Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tam, napewno sie przyda cos z dlugim rekawkiem na chlodniejsze wieczory i noce Bodziakow nigdy za wiele
MowmiAgatka jatez sie ciesze ze dla odmiany bede rodzic w sierpniu. Latwiej sie tez ubrac z duzym brzuchem w jakas lekka szeroka sukienke. A nie non stop w dresach i wielgachnych swetrach. Tylko jesli chodzi o ciuszki dla dzidzusia to nawet jesli bedzie druga dziewczynka to bede musiala duzo dokupic bo pory roku si enie beda z rozmiarami zgadzac. Wiecej shopingu!
No to sie pochwalilam ze mi mdlosci przeszly... Zjadlam kisiel i jest mi niedobrze na calego... Bleee...Ale i tak dobrze bo caly dzien byl spokoj, nie narzekam. -
Awangarda to pewnie maluch się rozpycha
Ja wczoraj nie mogłam buta założyć, maluchowi chyba się nie spodobało że nogę na nogę zakładam żeby buty założyć xd
Większość z Was już ms wprawę w wyprawce a dla mnie to czarna magia xd pewnie znajdę jakaś rozpiske w internetach i będę odchaczac
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
A ja właśnie wróciłam z lab, byłam w końcu zrobić badania, bo jednak w środę nie będę mogła, a we wtorek idę do innego gina skontrolować malucha, to może już wyniki będą
Teraz wzięłam letrox, muszę odczekać pół godzinki i w końcu zjem śniadanie, bo jestem ostatnio ciągle, ciągle, głodna! I teraz aż mnie ssie!
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Dzień dobry. Melduję się że jestem,mamy się dobrze, mnie też troszkę mdłości ustąpiły.. Mam dzis busy dzień, wieczorem małe party więc troszkę do roboty dziś jest
Mam nadzieję,że u każdej z was wszystko dobrze życzę miłego dnia, weekendu!Fabian Cyprian Tymuś -
Witam Moje "poranne" mdłości mają coraz bardziej spóźniający się zegarek- przed południem z łóżka nie wstają i hulają do późnych godzin wieczornych/nocnych. Chwilową ulgę przynoszą mi tik-taki i coraz częściej zasypiam sysając jednego
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek
Kira kciuki oby plamienia minęły &&&
Ogólnie mdłości nie mam i nie miałam ale łapała mnie zgaga przez pierwsze dwa miesiące, później miałam spokój i wczoraj mnie pokarało... musiałam usypiać na pół siedząco.
Odpaliłam przed chwilą mój sprzęcior i znalazłam malucha w 3 sekundy, dźwięk był super czysty jakbym mu tą końcówkę do brzuszka przyłozyła, ale posłuchałam 20 sekund i wyłączyłam. Niby bezpieczne ale nikt tego do końca nie zagwarantuje.
Miłego weekendu!!Kira_ lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Hejka!
Ja rodziłam w lipcu i powiem wam, ze ciąża latem to nie jest łatwe mimo tego, ze duzo nie przytyłam to i tak było mega cieżko wieczorami stopy jak balony masakra. A co dopiero maja powiedziec babki, ktore całe puchną, a upał doskwiera, nic fajnego. Ale plus taki, ze mozna lekko sie ubrać no i spacery z dzieckiem to jest najlepsze ja mam termin na sam koniec lata wiec bede sie bujać z brzuszkiem całe wakacje ale przyznam, ze troche z premedytacja wybrałam ten termin z racji zawodu, tak mi sie najlepiej kalkuluje -
Witamy się samotnie z dzieciorkiem w ten sobotni poranek. Zapowiadali u nas śniegi wielkie, a spało może z 5 płatków ;o
Do tego od wczoraj wieczorem, nie wiem jak, nie wiem skąd mamy w kuchni, pod lodówką grającego 'konika polnego'. Wszystko fajnie i pięknie, ale pół nocy grał, więc pół nocy nie spałam. Kazałam mojemu go wyeksmitować, ale lodówka w zabudowie, więc musi wszystko rozebrać
Samsaramsa ja dziećmi się interesuje od.. zawsze. Nim zaszłam w ciąże i był to baaardzo odległy punkt miałam już wszystko wybrane i pewna byłam co do wózka, łóżeczka itd. a teraz jak siadłam do wyprawki to... ;o Jestem w szoku. Sama nie wiem co i ile czego kupować. Do tego wszystkie najbliższe dzieci w mojej rodzinie i otoczeniu urodzone w zime więc porad mało. -
Marjotka dobrze że są tu doświadczene koleżanki to nam pomogą
Ja mam na razie wybrane tylko kolory, łóżeczko ma być białe, wózek czarny albo szary no i pokoik dla malucha już mam w głowie ułożony tylko jak narazie jest tam skladzik budowlany
Właśnie popijam gorącą czekoladę, trochę wzięłam się za porządki ale nie mogę bardzo halasowac bo mój dopiero o 8 wrócił z pracy i musi trochę odespac -
Na lato polecam mase bodziakow przewiewne spodenki bawełniane lekka czapeczkę ewentualnie skarpetki i to wszystko no wiadomo ze cienki kocyk i cos na wieczory ale pod tym względem latem duzo nie trzeba. Mój termin na koniec sierpnia wiec ja muszę juz troche jesiennych rzeczy przygotowac, bo moze robic sie chłodno, z drugiej strony moze byc tez jeszcze upał jak np we wrześniu ubiegłego roku
-
Ja syna rodzilam w grudniu wiec byly kombinezony , czapki , sweterki cieple a teraz nagle taka odmina w sierpniu jedynie czego sie obawiam to tych ost dni z brzuszkiem w te upaly , ost .nogi mi puchly zima a teraz jak dojda upaly moze byc nie ciekawie no ale nie martwmy sie na zapas
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualny