Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelk wrote:Już po wizycie wszystko ok, serduszko 160 także po trochu zwalnia. Co do badań to lekarz stwierdził że wogole mam się tym nie przejmować, no to się nie przejmuję. Chyba będzie chłop ale kazał narazie rodzinie się nie chwalić bo nie jest pewny. Następna wizyta 15.03 to wtedy nam powie.
A slyszalyscie o takim badaniu jak maloplytkowosc? Bo mi lekarz kazał zrobić bo jest podobno do 20 tyg za darmo.
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnyJa tez ide robic. Dostalam dzis w klinice kwitek bo to Debski z IHiTem jakis projekt robia i jak wyjdzie zly wynik to w szpitalu Bielanskim sie ma opieke i leki (u Debskiego wlasnie). Za darmo jest bo dostali jakis grant badawczy zeby znalezc odpowiednie leczenie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f906fe28ac8d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:09
celia lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Ja oprócz ubranek mam jeszcze reklamówkę nówek pieluch tetrowych i osłonki na łóżeczko.
To fajniekażda paczka z gadżetami dla malucha cieszy:) ja wszystko po córce zostawilam więc oby była córka to tylko kosmetyki dokupie i bieliznę dla dziecka:)
-
amanina wrote:Ja tez ide robic. Dostalam dzis w klinice kwitek bo to Debski z IHiTem jakis projekt robia i jak wyjdzie zly wynik to w szpitalu Bielanskim sie ma opieke i leki (u Debskiego wlasnie). Za darmo jest bo dostali jakis grant badawczy zeby znalezc odpowiednie leczenie.
Dziękuję za wyjaśnienie bo mój lekarz to taki trochę narwany wszystko mówi ale szybko i zaczyna i nie kończy
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Agusienka1985 wrote:Pomocne może być picie dużej ilości wody i dużo jogurtu...współczuje, tez zawsze cierpię, ale na wyjazdach, nie wiem czemu..
Tzw. syndrom turysty
Dzięki za porady. Wody piję już i tak dużo, do tego herbata i soki. Jogurtów ani przetworów mlecznych niestety nie mogę- nie toleruję laktozy...
wczoraj zjadłam dwa jabłka - zero reakcji.
Dzisiaj kiwi.
Po prostu Nesquicka produkuję (przepraszam za określenie, jeśli kogoś zniesmaczyłam)
-
MiMK wrote:Jest czas o ile się nie mylę do końca roku ze pracodawcy muszą zdecydować, zmienić program czy chcą te zwolnienia. Lekarze tez nie wszyscy to mają. Ty i tak dostajesz zwolnienie do ręki.
Nie podoba mi się to, ponieważ u nas w pracy Raczej nie są mile widziane zwolnienia i często ludzie jak dostaną, to ich nie dają tylko proszą o zaznaczenie urlopu. Z drugiej strony racja skoro taki chory to nie powinien przychodzić i zarazić innych. Chyba odeszłam od tematu ;p
Ja nie dostałam zwolnienia do ręki. Lekarz wystawił je w komputerze i tyle. Napisałam później maila do pracy że od teraz moje zwolnienie będzie w formie elektronicznej i zastanawiam się czy po kolejnej wizycie i przedłużeniu znów mam im pisać. -
A ja bede szyla sama posciel ochraniacze wyposazenie lozeczka wlasnie wybieram material a poniewaz bedzie siwo bialy to bedzie mogl byc i dla chlopca i dziewczynki dla mojej malej wszystko kupilam i zalowalam chociaz mam do dzisiaj zaslonki zylandor posciel ochraniacz i baldachim tez moze byc dla chlopca i dziewczynki bede wystawiac na forum kupie sprzedam ☺ a jak uszyje nowe to wstawie zdjecia☺
celia, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
alicjaaaa wrote:Tzw. syndrom turysty
Dzięki za porady. Wody piję już i tak dużo, do tego herbata i soki. Jogurtów ani przetworów mlecznych niestety nie mogę- nie toleruję laktozy...
wczoraj zjadłam dwa jabłka - zero reakcji.
Dzisiaj kiwi.
