Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda Paskuda wrote:Dobry dziewczeta. Ja wczoraj zamowilam jesio ksiege gosci, wlasnie siedze nad personalizacja, i jeszcze prezentacje na sluba zrobić trzeba. Eh... ile to z tym roboty. Ale w końcu zaczęła mi wracać energia chociaż wstać rano mi cięęęężko, ale to może przez to że z reguly w łóżeczku jeszcze oglądamy coś i mimo że do wyra idziemy o 23 to spać pewnie po północy już.
Oj jeszcze pamiętam ten czas przygotowań i emocje
księga gości fajna sprawa
My to samo. Młoda śpi o 19-20 a my dopiero po 24... chyba, że padne na nieswiadomce
mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny! Ale miałam nadrabiania..
Najmlodsza bardzo dobre wiadomości! Oby tak dalej!!! :*
Agula daj znac co i jak
Wczoraj jak siedziałam u fryzjera na myjce to poczułam kopniaka
I od tej pory cisza..
Cassie 65, Cherry_Blossom, Asiulka83, sisi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
U mnie cisza parę dni juz jest, wcześniej były laskotania a teraz nic zero tylko ból brzucha i napinanie. Tak bardzo boje się tej wizyty i jeszcze ten sen
z tego wszystkiego dostałam biegunki, na męża drę się bez powodu i jeszcze biednemu psiakowi się oberwalo
ss25 lubi tę wiadomość
-
To awangarda przekwalifikowała Samsęllallka wrote:Jezu wszystko przez moje roztrzepanie- jedno myślę drugie robię
Już poprawiam....
Ale zakręty 
KALAFIOOOR wszędzie
A myślałam, że tylko ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 10:14
llallka, awangarda lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
A co do łóżeczka to kupiłam od gościa, który dowiedział się, że mają z żoną 48 h na zdanie pustego mieszkania bo dostali chatę w Holandii i wysprzedawał wszystko za bezcen. Kupiłam łóżeczko, toaletkę z lustrem do sypialni i lodówkę na działkę. Za wszystko zapłaciłam 180 zł

Cherry łóżeczko zamierzam malować taką farbą:
Margaret.Se, ss25, K_A_M_A lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
Samsaramsa wrote:U mnie cisza parę dni juz jest, wcześniej były laskotania a teraz nic zero tylko ból brzucha i napinanie. Tak bardzo boje się tej wizyty i jeszcze ten sen
z tego wszystkiego dostałam biegunki, na męża drę się bez powodu i jeszcze biednemu psiakowi się oberwalo 
Samsa wrzuć na luz
idz się po mału szykować do lekarza zaraz masz wizyte! A po wizycie na pewno wyjdziesz zadowolona! Ja od doktorka zawsze wychodzę wyśmienitym nastroju ;p
Nawet po amnio w czwartek miałam bardzo dobry nastrój..nie wiem może ze mną coś nie tak?
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE
-
Otka patrzę i patrzę na to zdjęcie i nie wiem co jest gdzie, nakieruj

Agula dobrze, że z maluchami ok, teraz byle to łożysko się podniosło!
Cherry wklęję link, miała być przed ostatnia szara w białe grochy, a kliknęłam ostatnią w sówki. Dzisiaj będę odsyłać.
http://www.ebay.co.uk/itm/252612086142?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=551523177391&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Mam dzisiaj od rana dość mocny ból jakby jajnika ale to pewnie wiązadło. Niby od 19 tygodnia brzuch zaczyna się powiększać w szybkim tempie, ciekawe bo mi się do teraz wydawało, że to szybko szło
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
A JA SIĘ WITAM W 19 TYGODNIU DZIŚ :)nie wiem czy Wy tez tak macie ale ja gdzie się nie popatrze to każdy kaszle i nie zatyka nawet ust, ostatnio zwróciłam kierowcy uwagę w pracy że jak do mnie mówi i zaczyna kaszleć to żeby chociaż usta zakrywał a nie tak mi ofen w twarz ( a nie wie że jestem w ciąży ) to skwitował to że to na pewno alergia i żebym nie przesadzała a teraz jest na L4 bo ma grypę, wkurzają mnie ci ludzie czasem że masakra...
Awangarda ja wiem co Ty czujesz jak ostatnio pisałam też mam wiele obaw i lenia na wszystko ale chyba to stan przejściowy bo jak idę do sąsiadki do jej Juliana a mojego chrześniaka ma już 2 miesiące i się do mnie uśmiecha to mi odrazu się wydaję że ja już chce żeby ta moja Emiśka ze mną była i że będzie ok, jakoś to ogarnę itd a wysprzątane dokładnie mieć nie muszę trochę kurzu dziecku nie zaszkodzi heheh:)a dwa że chyba zima sie kończy zaczyna się jakieś przesilenie bo każdy u mnie w pracy narzeka, więc musimy przeczekać - bierzesz witaminę D?
