Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudi88 wrote:Kochana musisz iść o północy do lasu w stroju wiewiórki i naskubac sobie 3 garście kory, wyrzuć przez lewe ramię idopiero 3 następne możesz zabrac do domu i użyć :p
hahaha
Takiej konkretnej odpowiedzi oczekiwałam, co ja będe płacić, jak las bliżej niż apteka
Tylko skąd ten strój ????
Ma może któraś pożyczyć?
A jak nie to na golasa tylko się pomaluje na pomarańczowo - a co!Betty Boop lubi tę wiadomość
-
A co do powtarzających się wpisów to tego nie unikniemy
Ja czasami nawet jak wiem,że coś było to pytam drugi raz bo teraz 800 stron wertować to trochę słaby pomysł
Młody nie zrobił Mamusi prezentu i nie dał się poczuć wczorajEhhh czekam dalej. Chyba się poryczę z euforii jak Go w końcu poczuję!!!
Ręka dalej zdrętwiała. Nie mogę znaleźć źródła. Po południu odbieram wyniki z dziś- jak wszystko będzie dobrze to może wyluzuje. A jak do jutra nie przejdzie to do ogólnego się bujnę chyba. A i zaliczę laryngologa bo ogłuchłam już do końcaDobrze, że tu to się piszę hehe
[/url]
-
Truskaweczka83 wrote:hahaha
Takiej konkretnej odpowiedzi oczekiwałam, co ja będe płacić, jak las bliżej niż apteka
Ma może któraś pożyczyć?
A jak nie to na golasa tylko się pomaluje na pomarańczowo - a co!
Ogólnie chodzi o jakiś zwierzęcy strój żeby dąb się nie skapnął, że to człowiek mu podbiera korę hehehe
Mam coś z głową ???? -
Truskaweczka83 wrote:hahaha
Ma może któraś pożyczyć?
A jak nie to na golasa tylko się pomaluje na pomarańczowo - a co!
JA to rude włosy mam chociaż[/url]
-
Rudi88 wrote:Opóźniona jak tam samopoczucie?? Kiedy masz wizytę?
Jutro badania, a w piątek wizyta. Mam nadzieję, że łożysko chociaż trochę się podniosło i będę mogła chodzić na krótkie spacery. Leżenie w łóżku jest tragiczne
Rudi88 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Martynka30 wrote:Dziewczyny nie było mnie kilka dni, i nie wiedziałam tego wpisu, mam problem to się zapytałam, ale widzę, ze drażnię
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Martynka30 wrote:Karola odniosłam inne wrażenie, ja wiem że czasami pytania się powtarzają, ale nie trzeba od razu zwracać uwagii, że to było, że ktoś już o tym pisał.
Odnoszę wrażenie, że nie potrzebnie wróciłam.
Dziewczyny powodzenia na wizytach.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
sabanek wrote:Dziewczyny, które słuchają Serdunia detektorem- też słyszycie ruchy nim?
Ostatnio jak słuchałam serducha, to stwierdziłam, że Maleństwo troszkę podenerwuję i tak od boku leciutko uciskałam, reakcja to takie kilka razy "szuru buru" i już serduszko w innym miejscu musiałam szukać
Chociaż wiem, że się rusza, a nie leni
Friend lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
kurcze przebrania sowy też nie mam, coś wymyślę
Syha mi troche włosów obetnie i podeśle - ma ich duuużo, wiec na pewno użyczy
no przecież musimy trochę wyluzować i z humorem do życia podchodzić
Kotka się znalała - już mi lepiej
Czekała w szopie koło domu aż po nią przyjdę
Tylko jak ja wołam to reaguje, była babcia, córka, mąż - nie ujawniła się, ja poszłam - jestFriend, SyHa85, MiMK, Penelope30, pigułka, Ania_1986, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Weszłam na pierwszą stronę i strasznie dużo dziewczyn się nie odzywa, i tak sobie myślę że po co było tylek zawracać żeby je wpisać a teraz cisza
Zaraz mnie ktoś zlinczuje ale co tam pisze co myślę.malika89 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
SyHa85 wrote:A co do powtarzających się wpisów to tego nie unikniemy
Ja czasami nawet jak wiem,że coś było to pytam drugi raz bo teraz 800 stron wertować to trochę słaby pomysł
Młody nie zrobił Mamusi prezentu i nie dał się poczuć wczorajEhhh czekam dalej. Chyba się poryczę z euforii jak Go w końcu poczuję!!!
Ręka dalej zdrętwiała. Nie mogę znaleźć źródła. Po południu odbieram wyniki z dziś- jak wszystko będzie dobrze to może wyluzuje. A jak do jutra nie przejdzie to do ogólnego się bujnę chyba. A i zaliczę laryngologa bo ogłuchłam już do końcaDobrze, że tu to się piszę hehe
A masz może tyłozgięcie macicy? Ja mam ponoc bardzo duże.
Może to jest powodem, że nic nie czujemy jeszcze?
Bo z tym łożyskiem to w końcu nie wiem, miałam na przedniej, teraz na tylnej, ciąża druga i du**, czekam dalej, wsłuchuje się, czekolade jem, po dużym jedzeniu leże i czekam i NIC!
A jak się dowiesz od czego ta zdrętwiała ręka to daj znać, wg mnie od kręgosłupa szyjnego, nerwu, czy coś tego typu. -
Karolaaa mój mąż też jest urodzony 31 marzec - uparciuch jeden
Ja mam nadzieje, że te wszystkie dziewczyny z 1 str mają się dobrze i ich ciąże też -
Friend wrote:Ej dziewczyny. Czy którąś z Was bolą pachy? Nie to, że jakoś mocno, ale przy podnoszeniu rąk na przykład, albo przy dotykaniu ręką? Ja się dzisiaj obudziłam z takim dziwnym objawem...
Mnie, mnie!!!! I się zastanawiam czy od tego ta ręka nie jest taka odrętwiała. Może to od rośnięcia cycków?[/url]