Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dagaak wrote:Nie, nie, musiała zajść jakas pomyłka, literówka. Ja jestem z Lubina woj. Dolnośląskie niedaleko Wrocławia"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Na ponad 80 osób mieszkasz najbliżej mnie . W całym wątku nie ma żadnej dziewczyny z lubuskiego, a ja z Zielonej Góry
Aa widzisz, no faktycznie każda z dziewczyn mieszka daleko od nas.. można powiedziec ze my to prawie po sąsiedzku jak narazie hehe -
awangarda wrote:Dziewczyny które bierzecie luteine dopochwowe: ona wam wyplywa czy zostaje? Bo ja mam dramat. Jestem sucha i mocno rozpulchniona tam i mi ta lutka zostaje:-( nie chce przy kąpieli tam za bardzo ingerować.
Ale to chyba dobrze, że zostaje, prawda? Ja też biorę i częściowo wypływa, nie przejmowałabym się tym, gdyby zostawała w środku cała. -
Samsaramsa wrote:U mnie rosolek, potrawka z kurczaka z ryżem i ogorem xd
-
a ja się nie dawno obudziłam jestem już po glukozie dalam rade ale były momenty ze myslalam ze nie dam rady ...i co najważniejsze cukier w normie 88/91/99 wiec nie wiem skad jest w moczu
Marjotka nawet nie wiesz jaka mam ochote na zupke chinska dobrze ze nie mam w domu ale od 2 dni robie sobie pieczone ziemniczaki w piekarniku z masełkiem i zjadam je z majonezem pychotka
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Dreamy wrote:Od którego tygodnia można usłyszeć serduszko na tym detektorze?
Niestety na razie nie codziennie da sie namierzyc, jedynie jak mam w miare pusty brzuch i nic nie bulgocze. Zostaje kwestia krwiaka, czy się wchłania, tego detektor niestety nie wykrywaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 17:14
awangarda, sisi, MówmiAgatka lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
isabelle wrote:Ale to chyba dobrze, że zostaje, prawda? Ja też biorę i częściowo wypływa, nie przejmowałabym się tym, gdyby zostawała w środku cała.
Asiulka te ziemniaczki z majonezem brzmią kusząco....A ja nie znoszę majonezusynuś
Dwa aniołki * -
Ja dzisiaj spektakularnie zemdlałam w restauracji kiedy czekaliśmy na jedzenie... ocknęłam się kiedy jakaś dziewczyna podawała przez telefon adres dla pogotowia i tylko wybełkotałam, że nie trzeba. W sumie może i mogłam pojechać do szpitala, ale podejrzewam, że to "tylko" spadek cukru i osłabienie po długich tygodniach wymiotowania. W każdym razie przestrzegam przed dłuższymi przerwami między posiłkami, dla mnie nawet 3 godziny to za dużo teraz. Mój mąż się nieźle wystraszył!
-
Papierówka wrote:Ja przed chwilą namierzyłam serduszko, jutro wizyta u lekarza, i już połowa stresu mniej bo wiem ze bije. Zostaje kwestia krwiaka, czy się wchłania, tego detektor niestety nie wykrywasynuś
Dwa aniołki * -
lenka, dbaj o siebie Może i ten szpital nie byłby taką głupią rzeczą, ja jak bardzo wymiotowałam, dostałam kroplówkę z elektrolitami i od razu czułam się lepiej
co do jedzenia- najlepiej jeść często mniejsze porcje, bo wtedy mniej mdli.
Ja już dzisiaj w ramach obiadu i spaghetti, i paluszki rybne z kiszoną kapustą, i zaraz rosół....
Ostatnio też miałam ochotę na zupkę chińską, ale czytałam, że w ciąży nie za bardzo wolno. Za dużo chemii.20.08.2017 -
Lekko po lewej stronie ale prawie na środku, tuż nad linią gdzie nie rosną już włosy
Tym razem od razu usłyszałam tętno, bo dokładnie w tym samym miejscu co ostatnoo słyszałam. Równocześnie tam słychać moje i dziecka tyle ze maleństwo ma około 172(liczyłam na 15 sekund - 43 uderzenia, bo nie mam wyświetlacza). Wczoraj ani razu nie usłyszałam bo w tym miejscu były same bulgoty jelitowe
Dziś nareszcie mogłam dać mężowi posłuchaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 19:20
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017