Najmłodsza jak szukasz fajnego auta w automacie to polecam Audi A4 jeśli gabaryt Ci odpowiada lepszym automatem nie jeździłam bo bezstopniowo zmienia biegi itd nie nie szarpie, a trochę tych automatów przerobiłam pozatym A4 jest dużo na rynku choć nie wiem w jakiej cenie i roczniku akurat Ty szukasz.
widzę że coraz więcej mamy tu dziewczynek
:)Super - gratuluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 10:44
sisi, Tova33 lubią tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Dziewczyny czy ktoras z Was posiada oczyszczacz powietrza w domu? Bo teraz przy chorobie Młodego zaczęłam sie zastanawiać nad kupnem ale nie wiem czy warto. Jeśli macie jakieś opinie to chetnie poczytam.
-
Hej dziewczęta:)
Tyle popisałyscie ze ledwo przeczytałam w biegu wszystko:) dzieje się tutaj i dobrze:)
Ja jakos tylko raz poczułam, takie muscienie w dwóch miejscach jednoczenie i nie wiem czy to moje słoneczko było czy..
heheh ale od tamtej pory cisza a to było z 1.5 tyg temu
Cherry dzięki za podanie maszyny, sprawdze necie co o niej pisza i zdecyduje:)
Najmłodsza super ze wszystko jest dobrze i oby tak dalej ale odpoczywaj ile mozesz:)
My tez chcemy kupic samochód ale jakos nie możemy się zdecydować a to co piszesz Samsaramsa to jakiś cyrk i ludzie mysla, ze gówno sprzedadzą ehhhh
Lexi to super wiadomość o tym zamienniku clexane, ja wykupuje za 100% wiec za jedno opakowanie 112zł a wczoraj cztery musiałam kupic a przy tym Neoparinie zaoszczędziłabym 120zł na 4opakowaniach. Powiem lekarzowi o tym i na kolejnej wizycie poproszę o ten lek.
Tova gratuluje córeczki:) ja strasznie bym chciała dziewczynke:)
Agula super ze wszystko jest dobrze ale podejście w naszych szpitalach to jakies nieporozumienie, na szczęście zostawili Cie na obserwacje.
Another ale deala zrobiłaś rewelacyjnego:)
Ja dzisiaj ide na wizyte do swojego lekarza prowadzącego z wynikami z pappy no ale co on mi zaproponuje amnio ehhh no ale chce isc bo zobaczę moje maleństwo:) hehe
Tova33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamsa!!! Stawiam Cie do pionu! Bez takich mi tu.
Wszystko jest dobrze
W poniedziałek genetyk powiedział ze takie twardnienia to norma a jak boli to trzeba to przeleżeć. W 3 trymestrze przejdzie ale teraz musimy sie przemęczyć.
Daj znac jak po wizycie!
Lexi ja chciałam kupic jak był smog ale zrezygnowałam bo te konkretne na smog kosztowały 2 tys, natomiast w domu rodzinnym mam jonizator powietrza często go używałam
musisz poczytać i wybrać dobry bo niektóry tylko oczyszczają powietrze tylko z dymu papierosowego itd. Moja siostra miała taki oczyszczacz z nawilżaczem jak urodziła córkę i non stop był włączony
-
Agula, dobrze ze z maluszkami wszystko dobrze!
Another super okazje trafilas! Dlatego ja uwielbiam wszystkie strony typu olx, mozna super rzeczy wychaczyc. Dla corki tez tak kupilismy uzywane lozeczko i bylam bardzo zadowolona.
Margaret ja sie az tak na maszynach nie znam zeby Ci cos doradzic. Ja kupilam najprostsza i najtansza Singer i jestem zadowolona ale nawet nie szukalam za duzo bo ja i tak tylko najprostsze rzeczy szyje wiec po co przeplacac. Podobno te w Lidlu jak sa czasami sa super.
Z tymi autami to faktycznie ciezko w Polsce mozna sie niezle przejechac. Moj tata jak planowal zakup to przyjechal do nas. Razem z przejazdem wcale go to taniej nie wyszlo ale przynajmniej wiedzial co kupuje i jest bardzo zadowolony.
Ja ruchow dalej nic a nic nie czuje, ale jak wczoraj wyciagnelam detektor to po raz piewszy udalo mi sie znalezc serduszko! Tylko pare sekund slyszalam, potem ucieklo, ale w koncu!
Margaret.Se, sisi, MówmiAgatka lubią tę wiadomość
-
No u nas nie ma duzego problemu ze smogiem. Bardziej myslalam o chorobach ze jak przyjdzie drugie to ten oczyszczacz neutralizuje bakterie i wirusy wiec moze mniejsze ryzyko zarazenia. No i dwa moj Mąż i Młody mają wiotkosc krtani przez co chrapia w nocy to moze jakoś by tez powietrze nawilzalo.
-
Hej dziewczyny. Gratuluje wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.
Anielle ja tez jeszcze ruchow nie czuje
zazdroszcze tym ktore czuja...
Dziewczyny chcialan podpytac te, ktore sa na l4 po jakim czasie zus Wam wyplacil kase? Od 3 lutego juz mi zus placi, zwolnienie firma wyslala do zusu 23.01 a ja kaski nadal nie mam...Cudzie trwaj...