Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
BrumBrum wrote:Ja karmiłam ponad rok i jadłam wszystko. Synek nie miał ani kolki ani nie ma żadnych problemow brzuszkowych. Dieta matki karmiącej istnieje tylko w Polsce.
Kompot jest zupełnie bezpieczny. Nawet maluszkom można dawać do picia.
Pierwszego syna karmilam tylko miesiąc bo tak się bałam jeść wszystkiego że właściwie w miesiąc schudłam więcej niż ważyłam przed samą ciążą to jeszcze po miesiącu straciłam pokarm.. Co się dziwić jak jadłam tylko serek wiejski, kanapki z gotowana wędlina i ciągle gotowane piersi z kurczaka...
Z drugim olalam dietę i karmilam ponad pół roku..Agroszek lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
ss25 wrote:a używacie płynów do higieny intymnej? Ja w sumie nie a moze powinnam?
Od kilku dni mam tyle śluzu ze ciagle latam i sprawdzam czy nie krwawię, nawet w nocy potrafię wstać i lecieć do kibla...
Trzymam kciuki za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 07:18
ss25 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia trzymam mocno kciuki i czekam a relację bo denerwuję się razem z Tobą!
Kfoka ciesze się , że noc była bez przygód - oby już tak zostało
Ja wczoraj wieczorem też się zdenerwowałam - wstałam z kanapy to tak mnie zabolało z prawej strony , że się zgięłam w pół. Mój mąż panika - kazał mi się położyć, wziąć nospę i leżeć. Chyba mnie nakręcił jeszcze bardziej. Ból był krótkotrwały, ale później ze 3 godziny bolało mnie krocze - tak jak czasami pierwszego dnia miesiączki. Mam nadzieję, że to w miarę normalne.Kfoka, ss25 lubią tę wiadomość
Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Puldzia wrote:Sylwia trzymam mocno kciuki i czekam a relację bo denerwuję się razem z Tobą!
Kfoka ciesze się , że noc była bez przygód - oby już tak zostało
Ja wczoraj wieczorem też się zdenerwowałam - wstałam z kanapy to tak mnie zabolało z prawej strony , że się zgięłam w pół. Mój mąż panika - kazał mi się położyć, wziąć nospę i leżeć. Chyba mnie nakręcił jeszcze bardziej. Ból był krótkotrwały, ale później ze 3 godziny bolało mnie krocze - tak jak czasami pierwszego dnia miesiączki. Mam nadzieję, że to w miarę normalne.FabianCyprian
Tymuś
-
Puldzia ja też tak czasem mam, że mnie zegnie w pół, ale to właśnie od szybkiego wstawania, albo przy kichaniu właśnie.
Ja od dwóch dni rano jestem bardzo nerwowa, nie wiem czy to zmęczenie, ahh -
Sylwia, dawaj znać od razu po wizycie !
Zaciskam kciuki z całych siłss25 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Witam dziewczyny- znowu z bólem głowy
Sylwia- widzę, że jesteś nakręcona od samego rana- jeszcze 15 minut i wizyta- a na niej tylko dobre wiadomości- kciuki zaciśnięte
Pisałyście o płynach do higieny intymnej. Mi kiedyś, lata temu pewien lekarz powiedział żeby nic tam nie stosować oprócz czystej wody. I tak też robiłam, a hasło grzybica było mi kompletnie obce. Dopiero jak zaczęłam stosować różne leki dowcipne związane ze staraniem się o dziecko, pojawiły się jakieś swędzonki, ale jak sie okazało była to kwestia bardziej podrażnień niż grzybic. Kopiłam sobie płyn do higieny intymnej "Perfecta femina med przy zakażeniach i podrażnieniach". Jak coś zaswędzi to używam i na drugi dzień jest już ok. Jak dla mnie fajne działanie.
Kofka- to dobrze, że nocka minęła spokojnie. Długo jeszcze będą Cie trzymać> Wszędzie dobrze, ale wiadomo gdzie najlepiej
Puldzia mnie przy nagłych ruchach czasami też tak zakuje, czasami jakiejś bóle miesiączkowe też się pojawią. Ale jakby to się powtórzyło albo ból by nie mijał to dzwoń do lekarza- nie ma co se stresów dokładać.ss25 lubi tę wiadomość