Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak od razu połówkowe, przynajmniej tak mówił lekarz, mój gin mówi, że też robi te usg, tylko nie ma w kolorze ( 3d), więc zostanę u niego na połówkowym.
Mówił, że brzusio urosło, a i szyjka też długa, zamknieta i twarda.
I mówił, że czuję pojedyńcze ruchyRudi88, pigułka, celia, alicjaaaa, kaarolaa, amanina, Ninka0111, SyHa85, Agusienka1985, aaniuskaa, hella, _cherryLady, malika89, Lulu83 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
No to ekstra. Też już wyczuwam pojedyncze ruchy, chociaż kopniak jaki otrzymała wczoraj był poniżej pasa. Teraz też mam imprezę w brzuchu:) podobno przy drugim czuje się szybciej a ją czuje tydzień później może dlatego że wagę wyjsciowa miałam o 10kg większą
a będziesz robiła to 3D?
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:No a mówią że tak szybko to ruchy są niemożliwe a tu proszę jednak
Ania ja sama byłam zdziwiona, myślałam, że to jelita, ale po paru dniach to samo tylko mocniejsze, i moje dziecko jest starsze o tydz niż na suwaczku dziś odpowiadało 16tydz 6 dz. I to nie były motylki tylko jak ktoś od środka strzelił mi z gumki recepturkiopisywałam to lekarzowi i lekarz powiedział, że to pojedyńcze ruchy. A szczuplutka to ja jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:22
Ninka0111, alicjaaaa, Ania_1986, aaniuskaa lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Rany dziewczyny, nadrobienie Was graniczy z cudem
Ja jutro idę w końcu na prenatalneTrzymajcie kciuki
Kogo mogę poprosić o dołączenie do FB? Choć nie wiem jakim cudem ogarnę jeszcze jedno miejsceMartynka30, Ninka0111, amanina, hella lubią tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Ania ja sama byłam zdziwiona, myślałam, że to jelita, ale po paru dniach to samo tylko mocniejsze, i moje dziecko jest starsze o tydz niż na suwaczku dziś odpowiadało 16tydz 5 dz. I to nie były motylki tylko jak ktoś od środka strzelił mi z gumki recepturki
opisywałam to lekarzowi i lekarz powiedział, że to pojedyńcze ruchy. A szczuplutka to ja jestem
Co do tego, że czujesz ruchy to też, bo miałyśmy podobne odczucia
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dere wrote:Do córki też szylam całą wyprawie do lozeczja łącznie z organizerem na drobiazgi i przescieradlami:) teraz szxyje ubrania córce ale materiał na komplecvik dla malenstwa też już kupiony-szary więc tylko kwestia dodatków zostanie:)
A masz moze jakis fajny sklep internetowy z tkaninami ja znalazlam jakis internetowy bo u nas w miescie bieda☺jezeli mozesz to podeslij link -
Dere 3 d może pojedziemy po 30 tygodniu taki prezent sobie strzelimy
teraz połówkowe zrobimy tak jak gin prowadzący mówił,że zwykłe
Ninka0111, kaarolaa lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ninka0111 wrote:A masz moze jakis fajny sklep internetowy z tkaninami ja znalazlam jakis internetowy bo u nas w miescie bieda☺jezeli mozesz to podeslij link
Minkyitkaniny.pl
Metryicentymetry.pl
Dresowka.pl
Jutro na spokojnie napisze więcej bo teraz mózg już mi się wyłączył prawieNinka0111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Ania ja sama byłam zdziwiona, myślałam, że to jelita, ale po paru dniach to samo tylko mocniejsze, i moje dziecko jest starsze o tydz niż na suwaczku dziś odpowiadało 16tydz 6 dz. I to nie były motylki tylko jak ktoś od środka strzelił mi z gumki recepturki
opisywałam to lekarzowi i lekarz powiedział, że to pojedyńcze ruchy. A szczuplutka to ja jestem
Martynko, Dere - ale ja w to wierzę, tylko są osoby które poddają w wątpliwość że ja mogę cos czuć. A ja właśnie chuda jestem. Nie twierdzę że czuję kopniaki ale obecność dzidziusia i niech sobie gadają że nie mam racji, ja tam swoje wiemu mnie wczesniej czuć było gilgotki ale teraz coraz częściej przelewanie i to na pewno nie jelita bo znam je bardzo dobrze, nie raz miałam zadatki na ciążę urojoną przez nie bo mi brzuch "spacerował"
kaarolaa, Martynka30, opóźniona lubią tę wiadomość
-
Uff nadrobilam. Kurcze nie mam ostatnio dostepu do kompa, w dzien jakos nie mam czasu i wieczorami siedze i przynajmniej godzine nadrabiam... Ciesze sie razem z wami z udanych wizyt
oby do rozwiaznia towarzyszyly nam juz tylko takie dobre wiesci... Jak tak czytam ze juz czujecie ruchy to wam zazdroszcze, tez juz bym chciala bo waga stoi, brzuch jakos nie rosnie i ciezko mi uwierzyc ze jestem w ciazy...