Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzeszukałam cały internet jak sobie radzić z takim maluchem i wszędzie napisane coś pt "trzeba być cierpliwym" "trzeba przeczekać" "okazywać dużo czułości" itd... No ale ...
Ja zawsze daje mu wybór np te spodnie czy te, takie majteczki czy takie, jogurt z bananem czy z jabłkiem, ale to się sprawdza tylko o jakichś 5% wypadków niestety. Nie zostawiam go w histerii, przytulam dużo ale teges.. Chyba go to nakręca..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 10:21
-
Ruda, piękna:)
Moj rok temu w walentynki dał mi pierścień a 30.07 wzięliśmy ślub w górach:) no i TP bliski rocznicy:)
DZIEWCZYNY W SMYKU JEST PROMOCJA NA TE ROGALE MOTHERHOOD! WYCHODZĄ TANIEJ NIŻ NA STRONIE PRODUCENTA. a od 200 zł macie darmowa przesyłkę kurierem
Właśnie zamówiłam:D do tego 1 body, 1 pajac, 3 czapeczki, rajstopy i kolorowanke dla mojej starszej
BrumBrum lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
awangarda, wszystko co piszesz to racja ale też przeczytaj co BrumBrum napisała;) moja się kładla na środku pokoju/ulicy/sklepu... deszcz czy śnieg, nie ważne. Jak ja brałes to jakby ja ktoś ze skóry obdzieral i się wyginala. No i na wszystko było nie. Dosłownie wszystko. No ale cierpliwość cierpliwość cierpliwość i minęło
mama:
-
nick nieaktualny
-
BrumBrum wrote:Cherry no albo na środku ulicy rzuca się na jezdnie bo chciał z tego miejsca obserwować lecącego ptaszka...
O to to to...
Ja już tak dokładnie nie pamiętam wszystkich sytuacji, podświadomość je usunęła a zostawiła te mile hehehe
To tak jak z porodem
mama:
-
To i ja sie pochwale
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec9061b0dd6e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac0c7998d6a2.jpgAnother, All4love, BrumBrum, ss25, Cherry_Blossom, llallka, K_A_M_A, Lexi150, sisi, Ruda Paskuda, Asiulka83, Gaduaaa, Kira_, Kfoka, Tova33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda śliczna sukienka! Uwielbiam gdy na górze są zdobienia
u nas też był szybki ślub bo wprowadziłam się do mojego chłopa a jego mamusia stwierdziła że bez ślubu mieszkać nie możemy, a że ja 500km od niego byłam wcześniej więc znowu byśmy się rzadko widywali więc trzeba było działać
Śliczne te Wasze maleństwa, ja już też czekam na wizytę a dopiero w marcu będzie
Co do buntu u nas też trwa... Ehh czasem się dziwię ile takie niewinne kochane dzieciatko potrafi napsuc krwi -
nick nieaktualny
-
U mnie są teraz grube rozkminy hehehe i trudne pytania. Generalnie duuuuzo mówienia:P
All4love ale dzieci są super, popatrz, wszystkie świadomie porywamy się na kolejne
Nie jest tajemnicą, że to nie jest łatwa sprawa. To duża odpowiedzialność za jego rozwój fizyczny i psychiczny. Ale ja świata poza swoją córka nie widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 11:38
mama:
-
nick nieaktualny