Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ale mnie dzisiaj od rana suszy, jakbym wczoraj nieźle pochlała xd
A to małe porównanie, rośnie jak szalony xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb006da820ff.jpg
Gratuluję udanych wizyt
Miłego dniass25, Lexi150, llallka, All4love, sisi lubią tę wiadomość
-
Samsaramsa dzięki, dziś mamy wizytę kontrolną i mam nadzieję, że wszystko ok, antybiotyku więcej nie trzeba będzie i od poniedziałku będzie mogła iść do przedszkola, bo już się doczekać nie może poza tym we wtorek ma bal
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Karola tylko po złych wynikach krwi zdecydowaliśmy się niestety na antybiotyk... znaczy nie było wyboru. I tak naprawdę to on wszystko przerwał bo wcześniej się bujalismy z katarem i kaszlem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 07:57
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
A my tez wczoraj na kontroli z Młodym byliśmy. Okazalo sie że dostal zapalenia oskrzeli. Przepisane nowe leki do inhalacji i od razu poprawa. W piątek mamy iść jeszcze osluchac ale mam nadzieję że szpital nas ominie.
Ten okres chorobowy jest straszny. Nie mogę się wiosny doczekać. -
Dzien dobry. Ale jestem zła! Wybralam się dzisiaj na badanie krwi, moczu i krzywa cukrowa. Przed wyjściem z domu cukier 77. Po godzinie w gabinecie 94... Nic nie jadłam ani nie pilam oczywiście. I jak wyjda wyniki na ich maszynkach tak pozawyzane to zaraz mnie gin wysle do diabetologa. Taka bzdura, ze głowa boli"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother a może to jednak błąd pomiaru z domu? Zobaczysz co Tobie wyjdzie z krzywej... Takie błędy raczej się nie zdarzają w laboratoriach...
Samsa masz malusi brzuszekJa to mam taki bebzuniec że za nic go nie wstawie
Gratuluje kolejnych pozytywnych wizyt!
Mój młody też podziębiony. Ma katar od niedzieli, oczywiście do żłobka nie poszedł (o co mój M jest zły bo uważa, że jestem jedyną mamą która nie posyła dziecka z katarem, bo każdy tam zaprowadza dzieci ze smarkiem po pas). Po za tym nic mu nie jest, no ale spać nie może i spi w pionie na mnie, Ciężko nazwać słowami jaka jestem nieprzytomna, no ale co zrobię... -
No wlasnie jestem mega zdzwiona no w domu mierzyłam dwoma glukometrami i wyniki byl na obu 77 a tu w lab na glukometrze 94. Pobrała tez krew wiec moze z krwi wyjdzie inaczej. Oby, bo dziwne zeby mi cukier podkoczyl od niczego"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki!
Cieszę się ogromnie bo dziś obudziłam się bez mdłości! Mam cichutką nadzieję, że pomalutku będą ustępowaćMimo, że wymiotować mi się zdarzyło chyba tylko 6 razy to od początku ciąży schudłam 4 kg. Troszkę mnie to niepokoi.
Pff - trzymam kciukasy za dzisiejszą wizytę!
Odnośnie cukru - mi glukoza wyszła 92 na czczo. Gin powiedział, że dla ciężarnych norma jest do 90. Mam się pilnować i nie jeść zbyt dużo słodkiego. Nie zlecił mi ponownego badania i trochę mnie to martwi. Na szczęście załatwiłam sobie od wujka urządzenie do mierzenia cukru i sama to będę kontrolować a w razie złych wyników powiem o tym lekarzowi.
Cherry jesteś niemożliwa!No ale nas-mamusie takie zakupy mega uszczęśliwiają
Ja póki co to kupiłam tylko dwa bodziaki - kolorki unisex bo jeszcze nie wiem jaką płeć ma moja kruszynka
Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Cherry u mnie młody miał antybiotyk i nie bardzo mu pomógł, też już chcę wiosnę
Ja wczoraj pojechałam do galerii chciałam coś zakupić dzidzi, ale nic mi się nie rzuciło unisexI w końcu małemu kupiłam spodnie i młodej bluzkę hihi
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !!!
MówmiAgatka daj znać jak po wizycie, czekamy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 10:23
-
Samsaramsa, All4love, Asiulka83, Cherry_Blossom, sisi, llallka, Karola555, BrumBrum, Another, Basha, Lovi89, ss25, Tova33, odrobinacheci, Amelia25 lubią tę wiadomość