Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Martyna ale dziewczyny normalnie odpisaly, nikogo to pytanie nie drazni, nie raz powtarzaja sie pytania i nikomu to nie przeszkadza
Karola odniosłam inne wrażenie, ja wiem że czasami pytania się powtarzają, ale nie trzeba od razu zwracać uwagii, że to było, że ktoś już o tym pisał.
Odnoszę wrażenie, że nie potrzebnie wróciłam.
Dziewczyny powodzenia na wizytach.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Ojjjj dziewczynki nie denerwujcie swoich dzidziolków, bo wam się później odpłacą hehehe
Mój to najbardziej puka między 21 a 22Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 09:44
Friend lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Karola odniosłam inne wrażenie, ja wiem że czasami pytania się powtarzają, ale nie trzeba od razu zwracać uwagii, że to było, że ktoś już o tym pisał.
Odnoszę wrażenie, że nie potrzebnie wróciłam.
Dziewczyny powodzenia na wizytach. -
Martynka nie uciekaj, ja się cieszę że wróciłaś.
A tą korę dębu to gdzie można kupić? bo chyba nie muszę iść nazbierać
Chyba mi grzybica wróciła ale na szczęście dziś wizyta to zobaczę co lekarz powie. Zaraz się zbieram więc trzymajcie kciuki żeby dzidź pokazał płeć i żeby było wszystko ok. Po 12 dam znać.paola89, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Martynka nie uciekaj, ja się cieszę że wróciłaś.
A tą korę dębu to gdzie można kupić? bo chyba nie muszę iść nazbierać
Chyba mi grzybica wróciła ale na szczęście dziś wizyta to zobaczę co lekarz powie. Zaraz się zbieram więc trzymajcie kciuki żeby dzidź pokazał płeć i żeby było wszystko ok. Po 12 dam znać.
W sklepie zielarskim albo aptece
Czekamy na infoPenelope30 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Czy ktoś wie, czy w ciąży można się podmywać korą dębu? bo znów coś mnie piecze tylko na zew, a wizyta za 12 dni dopiero
U mnie dziś mdłości, mega ból pleców ledwo chodzę...
U mnie wczoraj masakra - ból krzyża, mdłości, ból głowy, ogólnie dzień do du**
Dziś nieco lepiej, ale nerwowy jakoś!
I też dopytuje:
-gdzie można tą korę kupić?
-już wiem Rudi odpisała
Betty - wszystkiego najlepszego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:03
Betty Boop lubi tę wiadomość
-
opóźniona wrote:Dziewczyny wcześniej pisały, że można.
Martynko,
Opóźniona miała na myśli to, że sama wie od nas, że można używać, a nie że zadałaś kolejny raz to pytanie.
Proszę mi się tu nie zachowywać jak typowa baba w ciąży z dowcipówSyHa85, opóźniona, hella lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnyWitamy się z rana
Brzuch nadal zero wypukłości jakiejkolwiek. Ruchów jak nie było tak nie ma, fałszywym alarmem były drgania tam na dole, ale biorę magnez i jest cisza, więc dobrze że się za bardzo nie napaliłam, że to bobo
Dziewczyny, które słuchają Serdunia detektorem- też słyszycie ruchy nim?Ostatnio jak słuchałam serducha, to stwierdziłam, że Maleństwo troszkę podenerwuję i tak od boku leciutko uciskałam, reakcja to takie kilka razy "szuru buru" i już serduszko w innym miejscu musiałam szukać
Chociaż wiem, że się rusza, a nie leni
Ja w sierpniu tydzień przed Bobasem będę mieć 22 lata.
Powodzenia na wizytach!
Ja mam 18 marca wizytę, jakoś pewnie będę się umawiała na połówkowe na 1 kwietnia, bo standardowo wszystkie wolne terminy się rozchodzą jak świeże bułeczki, a terminarz na następny miesiąc dają zawsze w piątki, kiedy ja jestem na wizycie, mam nadzieję, że zdążę się zapisać...
-
Truskaweczka83 wrote:
I też dopytuje:
-gdzie można tą korę kupić?
-już wiem Rudi odpisała
Kochana musisz iść o północy do lasu w stroju wiewiórki i naskubac sobie 3 garście kory, wyrzuć przez lewe ramię idopiero 3 następne możesz zabrac do domu i użyć :pmalika89, oLena31, Friend, SyHa85, opóźniona, hella, Penelope30, pigułka, Ania_1986, Betty Boop, ninciaa172 lubią tę wiadomość
-
Synek się rozpycha coraz bardziej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e61c04a9a789.jpgRudi88, oLena31, paola89, Emma1985, SyHa85, opóźniona, pigułka, Ania_1986, Ninka0111, Betty Boop, amanina lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Truskaweczko nie jesteś najstarszą mamą bo moja córka w maju kończy 19 a ja w październiku 40!!!!!!!!!
Betty wszystkiego co najlepsze :-*
Martynko nie bierz wszystkiego jak atak na Ciebie nikt tu nie chce żebyś przestała się odzywać
oLena31, Betty Boop lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej Dziewczyny! U mnie dziś słonko chwilę poświeciło i od razu więcej energii we mnie wezbrało - aż poodkurzałam
ale już chmury przyszły i znowu nic mi się nie chce
Zauważyłam, że moje małe reaguje na starszą siostręZwłaszcza jak ta drze się na całe gardło
Śmiejemy się z mężem, że pewnie się już od niej uczy
A wczoraj dostałam dwa takie kopy, że aż podniosłam się i mówię do mojego starego - chodź daj rękę, może i ciebie kopnie, ale jak przyłożył, to czułam jak małe się do niego podsuwa pod tą rękę (on też to czuł), no fantastyczne uczucie znowu to przechodzić
)
paola89, Friend, SyHa85, pigułka lubią tę wiadomość
-
oLena31 wrote:Hej Dziewczyny! U mnie dziś słonko chwilę poświeciło i od razu więcej energii we mnie wezbrało - aż poodkurzałam
ale już chmury przyszły i znowu nic mi się nie chce
Zauważyłam, że moje małe reaguje na starszą siostręZwłaszcza jak ta drze się na całe gardło
Śmiejemy się z mężem, że pewnie się już od niej uczy
A wczoraj dostałam dwa takie kopy, że aż podniosłam się i mówię do mojego starego - chodź daj rękę, może i ciebie kopnie, ale jak przyłożył, to czułam jak małe się do niego podsuwa pod tą rękę (on też to czuł), no fantastyczne uczucie znowu to przechodzić
)
Jakaś koleżanka mi opowiadała o tym, że z dzieckiem faktycznie później jest niezły kontakt w brzuchu. Że jak kładła rękę to czuła jak się dziecko przytulało do niej. Nie chciało mi się w to wierzyć!