Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda Paskuda wrote:Dobry dziewczeta. Ja wczoraj zamowilam jesio ksiege gosci, wlasnie siedze nad personalizacja, i jeszcze prezentacje na sluba zrobić trzeba. Eh... ile to z tym roboty. Ale w końcu zaczęła mi wracać energia chociaż wstać rano mi cięęęężko, ale to może przez to że z reguly w łóżeczku jeszcze oglądamy coś i mimo że do wyra idziemy o 23 to spać pewnie po północy już.
Oj jeszcze pamiętam ten czas przygotowań i emocjeksięga gości fajna sprawa
My to samo. Młoda śpi o 19-20 a my dopiero po 24... chyba, że padne na nieswiadomce
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny! Ale miałam nadrabiania..
Najmlodsza bardzo dobre wiadomości! Oby tak dalej!!! :*
Agula daj znac co i jak
Wczoraj jak siedziałam u fryzjera na myjce to poczułam kopniaka
I od tej pory cisza..Cassie 65, Cherry_Blossom, Asiulka83, sisi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
U mnie cisza parę dni juz jest, wcześniej były laskotania a teraz nic zero tylko ból brzucha i napinanie. Tak bardzo boje się tej wizyty i jeszcze ten sen
z tego wszystkiego dostałam biegunki, na męża drę się bez powodu i jeszcze biednemu psiakowi się oberwalo
ss25 lubi tę wiadomość
-
llallka wrote:Jezu wszystko przez moje roztrzepanie- jedno myślę drugie robię
Już poprawiam....
Ale zakręty
KALAFIOOOR wszędzieA myślałam, że tylko ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 10:14
llallka, awangarda lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
A co do łóżeczka to kupiłam od gościa, który dowiedział się, że mają z żoną 48 h na zdanie pustego mieszkania bo dostali chatę w Holandii i wysprzedawał wszystko za bezcen. Kupiłam łóżeczko, toaletkę z lustrem do sypialni i lodówkę na działkę. Za wszystko zapłaciłam 180 zł
Cherry łóżeczko zamierzam malować taką farbą:
Margaret.Se, ss25, K_A_M_A lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Samsaramsa wrote:U mnie cisza parę dni juz jest, wcześniej były laskotania a teraz nic zero tylko ból brzucha i napinanie. Tak bardzo boje się tej wizyty i jeszcze ten sen
z tego wszystkiego dostałam biegunki, na męża drę się bez powodu i jeszcze biednemu psiakowi się oberwalo
Samsa wrzuć na luzidz się po mału szykować do lekarza zaraz masz wizyte! A po wizycie na pewno wyjdziesz zadowolona! Ja od doktorka zawsze wychodzę wyśmienitym nastroju ;p
Nawet po amnio w czwartek miałam bardzo dobry nastrój..nie wiem może ze mną coś nie tak?
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE -
Otka patrzę i patrzę na to zdjęcie i nie wiem co jest gdzie, nakieruj
Agula dobrze, że z maluchami ok, teraz byle to łożysko się podniosło!
Cherry wklęję link, miała być przed ostatnia szara w białe grochy, a kliknęłam ostatnią w sówki. Dzisiaj będę odsyłać.
http://www.ebay.co.uk/itm/252612086142?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=551523177391&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Mam dzisiaj od rana dość mocny ból jakby jajnika ale to pewnie wiązadło. Niby od 19 tygodnia brzuch zaczyna się powiększać w szybkim tempie, ciekawe bo mi się do teraz wydawało, że to szybko szło20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
A JA SIĘ WITAM W 19 TYGODNIU DZIŚ :)nie wiem czy Wy tez tak macie ale ja gdzie się nie popatrze to każdy kaszle i nie zatyka nawet ust, ostatnio zwróciłam kierowcy uwagę w pracy że jak do mnie mówi i zaczyna kaszleć to żeby chociaż usta zakrywał a nie tak mi ofen w twarz ( a nie wie że jestem w ciąży ) to skwitował to że to na pewno alergia i żebym nie przesadzała a teraz jest na L4 bo ma grypę, wkurzają mnie ci ludzie czasem że masakra...
Awangarda ja wiem co Ty czujesz jak ostatnio pisałam też mam wiele obaw i lenia na wszystko ale chyba to stan przejściowy bo jak idę do sąsiadki do jej Juliana a mojego chrześniaka ma już 2 miesiące i się do mnie uśmiecha to mi odrazu się wydaję że ja już chce żeby ta moja Emiśka ze mną była i że będzie ok, jakoś to ogarnę itd a wysprzątane dokładnie mieć nie muszę trochę kurzu dziecku nie zaszkodzi heheh:)a dwa że chyba zima sie kończy zaczyna się jakieś przesilenie bo każdy u mnie w pracy narzeka, więc musimy przeczekać - bierzesz witaminę D?
