Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Olis wielkie gratulacje!
mam adaska w rodzinie, mojej bratanicy 3letni synek ale rozwala na łopatki swoja inteligencja, umie liczyc już do 5 ale zna więcej liczb:) na pamięć zna już wiele czytanek:) mieszkają w Berlinie ale twierdzi ze jak będzie miał dziewczyne to taka, która nie mowi po niemiecku ehheheh a jak ktoś z rodziny mowi do niego po niemiecku to on zaczyna się denerwować i mowi, dziadek nie mow do mnie po niemiecku, jesteśmy w Polsce! hehehhe albo mama do niego mowi żeby nie jadł jak swinka bo on palcami grzebał w garnku a on odpowiada: mama swinia nie ma rak i zaraz ci pokaze jak one jedza i buzie w garnek wkłada hehehhe tyle mogłabym dac przykładów a dopiero ten gigant ma 3 latka:)
Lurien, strasznie mi prykro! nawet nie mam słów by cos więcej napisac!trzymaj się i musisz być silna!:****
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 14:23
sisi lubi tę wiadomość
-
Sisi moja kochana, to zaćmienie to przecie norma w naszym stanie heheheh
Mam 42 lata i moja t21 było 1:127, fakt zmalało bo wyjściowe było 1:47 no ale za małe i żeby mieć pewność i spokojność ducha ide zrobic -
nick nieaktualny
-
Margaret dziękuję, w takim razie ogromne kciuki za nifty chociaż jestem pewna, że wyjdzie idealnie bo ta pappa zaniżona przez wiek i tyle
Też bym pewnie zrobiła na Twoim miejscu, poprostu dla spokoju ducha.
Margaret.Se lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Kurka ja też mam. Mówiłam dziś gin o tym, mówiła, że normalne, że może być jeszcze więcej- bezbarwne i biale i bezzapachowe są zupelnie normalne. A co do bólu przy pobieraniu wymazów to też dziś mocno odczułam wziernik. Aż strach co będzie za miesiąc, bo co badanie wydaje mi się, że jest coraz gorzej.
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Poniedziałkowa produkcja ruszyła
jeśli chodzi o wizytę to na tym etapie na pewno bedzie usg przez brzuch. Ja robię tak, ze idę do gabinetu sama, bo moja doktorka nie przepada za facetami podczas badania, a potem na usg mowie ze chciałabym męża zawołać zeby pooglądał i tyle.
×aska× lubi tę wiadomość
-
Co do upławow to ostatnio w jakimś podsumowaniu tygodnia na jakiejś stronie dla ciężarnych było, ze teraz bedzie wzmożona produkcja wydzieliny wlasnie po to aby chronić dziecko przed rożnymi bakteriami. Tez miewałam czasami takie uczucie, ze wkładka mocno wilgotna i obawiałam sie czy to nie wody.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 15:02
-
Co do obecności Męża on był ze mną na wszystkich USG oprócz dzisiejszego, bo akurat wypadła mu 2-dniowa delegacja. U mojej gin jest o tyle komfortowo, że Mąż ogląda wszystko na monitorze w jednym pomieszczeniu- tam gdzie dr ma biurko komputer itp, a ja jestem badana za drzwiami. Drzwi wtedy gin zostawia uchylone, żeby M też wszystko słyszał. Więc w sumie wychodzi na to, że on jest i go nie ma przy badaniu jednocześnie:D
sisi, llallka lubią tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
sisi wrote:Margaret dziękuję, w takim razie ogromne kciuki za nifty chociaż jestem pewna, że wyjdzie idealnie bo ta pappa zaniżona przez wiek i tyle
Też bym pewnie zrobiła na Twoim miejscu, poprostu dla spokoju ducha.
Własnie robie dla swietego spokoju, żeby choć jedno mi z tyłu głowy wyszło i nie dręczyło, nawet jeżeli nie ma tego dużo. Teraz jakas faze załapałam, czy wszystko jest dobrze ale nie mowie o pappa a czy nadal serduszko bije ehhh po moich poronieniach zatrzymanych, gdzie widziałam brak akcji serca powraca i nie wiem dlaczego akurat teraz a wizyta dopiero 29.03 ehhhh -
Ja tez mam takie uplawy, czasami siedze i czuje jak mi wycieka, dziwne to uczucie, w 12 tc wyladowalam na izb u e bo sie przetazilam, ze to wody, teraz jzj sie przyzwyczailam i nie panikuje.
Ja w pasie mam 87, pewnie na czczo jeszcze mniej, wogole ostatnio tak mniej wiecej w przeciagu tygodnia mam mniejszy brzuch i cyce nie sa takie nabrzmiale. Zaczelam tez sie wiecej ruszac wiec moze woda zeszla.
Malucha czuje wiec jestem spokojniejsza.
Do szkoly rodzenia juz sie zapisalam, zaczynam od 24 tygodnia, pozniejszy termin wypada maj/czerwiec, boje sie, ze spuchne od goraca i nie bedzie fajnie. Zawsze puchly mi nogi przy upalach nawet jak nie bylam w ciazy.
Dzisiaj rosolek na obiadek, bede sie nim pasla do samego wieczora-mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 15:12
Aniołek 18.04.2016 -
Muszę sie Wam pochwalić, ze dzis czułam w brzuchu takie łaskotanie i wlasnie jakby bąbelki do niczego innego nie jestem w stanie tego porównać.
Jeśli chodzi o poród to w trakcie akcji bedzie wam wszystko jedno ile osob zagłada pod tzw. Spódnice byle szybko sie skończyłoawangarda, sisi, All4love, Cassie 65 lubią tę wiadomość
-
olis87 wrote:Co do obecności Męża on był ze mną na wszystkich USG oprócz dzisiejszego, bo akurat wypadła mu 2-dniowa delegacja. U mojej gin jest o tyle komfortowo, że Mąż ogląda wszystko na monitorze w jednym pomieszczeniu- tam gdzie dr ma biurko komputer itp, a ja jestem badana za drzwiami. Drzwi wtedy gin zostawia uchylone, żeby M też wszystko słyszał. Więc w sumie wychodzi na to, że on jest i go nie ma przy badaniu jednocześnie:D