Po prostu Nesquicka produkuję (przepraszam za określenie, jeśli kogoś zniesmaczyłam)
Hahaha ale mnie rozbawilas tym nesquickiem:) a próbowała sliwek suszonych? -
Ninka0111 wrote:A ja bede szyla sama posciel ochraniacze wyposazenie lozeczka wlasnie wybieram material a poniewaz bedzie siwo bialy to bedzie mogl byc i dla chlopca i dziewczynki dla mojej malej wszystko kupilam i zalowalam chociaz mam do dzisiaj zaslonki zylandor posciel ochraniacz i baldachim tez moze byc dla chlopca i dziewczynki bede wystawiac na forum kupie sprzedam ☺ a jak uszyje nowe to wstawie zdjecia☺
Do córki też szylam całą wyprawie do lozeczja łącznie z organizerem na drobiazgi i przescieradlami:) teraz szxyje ubrania córce ale materiał na komplecvik dla malenstwa też już kupiony-szary więc tylko kwestia dodatków zostanie:)Ninka0111 lubi tę wiadomość
-
Ale mam ostatnio smaka na koreczki śledziowe, mogłabym tylko to jeść mniaaaami
Ja jeszcze musze przeszło 2 tyg czekac na płeć, a dzisiaj tyle pięknych rzeczy w Pepco było, tylko ciężko z bezpłciowymi. -
alicjaaaa wrote:Nie lubię się ze śliwkami pod żadną postacią
A kompot z suszu na wigilię to moja trauma...
To masz to samo co ja:D mi pomaga owsianka, jem ją codziennie. Aczkolwiek jak sobie pozwolenie na jaką czekoladę to skutki odczuwam momentalnie:\ -
Hej Dziewczynki my tak szybko, dopiero wróciliśmy. U nas dobrze, Cudziątko duże, lekarz mówił że nie zmierzy w całości już, ale ma 168g
mierzył główkę, brzuszek, kość udową. Pytałam o te " dolegliwości" i lekarz mówił, że to pojedyncze ruchy
Wizyta za 5 tyg, dokładnie 22 marca, bo od początku marca do 20 go nie ma
Mój gin nie jest wylewny i jak pytałam o płeć, to mówił, że wszystko jest możliwe a on zgadywać nie będzie
No i maleństwo dużo starsze niż mówi suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:47
alicjaaaa, Rudi88, malika89, pigułka, celia, ninciaa172, kaarolaa, amanina, Ninka0111, opóźniona, SyHa85, Kw14tuszek, aaniuskaa, Viola27, Rybaaaa, hella, Domi793, blondyna5555, Lulu83, Betty Boop, Friend lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Rudi88 wrote:Ale mam ostatnio smaka na koreczki śledziowe, mogłabym tylko to jeść mniaaaami
Ja jeszcze musze przeszło 2 tyg czekac na płeć, a dzisiaj tyle pięknych rzeczy w Pepco było, tylko ciężko z bezpłciowymi.
Ja chyba dopiero na połówkowych potwierdzę... Więc jeszcze ponad miesiąc czekania! Aaaa!
-
Martynka30 wrote:Hej Dziewczynki my tak szybko, dopiero wróciliśmy. U nas dobrze, Cudziątko duże, lekarz mówił że nie zmierzy w całości już, ale ma 168g
mierzył główkę, brzuszek, kość udową. Pytałam o te " dolegliwości" i lekarz mówił, że to pojedyncze ruchy
Mój gin nie jest wylewny i jak pytałam o płeć, to mówił, że wszystko jest możliwe a on zgadywać nie będzie
Najważniejsze, że dzidziol zdrowySuper!
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Hej Dziewczynki my tak szybko, dopiero wróciliśmy. U nas dobrze, Cudziątko duże, lekarz mówił że nie zmierzy w całości już, ale ma 168g
No i maleństwo dużo starsze niż mówi suwaczek
Super wieści:) to e marcu od razu będziesz miała połówkowe? Ostatnio mialysmy razem wizytę a teraz Ty tydzień przede mnąMartynka30 lubi tę wiadomość