Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kw14tuszek wrote:moja ginka bierze 30zl za cytologie. Ja co prawda robilam 5 stycznia u poprzedniego lekarza na NFZ ale do tej pory nie ma moich wynikow, a mialy byc do miesiaca... chyba nie bede sie prosic i na kolejnej wizycie u swojej gin powiem zeby zrobila ehh...
dziewczyny wizytuje ktoras w czwartek?? juz sie nie moge doczekac... to beda 3 tyg jak nie widze maluszka, nie czuje jeszcze kopniakow ani plywajacej rybki ehh masakra tyle czasu czekac
ja idę do tej wstręciuchy w czwartek , o 16.40 wizyta o 18 USGNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Kw14tuszek wrote:"My Polacy tak mamy"
noo ja sama się dziwiłam że tyle dni te ciuszki są
no ja dużo jestem w stanie zrozumieć , ale ostatnio jak były właśnie te ciuszki dla dzieci w lidlu to Moj T mówił że tam baby się wyzywały bo jedna drugiej coś zabrała .. no masakra xDNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
aniab91 wrote:,,Spi jak niemowle,, haha, widac kochana ze nie masz jeszcze dzieci
kto wymyslil to powiedzenie ?!
Mojej siostry starsza córcia spała wszędzie, w każdej pozycji i w każdych okolicznościach do tej pory tak ma ( we wrześniu 6 lat) młodsza troszkę gorzej.
No to zamienię niemowle na niedźwiedzia -
aniab91 wrote:Heh, wiem ze sa takie dzieci, sama podobno takim bylam ale jak patrze na swoje niemowle i to slysze to smiac sie chce, niedzwiedz zdecydowanie lepiej mi tu pasuje
w sumie do mojego wielkiego, chrapiącego chłopa też lepiej pasuje niedźwiedz
Moja siostra mogła jej pod łożeczkiem odkurzać a ta spała, ubierała ją rozbierała, jak miała 2-3 lata i zasypiala po spacerze to nawet nogi na śpiocha jej myła hehehe
Ja też byłam takim dzieckiem, mam nadzieje że moje też chociaż troszkę takie będzie:) -
Agusienka1985 wrote:Dziewczyny z okolic 18 tygodnia...nie kręci sie Wam w głowie? Nie wiem, czy to przez przedwiosnie, czy przez ciąże, ale dziwnie sie jakoś czuje dzisiaj...
Ja dziś zaczynam tydzień 19.
Gdyby nie powiększający się brzuch, wieczorna senność i szybsze męczenie się to nie czułabym, że w ciąży jestemAgusienka1985, SyHa85, _cherryLady, MiMK lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Mi czesto sie kreci dziewczyny pofarbowalam wlosy zeby byl zblizony do naturalnego i nie musiala farbowac bo mi bardzo szybko wlosy rosna i wiecie co wygladam na twarzy jak jakas cpunka schudlam 3 kilo a na twrzy z 10 do tego zawsze mialam wystajace kosci policzkowe przerazilam sie samej siebie w lustrze....
-
malika89 wrote:Ja dziś zaczynam tydzień 19.
Gdyby nie powiększający się brzuch, wieczorna senność i szybsze męczenie się to nie czułabym, że w ciąży jestem -
Ale mnie mój wnerwił. Nie dość że się napił to jeszcze mi marudzi że nie zostaliśmy u cioci tylko wróciliśmy do domu. Juz mnie krew zalewa. Czasami mam ochotę wyjść i nigdy nie wrócić.
Jakby tego bylo mało to mi powiedział ze teściowa kupuje auto kombi bo ona się wnuków spodziewa. A ja ze co??!! Wychodzi na to ze ja jestem jakaś surogatka! I co zamierza gdzieś jeździć z moim dzieckiem??!!
Juz mam tego wszystkiego dość. Oj jutro mój usłyszy! Teraz śpi jak zabity, granatem by rzucił a on by nie wstał.Patutka, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
My byliśmy u znajomych od 18 do prawie 1 w nocy. Mąż sobie popił i protestował ze nie chce wracać. Chciałam już o 22. Wszyscy na mnie że jeszcze wcześnie że tak dobrze im się siedzi i gada. Patrzyli że to ja jestem ta wredna łącznie z moim mężem no i zostałam, a jeszcze koleżanka skomentowała że ja tak mocno uważam w tej ciąży bo się długo staraliśmy i to przez to. A nic o mnie nie wie bo się jej nie zwierzam. Ale mnie ludzie wkurzają przestane wychodzić z domu.
-
To moj poszedl na pepkowe i nie wrocil, a rozmawialismy wczesniej i powiedzialam mu ze niech sobie pije ale na noc ma wrocic i co wczesniej nie odbieral moich wiadomosci a teraz sie przebudzilam i widze wiadomosc od kolegi ze on juz spi i zostaje u niego, zadzwonilam i powiedzialam ze ma go obudzic i jak najszybciej ma byc w domu, ale powiedzial tylko ze ciezko bedzie. Co ja mam teraz zrobic? Obrazic sie? Zamknac drzwi i nie wpuscic rano?
-
Agusienka1985 wrote:Dziewczyny z okolic 18 tygodnia...nie kręci sie Wam w głowie? Nie wiem, czy to przez przedwiosnie, czy przez ciąże, ale dziwnie sie jakoś czuje dzisiaj...
Nie zawsze , ale kręci, wiruje
Aniu współczuję, ja do teściowej nie chodzę, więc nie wiem co planuje i jest mi z tym lżej, ale też nieźle potrafi mnie wpienić...ja swojemu powiedziałam, po tym jak się zachowywała jak straciłam 3 Aniołków, nie życzę sobie przekazywania info ma mój temat i mojej ciąży... mąż przytaknął, ale i tak robi swoje, bo go przyłapałam, nawet teściowa dzwoniła przed wizytą bo myślała, że jesteśmy po i mój miał pecha bo byłam obokpotem zażyczyła sobie zdjęcie, powiedziałam do męża, że nie ma pokazywania i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 07:03
Ania_1986 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
U mnie choróbska ciag dalszy, ech mam nadzieje, ze to pierwsze i ostatnie w tej ciazy.
beza cytrynowa a lubisz inke? Wiesz, ja kupilam sobie te z błonnikiem i od 4 dni pije po 2 dziennie i nie wiem czy to przez nia ale rano nie ma problemu. A zaczynalam juz co drugi dzien chodzic. Moze warto spróbowac?
aniab91 współczuje sytuacji, dla mnie nie do pomyslenia aby moj M nie wrócił do domu po nocnych eskapadach. Nigdy tego nie praktykowalismy chociaz zdarzyło sie nam przenocowac jego kolegebeza_cytrynowa lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI