Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehehe Friend mam argument dla Twojej mamy, żeby nie dawać Anita, bo ja jestem Anita i koledzy w podstawówce wołali na mnie Anita-psita jak chcieli mnie wkurzyć. Działało
Trauma na całe życie
(a tak w ogóle to Anita Olga jestem, więc nasze Mamy podobne gusta mają)
U mnie ok. Byłam teraz 4 dni w Gdyni i zamiast pomidorowej jadłam codziennie rybnąale wróciłam i na myśl o rybach mnie odrzuca
Też ostatnio kłuje. Dzdziul się rozpychaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 12:23
Friend, opóźniona lubią tę wiadomość
Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
nick nieaktualnyZWażyłam wszystkie owoce i warzywa w domu i wybrałam 160 gramowego pomidorka i chodzę z nim i podziwiam,, jaka ona już duzia
) wali mi na dynke ;P
u mnie padał dziś taki śnieg, że jego płaty niektóre mialy z 5cm srednicy!Friend, beza_cytrynowa, pigułka, kaarolaa, Dominique88, malika89, amanina, Paulka123, SyHa85, Karo Em lubią tę wiadomość
-
oLena31 wrote:a nam zależy jednak na tym, żeby chrzestni choć trochę byli związani z wiarą i Kościołem, bo tak chcemy chować nasze dzieci. No i też żeby znajomość się nie rozpadła w ciągu kilku najbliższych lat. I jest problem...
-
beza_cytrynowa wrote:Hehehe Friend mam argument dla Twojej mamy, żeby nie dawać Anita, bo ja jestem Anita i koledzy w podstawówce wołali na mnie Anita-psita jak chcieli mnie wkurzyć. Działało
Trauma na całe życie
(a tak w ogóle to Anita Olga jestem, więc nasze Mamy podobne gusta mają)
U mnie ok. Byłam teraz 4 dni w Gdyni i zamiast pomidorowej jadłam codziennie rybnąale wróciłam i na myśl o rybach mnie odrzuca
Też ostatnio kłuje. Dzdziul się rozpychasylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Karola dzięki za info, oczywiście priv, bo na fundusz nie liczę, nie dosyć, że kolejki na maxa to jeszcze ciężko się dostać
A do tego dr eryka nie można w ełku?
Rybaczek tez jest ok, ona wspolpracuje z klinika z Bialymstoku wiec mysle, ze wszytsko dobrze sprawdzi...normalna wizyta u niej 100 zl kosztowala a ta to chyba 200 zl ale dobrze nie pamietam....Martynka30 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:
gratuluje wizyty, dzidziuś duży, szyjka długa - idealnie
ja też mam coś z moczem chyba nie tak...
jest koloru:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e7e4c886d19.jpg
tak, tak neonowo żółty!!!
nie wiem co się stało, wczoraj zawoziłam do badań i był normalny, słomkowy, jasny a dziś od rana neon!
we wtorek byłam na nieplanowanej wizycie bo bardzo pobolewa mnie podbrzusze i ciśnie na pęcherz cały czas, zrobię siku i znów mi się chce, ledwo z kibelka wstanę, fakt wiecej piję, to wiecej sikam, ale to dziwne uczucie, nie piecze, nie boli przy sikaniu a nieprzyjemne, ciągłe parcie na pęcherz i martwie się poprostu.
A zgaga chce mnie wykończyć, piję alugastrin i mallox na zmianę po 5x dziennie i ulga tylko chwilowa. -
kaarolaa wrote:eryk dopiero bedzie swoj gabinet otwieral w ełku, ale do polowkowych raczej sie nie wyrobi...ze wzgledu na to, ze jestem jego pacjentka to robil mi I trymestru w szpitalu i narazie nic za te usg nie zaplacilam...to jest najlepszy gin w miescie i czeka sie do niego na pierwsza wizyte na nfz pol roku...a prywatnie tylko w Grajewie...
Rybaczek tez jest ok, ona wspolpracuje z klinika z Bialymstoku wiec mysle, ze wszytsko dobrze sprawdzi...normalna wizyta u niej 100 zl kosztowala a ta to chyba 200 zl ale dobrze nie pamietam....
Dzięki za infoTylko ja bym nie chciała, żeby cokolwiek w karcie mi wpisywała, bo nie chcę, żeby mój gin wiedział,że jeźdzę po usg gdzie indziej. I czy nie będzie na mnie patrzyła źle jak bym chciała tylko na połówkowe zrobić?