Najmłodsza jak szukasz fajnego auta w automacie to polecam Audi A4 jeśli gabaryt Ci odpowiada lepszym automatem nie jeździłam bo bezstopniowo zmienia biegi itd nie nie szarpie, a trochę tych automatów przerobiłam pozatym A4 jest dużo na rynku choć nie wiem w jakiej cenie i roczniku akurat Ty szukasz.
widzę że coraz więcej mamy tu dziewczynek:)Super - gratuluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 10:44
sisi, Tova33 lubią tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Dziewczyny czy ktoras z Was posiada oczyszczacz powietrza w domu? Bo teraz przy chorobie Młodego zaczęłam sie zastanawiać nad kupnem ale nie wiem czy warto. Jeśli macie jakieś opinie to chetnie poczytam.
-
Hej dziewczęta:)
Tyle popisałyscie ze ledwo przeczytałam w biegu wszystko:) dzieje się tutaj i dobrze:)
Ja jakos tylko raz poczułam, takie muscienie w dwóch miejscach jednoczenie i nie wiem czy to moje słoneczko było czy..heheh ale od tamtej pory cisza a to było z 1.5 tyg temu
Cherry dzięki za podanie maszyny, sprawdze necie co o niej pisza i zdecyduje:)
Najmłodsza super ze wszystko jest dobrze i oby tak dalej ale odpoczywaj ile mozesz:)
My tez chcemy kupic samochód ale jakos nie możemy się zdecydować a to co piszesz Samsaramsa to jakiś cyrk i ludzie mysla, ze gówno sprzedadzą ehhhh
Lexi to super wiadomość o tym zamienniku clexane, ja wykupuje za 100% wiec za jedno opakowanie 112zł a wczoraj cztery musiałam kupic a przy tym Neoparinie zaoszczędziłabym 120zł na 4opakowaniach. Powiem lekarzowi o tym i na kolejnej wizycie poproszę o ten lek.
Tova gratuluje córeczki:) ja strasznie bym chciała dziewczynke:)
Agula super ze wszystko jest dobrze ale podejście w naszych szpitalach to jakies nieporozumienie, na szczęście zostawili Cie na obserwacje.
Another ale deala zrobiłaś rewelacyjnego:)
Ja dzisiaj ide na wizyte do swojego lekarza prowadzącego z wynikami z pappy no ale co on mi zaproponuje amnio ehhh no ale chce isc bo zobaczę moje maleństwo:) heheTova33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamsa!!! Stawiam Cie do pionu! Bez takich mi tu.
Wszystko jest dobrzeW poniedziałek genetyk powiedział ze takie twardnienia to norma a jak boli to trzeba to przeleżeć. W 3 trymestrze przejdzie ale teraz musimy sie przemęczyć.
Daj znac jak po wizycie!
Lexi ja chciałam kupic jak był smog ale zrezygnowałam bo te konkretne na smog kosztowały 2 tys, natomiast w domu rodzinnym mam jonizator powietrza często go używałammusisz poczytać i wybrać dobry bo niektóry tylko oczyszczają powietrze tylko z dymu papierosowego itd. Moja siostra miała taki oczyszczacz z nawilżaczem jak urodziła córkę i non stop był włączony
-
Agula, dobrze ze z maluszkami wszystko dobrze!
Another super okazje trafilas! Dlatego ja uwielbiam wszystkie strony typu olx, mozna super rzeczy wychaczyc. Dla corki tez tak kupilismy uzywane lozeczko i bylam bardzo zadowolona.
Margaret ja sie az tak na maszynach nie znam zeby Ci cos doradzic. Ja kupilam najprostsza i najtansza Singer i jestem zadowolona ale nawet nie szukalam za duzo bo ja i tak tylko najprostsze rzeczy szyje wiec po co przeplacac. Podobno te w Lidlu jak sa czasami sa super.
Z tymi autami to faktycznie ciezko w Polsce mozna sie niezle przejechac. Moj tata jak planowal zakup to przyjechal do nas. Razem z przejazdem wcale go to taniej nie wyszlo ale przynajmniej wiedzial co kupuje i jest bardzo zadowolony.
Ja ruchow dalej nic a nic nie czuje, ale jak wczoraj wyciagnelam detektor to po raz piewszy udalo mi sie znalezc serduszko! Tylko pare sekund slyszalam, potem ucieklo, ale w koncu!Margaret.Se, sisi, MówmiAgatka lubią tę wiadomość
-
No u nas nie ma duzego problemu ze smogiem. Bardziej myslalam o chorobach ze jak przyjdzie drugie to ten oczyszczacz neutralizuje bakterie i wirusy wiec moze mniejsze ryzyko zarazenia. No i dwa moj Mąż i Młody mają wiotkosc krtani przez co chrapia w nocy to moze jakoś by tez powietrze nawilzalo.
-
Hej dziewczyny. Gratuluje wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.
Anielle ja tez jeszcze ruchow nie czujezazdroszcze tym ktore czuja...
Dziewczyny chcialan podpytac te, ktore sa na l4 po jakim czasie zus Wam wyplacil kase? Od 3 lutego juz mi zus placi, zwolnienie firma wyslala do zusu 23.01 a ja kaski nadal nie mam...Cudzie trwaj...