Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak poza tym to według ovu już 30% ciąży za mną i jutro zaczynam ostatni tydzień pierwszego trymestru
Od rana ciągnie mnie w pachwinach i mam nadzieję, że to oznaka, że maluch rośnie w siłęawangarda lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Another, Lovi89 dokladnie to jest to. Ja robilam przeciwciala, a nie robilam grupy krwi, bo mam oryginal sprzed ivf. I ja z kolei w pierwszym okienku mam napisane, ze nie oznaczano, a przeciwciala dokladnie tak jak Ty Another zacytowalas.
Another, Lovi89 lubią tę wiadomość
Cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
awangarda wrote:Mnie się właśnie wydaje że to jest to tylko grupa musi być świeża a nie np sprzed 3 lat.
Grupę się uznaje ale odczyn trzeba w ciąży powtórzyć
no ja wlasnie mam te wyniki sprzed 3 lat, czyli z pierwszej ciazy, bede na wizycie u dr to podpytam co i jak ale tak jak mowisz pewnie bede musiala powtorzyc:) -
W końcu jestem w stanie coś do was napisać. Miałam od wtorku taaaakie mdłośći , że masakra... I pierwszy raz wymiotowałam - coś strasznego, podziwiam was dziewczyny jak musicie to przechodzić codziennie. Dziś powiedziałam szefowi w pracy, że spodziewam się dzidziusia i póki będę mogła to do pracy będę chodzić (wiecie... na umowie najniższa krajowa, reszta pod stołem). Mam prace biurową w cieple więc pracować mogę. Uprzedziłam też że mogą mi się trafić takie dni jak wczoraj i przedwczoraj i wtedy może się zdarzyć,że do pracy nie dotrę. Na szczęście szef wszystko przyjął ze spokojem i zgodził się na moje warunki. Uff.. ulżyło mi. Ciekawe kiedy będą mijać te mdłości bo zero powera we mnie.Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Anielle wrote:Mavis, Isabelle, Samsa, pff_prl super wiesci! Gratuluje udanych wizyt
A wlasnie skojarzylam Isabelle ze Ty tez bylas Styczniowka 2015, przypomnialo mi sie jak o swojej wczesniaczce napisalas, bo bylas pierwsza ktora rodzila i to dlugo przed terminem wiec sie zapisalas w pamieci. I jak Twoja Alicja? Mam nadzieje ze nadrobila bez problemu do dzieci terminowych
hehe, dziękuję za pamięć U nas super, po Ali nie widać już wcześniactwa, dogoniła rówieśników, biega, wspina się, gada z każdym dniem coraz więcej. Mam wrażenie, że dzięki prawie rocznej rehabilitacji jest nawet sprawniejsza fizycznie od rówieśników. Na szczęście ominęły nas typowe wcześniacze przypadłości i skończyło się tylko na kontrolnych wizytach u specjalistów, którzy przecierali oczy ze zdumieniem, że dziecko, które przy porodzie dostaje ledwo 3 punkty i miało bardzo kiepskie rokowania tak sobie poradziłoAnielle lubi tę wiadomość
-
Another wrote:Tak właśnie patrze w wyniki i nie mam WR i Cytomegalii zrobionej. Co to za badania? Mi ich lekarz nie zlecil. To konieczne?
Ja też nie dostałam CMV, rozmawiałam wczoraj o tym z moją lekarką i powiedziała, że gdyby nawet wyszło to i tak w I trymestrze nie może przepisać żadnych leków. Niby zmieniły się zalecenia, bo w pierwszej ciąży miałam to badanie robione. -
awangarda wrote:Co robicie na obiad?20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860