Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ss25 wrote:A moze byc np taki z Pluszz? Bo takowy mam na stanie
Ja tam nigdy za musującmi tabletkami nie jestem ale narazie myślę, że tak:) najlepiej zaopatrz się jakieś w aptece konkretne a jakby Ci nie wchodziły to mamy często nawet dzieciom dają niebieskiego powerade przy wymiotachawangarda, ss25 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyAgula super!
ciekawe kiedy będziesz je rozróżniała fajnie niech zdrowi rosną
Cherry jutro rano sobie kupie w aptece, ile sie ich pije? W zeszłym roku jak wymiotowałam to gastrolog polecił mi takie nutri drinki ale nie wiem czy wolno w ciąży, muszę poczytać bo dostarczają dużo kcal i sa dobre po różnych chorobach i przy takich wymiotach -
nick nieaktualnyawangarda wrote:Sylwia dobre z tym tuleniem ,
Najgorzej jak się zapomni o co foch jest...I trzeba obracac kota ogonem
A zebys wiedziała! Wlasnie któregoś dnia jak sie przytuliłam to zapomniałam ze jestem obrażona i w ogole o co i moj 'o a co to moja myszka juz nie jest obrazona' i sie zaczął smiac wiec zaczęłam tlumaczyc ze to dziecko sie tuli, przeciez nie ja! -
Sylwia na razie gin mi pisze na zdjęciach 1 i 2
1 jest na dole i ma łożysko na przedniej ścianie
2 jest wyżej i łożysko na tylnej ścianie
więc tylko na usg widzę którego podglądamy, jakby mi później nie opisał zdjęć to nie rozróżniłabym ich i nie wiem na jakim etapie będę w stanie je rozróżnić...czas pokażess25 lubi tę wiadomość
-
Gaduaa mi babeczka w aptece poleciła Stodal. Gin napisał sms, że śmiało można bo to syrop homeopatyczny. Gardło mi przeszło w 24 h.
Tak ponarzekałam Wam na tego mojego chłopa i miałam wyrzuty sumienia. Przyszedł z pracy i już mi ciśnienie podniósł... Chociaż wyrzuty minęły
Ale mam chcicę na słodkieDobrze, że jutro tłusty czwartek
ss25, Gaduaaa, llallka, Tova33 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajny filmik na końcu artykułu, mama ginekolog tłumaczy i pokazuje jak są obliczane badania prenatalne. Ale powiem Wam, że się przeraziłam na koniec jakie mogą być odchylenia w zależności od wieku.
http://mamaginekolog.pl/badania-prenatalne-w-i-trymestrze-usg-test-papp-a-nipt/