Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie cały czas dzisiaj mdli - pomaga herbata z cytryną i mandarynki...ale nie wiem jak długo tak wytrzymam! a czeka mnie ciężki tydzień w pracy - pełno publicznych wystąpień, wykładów - nie wiem jak to będzie - masakra.
Cieszę się, że te mdłości są bo to dobry znak, ale jak żyć Dziewczyny jak żyć.
p.s. ale ludzie powtarzają ciągle CIĄŻĄ TO NIE CHOROBA!!! śWIETNIE!!!Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
nick nieaktualny
-
Paulka123 wrote:Mam takie glupie pytanie. Jak to jest z wizyta u gina razem z mezem. Chcialabym zeby byl przy usg ale jak zobaczy usg ginekologiczne to chyba zemdleje.....
-
Coconue wrote:Mnie cały czas dzisiaj mdli - pomaga herbata z cytryną i mandarynki...ale nie wiem jak długo tak wytrzymam! a czeka mnie ciężki tydzień w pracy - pełno publicznych wystąpień, wykładów - nie wiem jak to będzie - masakra.
Cieszę się, że te mdłości są bo to dobry znak, ale jak żyć Dziewczyny jak żyć.
p.s. ale ludzie powtarzają ciągle CIĄŻĄ TO NIE CHOROBA!!! śWIETNIE!!!
A ja tym ludziom mowie, że mają rację, bo jak choruję, to czuję się o wiele lepiej :p -
My mamy stałego lekarza, i on już wie, że mojego Meża nie da się wyprosić z gabinetu. Jest bardzo zaangażowany i nie opuścił żadnego usg.
Chyba zaczynam wkraczać w jakiś nowy etap bo wszystko zaczyna mnie wzruszać. Jak pisałam zdanie wyżej o moim Mężu to już miałam szklanki w oczach.
Coconue - nie da się tak żyć! Dzisiaj jak mnie Mąż spytał na ile chce brać zwolnienie to zbaraniałam. Bo skąd mam wiedzieć kiedy poczuję się lepiej? Ta niewiedza czy zaraz rzygniesz, czy Ci się tylko odbije to jakaś masakra. Mnie cały czas muli w żołądku i jak znajomi z pracy zamawiają tłuste jedzenie do pokoju to od razu mam odruch wymiotny. -
pigułka wrote:Ja mam jeszcze wielką ochotę na bigos i zupę ogórkową
pigułka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sarayu wrote:widzę temat zachcianek- ja od wczoraj wsuwam krokiety z czerwonym barszczem
Sarayu, SyHa85 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dziewczyny u mnie beta juz jest i zaczełam się bać
w piątek 21 a dziś 625 wow umieram z nerwów ;/monirek, alicjaaaa lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
U mnie dziś na obiad była pomidorowa z makaronem, pychota wczoraj był rosół a na jutro zamówię sobie żurek mieszkamy z teściową i ona jest na rencie, wiec ona gotuje a teraz ona stara się dostosować do mnie wiec jutro ma być żurek
Ostatnio mam ochotę tylko na zupy wsumie dobrze tylko ze za godzinę znowu jestem głodna a jak czegoś nie zjem to mnie mdli i tak na okrągłokaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:dziewczyny u mnie beta juz jest i zaczełam się bać
w piątek 21 a dziś 625 wow umieram z nerwów ;/
u mnie sytuacja kształtuje się tak wynikami:
pierwsza 14 dpo (11.12) - 184
druga 17 dpo (14.12) - 574,8
przyrost 109,2% wg kalkulatora belly - norma, więc dziewczyny na razie nie muszę się martwić? coś przyrosło, ale nie wiem czy nie za mało...niby norma, więc chyba okey. nie wiem czy się mogę póki co cieszyć, czy raczej nie koniecznie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 15:57
monirek, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale o jedzeniu się naczytałam, że aż sama zgłodniałam. ja od jakiegoś czasu jakoś na słodkie nie mogę patrzeć, a kiedyś mogłam jeść słodycze pod każdą postacią codziennie
teraz to wrażenie robi na mnie bigos, schabowy, mielony i inne takie opigułka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
bobo_frut wrote:napisz, który to jest dzień po owu, chociaż w tym pierwszym przypadku.
u mnie sytuacja kształtuje się tak wynikami:
pierwsza 14 dpo (11.12) - 184
druga 17 dpo (13.12) - 574,8
przyrost 109,2% wg kalkulatora belly - norma, więc dziewczyny na razie nie muszę się martwić? coś przyrosło, ale nie wiem czy nie za mało...niby norma, więc chyba okey. nie wiem czy się mogę póki co cieszyć, czy raczej nie koniecznie...SyHa85 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dziewczyny.. odebrałam wyniki Beta piękna. 21dpo 2934 w 17dpo było 651 ale progesteron...masakra 14,57 norma od 16,40... jestem załamana.. dziś duphaston a jutro do lekarza ide rano
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Monika mój lekarz twierdzi, że oznaczanie progesteronu w ciąży ma jedynie zły wpływ na zdrowie psychiczne ciężarnej, bo jego poziom w ciąży bardzo skacze. Ja i tak dostałam prewencyjnie luteinę dopochwowo, więc i Tobie pewnie coś przepiszą i będzie dobrze
-
nick nieaktualnymonika454 wrote:Dziewczyny.. odebrałam wyniki Beta piękna. 21dpo 2934 w 17dpo było 651 ale progesteron...masakra 14,57 norma od 16,40... jestem załamana.. dziś duphaston a jutro do lekarza ide rano
-
nick nieaktualny
-
Wrocilam z IP
troche spokojniejsza, pecherzyk 17 mm ( w ostatnią srode mial 7mm), widac juz pecherzyk zołtkowy. Być może robi się krwiak stad te plamienia. Mam brac nospe 3x1 i powiedzial, że moge chodzic normalnie mam zrobic bete i w srode jestem u swojego lekarza na kontroli
ps. zjadlam wlasnie pyyyszne ciasto
pigułka, kaarolaa, SyHa85, malika89 lubią tę wiadomość