrote:dziewczyny przepraszam za wyrażenie, ale no ja pierdole!!!!!! myslałam,że na naszym wątku nie będzie już takich smutnych wiadomości!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
To jest bardzo dobre wyrazenie. Ja mam jutro u mojego pana doktora w szpitalu rano wizyte i dzis tak myslalam, ze jak okaze sie ze jednak juz nie pika (no bo nadal jestem w tygodniach gdzie poronienie z powodu wad genetycznych ma wysokie prawdopodobienstwo), to nie bede smutna, ja juz po prostu bede giga wku(:&!?@na. -
Madziu- strasznie współczuje
Ale się boję..... jeszcze 1,5 h umieram!!!
Tym razem u mnie bez psychologa by się nie obeszło, jeśli nie gorzej by się to skończyło!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 11:07
-
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:
Ale się boję..... jeszcze 1,5 h umieram!!!
Tym razem u mnie bez psychologa by się nie obeszło, jeśli nie gorzej by się to skończyło!!!
Oddychaj, oddychaj bedzie git
I zadne "gorzej by sie to skonczylo"!! Masz corke ktora trzeba kochac i wychowywac, halo!!
Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:Nie ma juz serduszka...nie ma już cząstki mnie... czuje jak ulatuje...
Magdziu, tak bardzo mi przykro. Wiem przez co teraz przechodzisz i jak musisz się czuć. Ja dokładnie tydzień temu usłyszałam od lekarza taką informację. Dziś wyszłam ze szpitala, mam zamiar wrócić do zdrowia i "normalności". Musimy być dzielne i mimo wszystko wierzyć, że nasze Aniołki do nas powrócą. Tulę mocno...sylwiaśta159, kaarolaa lubią tę wiadomość