Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret, słyszałam że te laktatory są bardzo w porządku.
Co do tego łóżeczka z opuszczanym bokiem to dam sobie w takim razie spokój. Myślałam że będzie to dużo wygodniejsze bo planujemy mieć łóżeczko przy naszym łóżku od strony glowy i dużo łatwiej byłoby wyciągać dzieciaczka, ale za duże ryzyko że coś może być nie tak i jakaś szczelina powstanie. Wolę się nad tym nie zastanawiac.
Dziewczyny a jaki materac do łóżeczka planujecie kupić? Myślałam nad mieszanka gryka kokos, ale podobno jakieś akcje z robakami w materacach z gryki były i chyba sobie daruje. Jak wy? -
Ankieta dzięki to może kupie jak nadal oferta aktualna.
Wiem ze sa zwolenniczki recznego i zwolenniczki elektrycznego ale czytałam, ze jak piersi bola albo sa wrażliwe to elektryczny odpada bo boli strasznie jak odciąga pokarm a ja zawsze miałam wrażliwe i czasami drażnił mnie dotyk może bardziej sutków ale w tym przypadku cycki i sutki to jednosc, wiec może lepiej dla mnie taki reczny.
Ankieta, ja nie chciała Cie nastraszyć na takie łóżeczko dokładke do łozka rodziców a tylko napisałam, co słyszałam o tym, a wiem ze głosno było o tym w stanach i tam nie jest takie wyrko dla maluszków polecane. Mysle ze lepiej wstać do dzieciatka nic mieć tragedie. Bo może być tak ze się nic nie stanie ale roznie może bycWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 13:54
-
Hej, ja kupilam matwrac piankowy, ponoc jeszcze lateksowe sa dobre. A co do laktatorow to ja w szpitalu po porodzie używałam elektrycznego i ręcznego, i dla mnie tylko reczny, ale mysle ze kazdy musi dobrac pod siebie.
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Czekam na info od laski bo był już zarezerwowany kpl laktatora.
Juuli tak dobre sa i lateksowa ale cena ogromna miedzy jednym a drugim, lateksowe sa drogie. Gdzie kupiłaś materac? -
moniadi wrote:Roslinka,gratuluję córeczki, a Tobie Ankieta synusia
Cassie, może po porodzie coś się odmieni i będziesz wtedy szalała z dziewczęcymi motywami ? Zawsze też możesz postawić na oryginalność i niekoniecznie ubierać małą w typowo słodkie ciuszki i ozdoby... chociaż moim zdaniem mają one swój urok
Tak właśnie zrobię! Oryginalność! Juz widzialam fane tiszerty na dziale chłopięcym na Zośkę Zwykły biały/czarny z nadrukiem
Będzie coś jak lasia ze zdjęcia od All ;p
moniadi lubi tę wiadomość
-
Ankieta ten materac to wydaje mi sie troche drogi jak na piankowy. Za lateksowy mozna prawie tyle zaplacic a piankowy to za 60zl mozna kupic. Wklejalam jakis czas temu stronke do fajnych materacy. Jutro jak nie zapomne to wkleje ta stronke bo dzisiaj juz nie jestem pod kompem a tam mam zapisana stronke
-
Hej dziewczynki:)
Mam dzisiaj kiepski humor na maxa. W sobote zaczal mnie kregoslup na maxa bolec a dokladnie z prawej strony na dole od krzyza. Zaczelam kulec i ledwo sie schylam, myslalam ze mi przejdzie w niedziele ale jest bez zmian. Jak to kolejny etab bolu kregoslupa to ja za miesiac sie nie rusze juz. W srode powiem lekarzowi no ale co on moze mi poradzic ehhh
Wlasnie Julii podeslij linka kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 10:56
-
Cassie ja sie poryczalam dzisiaj bo tak mnie boli. Moj Misiek musi mnie pomasowac dzisiaj i moze pomoze cos bo wczoraj nie bylo jak.
Jakie cwiczenia Wam pomagaja?
Juuli dzieki kochana, obadam go i moze faktycznie kupie jak dobry materac