Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Super
Ja też mam zlecone badania krwi. W laboratorium policzyli że ok 200 zł. A już wczoraj dałam 66 za wymazy. Plus leki kilka słów na miesiąc. Dobrze,że mój kochany mówi,że na groszku oszczędzać nie będziemy to duże wsparcieCherry_Blossom, Najmłodsza_staraczka, Ruda Paskuda, Asiulka83 lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Another wrote:Trzymajcie proszę kciuki za 3 godziny. Na tym etapie to tylko wóz albo przewóz. Boję się cholernie tej wizyty
-
Karola555 wrote:Ale Wam fajnie ja do 15.30 w pracy potem bieg W takim czasie to zazdroszczę jak ktoś ma wolne.
ja nie mam wolnego;), ale mój gin i moja rodzinna stwierdzili, że ze względu na moje przeziębienie (które już się skończyło) lepiej nie ryzykować chodzenia do pracy teraz bo u mnie wylęgarnia choróbsk i dlatego jestem w domu
dziewczyny ja nie wiem jak dotrwam do 30.12 -
awangarda, ja miałam ale weszłam sporo poźniej i strasznie długo siedziałam
Jest fasolka, serduszko bije (słyszałam i sie poryczałam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 13:00
Cherry_Blossom, itakasia, Ruda Paskuda, Karola555, sisi, Asiulka83, Otka, Anielle, awangarda, inaa, roslinka, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Brum nie mam pojęcia. Gin też nie był jeszcze w stanie określić, ale ze zdjęcia wygląda na dwa worki owodniowe, więc albo jednojajowe ale w dwóch worach, albo dwujajowe. Ogólnie z tego co wygrzebałam od wczoraj w necie to dużo bezpieczniej jak są dwa wory, bo najbardziej zagrożona jest ciąża przy jednokosmówkowych i jednoowodniowych.
A co do bety to 17 dpo miałam 2622, 19 dpo 6226.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Another, powodzenia! Wszystko się pięknie uda!
A ja właśnie dzwoniłam do Krakowa umówić się na badania prenatalne, USG genetyczne. Trzeba zrobić między 11 a 13 tyg., więc akurat się zmieszczę. Musi być ok.
Plamienia mi ustąpiłysisi lubi tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Cherry gadałam dzisiaj z szefem, bo muszę ich uprzedzić jeśli się okaże że na L4 za chwilę wyląduję.
A co do pęcherzyka to na pierwszym USG było coś takiego:
więc cholerka wie czy to małe na lewo od pęcherzyka to drugi pęcherzyk, czy coś nieokreślonego.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860