Tam kasa się nie liczy, ważne, żeby było dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 12:50
kaarolaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnydla dziewczynki to juz od dawna mam imiona...bedzie albo Anastazja albo Marcjanna...z chlopcem jest problem bo ja ostatnio znalazłam Maurycy a maz mnie wysmial i ma byc Ksawery...a czy drugie imie damy to sie jeszcze pomysli...
jesli chodzi o chrzestnych to ja kupe rodzenstwa i maz, ale u niego juz kazda siostra ma po 2 chrzesniakow, jest brat, ale w zyciu nie dam mu trzymac mojego dziecka...ja mam siostry ale nie najlepiej sie dogadujemy i taki oto klopot, a kuzyni tez nie wchodza w gre bo slabo sie znamy...znajomych mamy jak na lekartwo i tez juz maja kupe chrzesniakow...bieda bedzieMartynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Dzięki za info
Tylko ja bym nie chciała, żeby cokolwiek w karcie mi wpisywała, bo nie chcę, żeby mój gin wiedział,że jeźdzę po usg gdzie indziej. I czy nie będzie na mnie patrzyła źle jak bym chciała tylko na połówkowe zrobić?
Tam kasa się nie liczy, ważne, żeby było dobrzeMartynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amanina wrote:dziewczyny, przeczytalam o tym Waszym gownianym sznurku i mega wspolczuje, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze!!! i trzymam kciuki zeby Waszym bachorkom nic zlego sie nie stalo
dzieki Amanina
ja aż tak bardzo się już nie przejmuje, bo mam dość, cała ciąża w nerwach, i jeszcze to. musi w końcu być dobrze
monika454 wrote:Prof. Preis się tym zajmuje.
zastanawiam się nad wizytą u niego jeśli będzie się pogłębiać.
Chociaż wczoraj moja mama gdzieś w necie znalazła, że wg niego 99% taśm się przykleja..ale czy to prawda, to trzeba by było sie z nim skonsultować
ale chyba te taśmy, które sobie tam fruwają się przykleją a te co mamy my mogą takie pozostać, ja wierzę że bedzie dobrze, czytałam dużo o tym i to prawdopodobnie jest pasmo owodni a ono nie jest takie groźne dla ciąży.
amanina lubi tę wiadomość
-
Martyna jak ja juz bym chciała mieć taki brzuszek jak Twój, bo mój to taki marny- wzdęte sadelko poprostu.
Mój ostatnio stwierdził, że jak będzie miał córkę i ona przyprowadził chłopaka to on go przywitał w stroju służbowym i sprawdzi rodzinę 3 pokolenia wsteczMartynka30, Lulu83, Friend lubią tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Martyna jak ja juz bym chciała mieć taki brzuszek jak Twój, bo mój to taki marny- wzdęte sadelko poprostu.
Mój ostatnio stwierdził, że jak będzie miał córkę i ona przyprowadził chłopaka to on go przywitał w stroju służbowym i sprawdzi rodzinę 3 pokolenia wstecz
Kochana masz ładny brzuszekRudi88 lubi tę wiadomość
Karola dziękuję Ci, porozmawiam jeszcze z moim ginem we wtorek czy on takie usg robi i wtedy będę wiedziała co i jak
i w razie czego będę dzwonić
kaarolaa lubi tę wiadomość
Karo Em wrote:A ja nie mam pojęcia co z imionami. Dla dziewczynki podobała mi się Weronika, ale jak mają być dwie to żadne mi nie pasuje do niego, bo ja mam taki bzik że wszystko musi do siebie pasować
Z chrzestnymi też problem, bo rodzina została wykorzystana do pierwszego dziecka a teraz trzeba będzie podwójnie... -
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:ZWażyłam wszystkie owoce i warzywa w domu i wybrałam 160 gramowego pomidorka i chodzę z nim i podziwiam,, jaka ona już duzia
) wali mi na dynke ;P
Rozplakalam sie ze smiechu
Uwazaj, bo ten Twoj prawdziwy Pomidor jeszcze bedzie zazdrosny o warzywo;))sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
amanina wrote:Rozplakalam sie ze smiechu
Uwazaj, bo ten Twoj prawdziwy Pomidor jeszcze bedzie zazdrosny o warzywo;))
Poplulam tablet że śmiechumój teraz chodzi i szuka czegoś co może ważyć 40g hihihi
sylwiaśta159, amanina, malika89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a czy Was też tak swędzi skóra. Mnie często swędzą plecy, chociaż mąż ma już w obowiązkach dokładne nacieranie przed snem. Te plecy mnie jeszcze przed pozytywnym testem zaczęły swędzieć. Podobno skóra jak się rozciąga, to swędzi, ale żeby na plecach?